Pages:
Author

Topic: GPU RIGS Δημιουργία (0-100) - page 25. (Read 81150 times)

newbie
Activity: 23
Merit: 0
September 03, 2017, 06:33:52 AM
Scorpios ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Οι κάρτες σου είναι 8GB; Μπορείς να μου πεις με overclock μέχρι που της έφτασες(περίπου); Επίσης οι θερμοκρασίες που έχουν χωρίς overclock στα 21 Μ/hs είναι 68-71 C; Ευχαριστώ
Ναι οι κάρτες είναι 8GB , δεν έχω κάνει ποτέ OC, δεν προσπάθησα καν. Οι θερμοκρασίες είναι όντως 70-71 βαθμοί για την πρώτη και οι άλλες παίζουν στο 55 με 65.

Scorpios σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια!
newbie
Activity: 34
September 01, 2017, 05:51:59 PM
Scorpios ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Οι κάρτες σου είναι 8GB; Μπορείς να μου πεις με overclock μέχρι που της έφτασες(περίπου); Επίσης οι θερμοκρασίες που έχουν χωρίς overclock στα 21 Μ/hs είναι 68-71 C; Ευχαριστώ
Ναι οι κάρτες είναι 8GB , δεν έχω κάνει ποτέ OC, δεν προσπάθησα καν. Οι θερμοκρασίες είναι όντως 70-71 βαθμοί για την πρώτη και οι άλλες παίζουν στο 55 με 65.
newbie
Activity: 5
September 01, 2017, 03:35:24 AM
Καλησπερα στην παρεα
Να δωσω συγχαρητηρια στον δημιουργο του θεματος αλλα και σε ολους εσας που το κρατατε ζωντανο και με την εμπειρια σας βοηθατε ολο τον κοσμο.Ειχα ακουσει για το bitcoin πριν απο αρκετα χρονια αλλα δυστηχως δεν ασχοληθηκα ποτε.Τον τελευταιο καιρο αποφασισα να κανω μια ερευνα πανω στο θεμα αφου προβαλεται ολο και περισσοτερο και αποφασισα να φτιαξω καποιο rig και να ξεκινησω και εγω να συμετεχω.Εχω ριξει πολυ διαβασμα την τελευταια εβδομαδα στην προσπαθεια μου να φτιαξω το δικο μου rig αλλα το να βρεις GPUs αυτη την περιοδο δεν ειναι και το ευκολοτερο πραγμα.Απ'οτι φαινεται οι RX480 δεν θα ειναι διαθεσιμες ξανα και με τις 580 υπαρχει θεμα διαθεσιμοτητας σχεδον παντου.Το currency που θελω να ασχοληθω ειναι ETH και πολυ πιθανον αλλα μικροτερα(δεν εχω ακομα καταληξει σε καποια).Εχω καποιες αποριες και θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν μπορουσατε να βοηθησετε.

1)Υπαρχει καποιο μαγαζι εστω και απο εξωτερικο με αμεση διαθεσιμοτητα απο το οποιο θα μπορουσα να παραγγειλω τα παραπανω μοντελα?
2)Αξιζει να παω σε μοντελο με 4gb μνημη αν το βρω διαθεσιμο και ποσο καιρο θα μπορεσει να δουλευει με τα τωρινα δεδομενα?
3)Εκτος απο αυτες τις 2 καρτες τι αλλο θα μπορουσα να αγορασω για να κανω την δουλεια μου?

edit:1060 ή 1070 ειναι καταλληλες και αν ναι ποια μοντελα(ASUS,MSI,FE)?Τι διαφορες εχουν σε επιδοσεις και καταναλωση?
sr. member
Activity: 700
Merit: 265
August 31, 2017, 05:18:49 PM
Εφόσον βρεις το κατάλληλο bios θα ανεβεί το hashrate και παράλληλα θα μειωθεί και κατανάλωση που τραβάνε.
Για την θερμοκρασία, εξαρτάται παρά πολυ και ο χώρος, το δωμάτιο που είχες το μηχάνημα.

Εγω είχα φτάσει στους 35 Κελσίου και ενα μου έκλεινε συνεχώς οπου λογικά έφταναν οι καρτες το όριο των 80 Κελσίου που είχα ορίσει
newbie
August 31, 2017, 04:58:31 PM
newbie
Activity: 34
August 31, 2017, 03:06:05 PM
Καλημέρα σε όλους,

έχω 6 Asus Radeon RX580 8GB και μου βγάζουν default hashrate για ethereum mining 20-21.5 Mh/s, ξέρει κανείς αν είναι τόσο το default τους; Γιατί από οδηγούς που έχω διαβάσει λένε ότι είναι 24 Μh/s. Χρησιμοποίησα και Χubuntu και Windows 10.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γεια χαρά,
τι risers χρησιμοποιείς?
Δηλαδή γράψε μας την βερσιον του riser και την motherboard που τις έχεις επάνω

Γεία σου φίλε,

νομίζω δεν φταίνε οι rizers γιατί έβαλα την ίδια κάρτα πάνω σε άλλη μητρική (χωρίς rizer) και μου έδειξε ακριβώς τα ίδια Μh/s.

Χρησιμοποιείς SSD σκληρό δίσκο?
Η μητρική είναι νέας τεχνολογίας?

Πάντως όπως και να έχει η κατάσταση που αντιμετωπίσεις θα "πρέπει" να αλλάξεις το μπαιος της/των καρτών και να βάλεις αυτό που ανεβάζει το hashrate στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης

επιπλέον από αυτά που έγραφε ο φίλος φαληρος κοίτα και πες μας την εκδοση των crimson drivers που εχεις εγκατεστημένη στα windows 10

Έχω 2 υπολογιστές και το δοκίμασα και στους 2 και μου έβγαλε 21,5 Mh/s:

1o Υπολογιστής (αυτός που θα τρέχει ο miner):

1)SSD δίσκο Toshiba
2)Linux Xubuntu τελευταία έκδοση.
3)Mητρική MSI Krait gaming B250
4)Rizers Ver 006C
5)AMDGPU PRO 17.3 για ubuntu

2o Υπολογιστής (για να κάνω overclocking τα gpu ποιο εύκολα λόγο windows 10)

1)SSD δισκο
2)Windows 10 (σπασμένα)
3)Μητρική intel dh77eb,
4)δεν χρησιμοποιώ rizers (την βάζω πάνω στην μητρική)
5)AMD Driver Crimson 17.7.2

Δηλαδή κάτι γίνετε λάθος για να βγαίνουν αυτά τα hashrates?
Σας ευχαριστώ!

Φίλε εμένα μου φαίνονται σωστά αυτά τα hash rate. Με Linux και RX580 χωρίς OC είχα 21MH/S για ΕΤΗ.
newbie
August 31, 2017, 08:18:57 AM
Καλημέρα σε όλους,

έχω 6 Asus Radeon RX580 8GB και μου βγάζουν default hashrate για ethereum mining 20-21.5 Mh/s, ξέρει κανείς αν είναι τόσο το default τους; Γιατί από οδηγούς που έχω διαβάσει λένε ότι είναι 24 Μh/s. Χρησιμοποίησα και Χubuntu και Windows 10.

Γεια χαρά,
τι risers χρησιμοποιείς?

Γεία σου φίλε,

νομίζω δεν φταίνε οι rizers γιατί έβαλα την ίδια κάρτα πάνω σε άλλη μητρική (χωρίς rizer) και μου έδειξε ακριβώς τα ίδια Μh/s.

Πάντως όπως και να έχει η κατάσταση που αντιμετωπίσεις θα "πρέπει" να αλλάξεις το μπαιος της/των καρτών και να βάλεις αυτό που ανεβάζει το hashrate στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης

επιπλέον από αυτά που έγραφε ο φίλος φαληρος κοίτα και πες μας την εκδοση των crimson drivers που εχεις εγκατεστημένη στα windows 10

Έχω 2 υπολογιστές και το δοκίμασα και στους 2 και μου έβγαλε 21,5 Mh/s:

1o Υπολογιστής (αυτός που θα τρέχει ο miner):

1)SSD δίσκο Toshiba
2)Linux Xubuntu τελευταία έκδοση.
3)Mητρική MSI Krait gaming B250
4)Rizers Ver 006C
5)AMDGPU PRO 17.3 για ubuntu

2o Υπολογιστής (για να κάνω overclocking τα gpu ποιο εύκολα λόγο windows 10)

1)SSD δισκο
2)Windows 10 (σπασμένα)
3)Μητρική intel dh77eb,
4)δεν χρησιμοποιώ rizers (την βάζω πάνω στην μητρική)
5)AMD Driver Crimson 17.7.2

Δηλαδή κάτι γίνετε λάθος για να βγαίνουν αυτά τα hashrates?
Σας ευχαριστώ!
sr. member
Activity: 700
Merit: 265
August 31, 2017, 03:56:33 AM
Καλημέρα σε όλους,

Γεια χαρά,
τι risers χρησιμοποιείς?

Γεία σου φίλε,

full member
Activity: 181
Merit: 100
August 31, 2017, 03:15:01 AM
Καλημέρα σε όλους,

Γεια χαρά,
τι risers χρησιμοποιείς?

Γεία σου φίλε,

newbie
August 30, 2017, 02:56:42 PM
Καλημέρα σε όλους,

Γεια χαρά,
τι risers χρησιμοποιείς?

Γεία σου φίλε,

full member
August 30, 2017, 01:35:56 PM
Καλημέρα σε όλους,

Γεια χαρά,
τι risers χρησιμοποιείς?
newbie
August 29, 2017, 04:59:46 PM
Καλημέρα σε όλους,

sr. member
Activity: 504
Merit: 272
August 28, 2017, 04:09:36 AM
Δεν καταλαβα γιατι θες 2 σσδ , ερχεται το μηχανημα συνδεεις mobo,cpu,gpu(s),psu,ssd (Στον οποιο εχεις περασει τα win 10)
Κατεβαζεις ενα μινινγ software (e.g claymore) το ανιγεις και κανεις μινινγ .

Τα βηματα 1-6 ηταν για OC?
Θα μπορουσες απλα να κανεις αυτο που ειπα και στο μελλον να κανεις OC .Kοινως να μην κανεις τα βηματα 1-6.
Γιατι θες 2ο δισκο με Linux ?

Gracia.

Θέλεις 2 ssd επειδή πότε θα τρέχεις το ένα και πότε το άλλο. Είναι μεγάλη η διευκόλυνση.
Για παράδειγμα επι 3-4 μήνες τρέχαμε ethOS γιατί ήταν καλύτερο ενώ τώρα με το πρόβλημα με τους drivers είναι πολύ καλύτερα
να χρησιμοποιήσεις Windows 10.
Αν είχες εναν ssd τώρα θα έπρεπε να αλλάξεις λειτουργικό για να εκμεταλευτείς το update των drivers που έχουν κάνει τα Windows 10 και δεν έχει κάνει ακόμα το Linux

Με 2 ssd είναι πολύ πιο έυκολο να σκατζάρεις λειτουργικά on the spot και να έχεις πάντα το πιο efficient
Μπορεί να σου φαίνεται υπερβολή αυτή τη στιγμή αλλά πίστεψέ με είναι μεγάλη ευκολία.
member
Activity: 163
Merit: 16
August 27, 2017, 09:52:16 AM
Δεν καταλαβα γιατι θες 2 σσδ , ερχεται το μηχανημα συνδεεις mobo,cpu,gpu(s),psu,ssd (Στον οποιο εχεις περασει τα win 10)
Κατεβαζεις ενα μινινγ software (e.g claymore) το ανιγεις και κανεις μινινγ .

Τα βηματα 1-6 ηταν για OC?
Θα μπορουσες απλα να κανεις αυτο που ειπα και στο μελλον να κανεις OC .Kοινως να μην κανεις τα βηματα 1-6.
Γιατι θες 2ο δισκο με Linux ?

Gracia.
sr. member
Activity: 504
Merit: 272
August 24, 2017, 02:28:09 AM
Ναι όποιος χρησιμοποιεί Windows 7 ή Windows 10 μπορεί να βάλει αυτους τους drivers
και το hashing αποκαθίσταται στα προηγούμενα υψηλότερα επίπεδα.

Η διαδικασία είναι:
1. DDU
2. Atimakdag patcher
3. Reboot
4. Install Beta drivers
5. Reboot
6. Claymore 9.8 for Windows
full member
Activity: 213
August 23, 2017, 03:29:54 PM
απ΄ότι κατάλαβα αποκαθιστούν τα hashrate drops όπως και οι drivers που διέρρευσαν ανεπίσημα πριν από 15 μέρες
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
August 23, 2017, 03:06:59 PM
δινουν τιποτα εξτρα στο μιναρισμα ή τσαμπα ο κοπος?
full member
Activity: 213
August 23, 2017, 08:48:31 AM
Βγήκαν επίσημοι beta drivers από την AMD για mining.

Το σύστημα δε μ' αφήνει να ποστάρω το λινκ, το θεωρεί suspicious.

Googlάρετε

Radeon Software Crimson ReLive Edition Beta for μπλόκτσέιν compute Release Notes

Αντικαταστήστε στην παραπάνω φράση τον ελληνικό όρο με τον αγγλικό.
full member
August 21, 2017, 04:39:49 PM
μπας και ξεκινησε το ΕΤΗ την ανοδο που λεγαμε?
και αλλα βεβαια ξεκινησαν, dash,zcash,monero
μαλλον θελουμε νεο νημα για τις προβλεψεις Wink

...στο οποιο θα γραφει μονο ο  demar...!
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
August 21, 2017, 09:17:48 AM
μπας και ξεκινησε το ΕΤΗ την ανοδο που λεγαμε?
και αλλα βεβαια ξεκινησαν, dash,zcash,monero
μαλλον θελουμε νεο νημα για τις προβλεψεις Wink
Pages:
Jump to: