Pages:
Author

Topic: GPU RIGS Δημιουργία (0-100) - page 23. (Read 81150 times)

sr. member
Activity: 617
Merit: 253
September 13, 2017, 05:54:09 PM
Ναι δεν εχει έξοδο hdmi - DVI τιποτα.
Επίσης εχει μονο 3μηνες εγγυηση, οποτε θελει προσοχή και αυτο το σημείο.

Εγω προς το παρον παίζω μονο με λίγες 1080TI (3χρονια εγγυηση, αγορασμένες απο Ελλαδα)
jr. member
Activity: 55
Merit: 3
September 13, 2017, 05:49:10 PM
Αυτη η καρτα δεν εχει καμια επιδοση στα παιχνιδια...

και ο λογος ειναι απλος:

Δεν εχει εξοδο για οθονη!

Ειναι μια καρτα που ειναι μονο για μιναρισμα...
κατι που ριχνει την μεταπωλητικη της αξια στο ελαχιστο.

ειναι στην ουσια σαν να αγοραζεις ενα asic.
full member
Activity: 181
Merit: 100
September 13, 2017, 08:54:09 AM
Καλησπέρα,

Έχει κανένας άποψη για την παρακάτω κάρτα:

Asus P106 Mining 6GB GDDR5 MINING-P106-6G

https://www.e-gate.gr/539522/asus-mining-p106-6gb-gddr5-mining-p106-6g?utm_source=newsletter_26-07-17&utm_medium=email&utm_campaign=easter_ref&utm_content=top-link

Άρχισαν να κυκλοφορούν και στην Ελλάδα,  τέλεια!
Θα με ενδιέφερε και εμένα να μαθω περισσότερες πληροφορίες σχετικα με αυτην την κάρτα. Για παιχνίδια έχει αποδώσεις? ή μονο για σκάψιμο?

Την προμηθεύτηκε κανένα από τα παλικάρια μας?
demar
bmxakia
evakka
thee mou
Kosta
newbie
Activity: 5
Merit: 0
September 13, 2017, 08:01:56 AM
Καλησπέρα,

Έχει κανένας άποψη για την παρακάτω κάρτα:

Asus P106 Mining 6GB GDDR5 MINING-P106-6G

https://www.e-gate.gr/539522/asus-mining-p106-6gb-gddr5-mining-p106-6g?utm_source=newsletter_26-07-17&utm_medium=email&utm_campaign=easter_ref&utm_content=top-link

sr. member
Activity: 617
Merit: 253
September 12, 2017, 12:45:50 PM
Κάποια απο τις κάρτες σου εχει θεμα. Αυτο στο 1λεπτο μου εχει τύχει και μενα, η κάρτα πήγε πισω στο καταστημα για σερβις και μου έδωσαν χειρότερη. Πήγε και η δεύτερη τελικα και ήμαστε ακομη στην αναμονή Sad
Δοκίμασε και αλλα ρισερ αλλα μαλλον απο κάρτα ειναι.
newbie
Activity: 23
September 12, 2017, 11:26:47 AM
Καλησπέρα σας,

θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εδώ είχε το εξής πρόβλημα και πως το έλησε.

Έχω 6 Asus rx 580 dual fan, Hynix
σε mobo MSI Krait Gaming B250.
Έχω απλά αλλάξει τα timings copy τα 1750 σε 2000 και 2250,δεν έχω κάνει oc.
AMD drivers 17.9.1,Windows 10

Όταν βαλω την μια κάρτα πάνω στην mobo (χωρίς rizers) δεν έχω κανένα πρόβλημα,όταν την βαλω πάνω στον rizer μετά από 1 λεπτό μου βγάζει μαύρη οθόνη και τροφοδοσία από τον τοίχο πέφτει από τα 200 watt στα 40 watt.

Έχει αντιμετωπίσει κάποιος τετοιο πρόβλημα.Ευχαριστώ!
full member
September 12, 2017, 07:02:55 AM
Πέρυσι τέτοιο καιρό την παρτίδα για τους miner την έσωσε το zcash και μπόρεσαν οι εταιρίες να ξεπουλήσουν κάρτες, φέτος όμως δεν βλέπω κάποιο νόμισμα να κάνει το ίδιο οπότε αν συνεχίσει να πέφτει η κερδοφορία πιθανόν να δούμε πολλές κάρτες μεταχειρισμένες για πούλημα.

Θα συμφωνήσω Κώστα,
ήδη βλέπω πολλούς να αρχίσουν να πουλάνε, ειδικά εκείνοι που μπήκαν στο μπαμ του καλοκαιριου και ξόδεψαν μία περιουσία. Εδω στο ελληνικο φορουμ ένα παλικαρακι πουλάει κατι 280 και 290 και νομίζει ότι είναι χρυσάφι...
Πάνε αυτά, παλιά ήταν, τώρα με τις δυσκολίες του ΕΘ και του ΖΕΚ χαιρέτα μας τον πλάτανο, για να μαζεψεις κανα νομισματάκι πρεπει να δουλεύουν ασταμάτητα για εβδομάδες!
hero member
Activity: 526
Merit: 502
September 11, 2017, 11:32:23 PM
Πέρυσι τέτοιο καιρό την παρτίδα για τους miner την έσωσε το zcash και μπόρεσαν οι εταιρίες να ξεπουλήσουν κάρτες, φέτος όμως δεν βλέπω κάποιο νόμισμα να κάνει το ίδιο οπότε αν συνεχίσει να πέφτει η κερδοφορία πιθανόν να δούμε πολλές κάρτες μεταχειρισμένες για πούλημα.
newbie
Activity: 44
September 11, 2017, 02:12:20 PM
θα παρακολουθω και εγω την συζητηση αυτη.
αν και δεν σκοπευω να ασχοληθω με αυτο το σπορ ειναι πολυ ενδιαφερον

σε ενα αλλο ποστ πουλαει καποιος ενα τετοιο pc που εχει διαφορα υλικα, αξιζει η αγορα του λετε;

καλη συνεχεια!
newbie
September 11, 2017, 01:20:59 PM
Νομίζω πως είναι η χειρότερη εποχή για να κάνει κάποιος επένδυση σε mining rig η κερδοφορία έχει μειωθεί και νομίιζω οτι θα μειωθεί κι άλλο.

Πραγματικα ομως ειναι πολυ ασχημα.Επειδη και εγω ημουν στο τσακ να ξεκινησω συστημα μαζευτηκα γιατι το ROI μονο με το hardware που υπαρχει στην αγορα και τις υπαρχουσες τιμες(τουλαχιστον ETH που ηθελα να παιξω εγω κυριως) βγαινει πανω απο 15 μηνες και αυτο μονο για τις GPU στα σημερινα επιπεδα δυσκολιας...Αν δεν αλλαξει κατι συντομα μονο οσοι εχουν ειδη συστηματα και τα εχουν αποσβεσει θα εχουν καποιο περιορισμενο κερδος.

Υπαρχει καποιο alt coin αυτη την περιοδο που να φαινεται υποσχομενο και το οποιο αξιζει να κανει καποιος mine?
newbie
September 11, 2017, 01:13:42 PM
Παρεμπιπτοντως αποφασισα με τι καρτες θα ξεκινησω. Βρηκα 2x sapphire vega 64 απο εναν γνωστο με 800 ευρω. Στο κουτι τους μεσα με ζελατινα. Οι προτασεις σχετικα με mobo στην αρχη ισχυουν? Δεν θα το κυνηγησω για cpu mining ταυτοχρονα. Επισης, εφοσον ειναι δυο καρτες μονο, μπορω να παρω risers αργοτερα εφοσον προσθεσω καρτες και οχι τωρα?
Ευχαριστω

Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο θεμα με την μητρικη λογικα εισαι ενταξει.Μια ενσταση για τα risers μονο.Προσωπικη αποψη παντα εγω στην θεση σου θα εβαζα τουλαχιστον την μια καρτα σε riser για να αυξησω την αποσταση μεταξυ τους ωστε να μην υπερθερμενονται.
full member
September 11, 2017, 10:19:12 AM
Παρεμπιπτοντως αποφασισα με τι καρτες θα ξεκινησω. Βρηκα 2x sapphire vega 64 απο εναν γνωστο με 800 ευρω. Στο κουτι τους μεσα με ζελατινα. Οι προτασεις σχετικα με mobo στην αρχη ισχυουν? Δεν θα το κυνηγησω για cpu mining ταυτοχρονα. Επισης, εφοσον ειναι δυο καρτες μονο, μπορω να παρω risers αργοτερα εφοσον προσθεσω καρτες και οχι τωρα?
Ευχαριστω

Γεια σου φιλε
Αν εχει η μητρικη σου διαθεσιμα σλοτς ωστε να χωρεσουν οι δυο καρτες τοτε δεν θα χρειαστεις risers και καταλαβαινεις φυσικα πως χρειαζονται υποδοχες χ16, μεγαλες, ωστε να κουμπωσουν σωστα οι καρτουλες.

Για την μητρική, η προταση στην αρχη ειναι η απολυτη λυση για 6 καρτες που σημειωτεον δεν υπαρχει ευκολα στην αγορα πια. Εσυ, θα μελετησεις τις δυνατοτητες σου, αν μπορεις να αγορασεις και αλλες καρτες και αναλογα θα κινηθεις.
υπαρχουν στην αγορα και μητρικες με 3 και 4 σλοτς
newbie
September 11, 2017, 06:53:16 AM
Ευχαριστω

newbie
September 11, 2017, 05:50:07 AM
Καλησπερα

Που θα μπορουσα να κοιταξω για μεταχειρισμενες gpu? Εχει εδω στο φορουμ σχετικο κομματι? Καπου αλλου?

Ευχαριστω
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
September 11, 2017, 03:29:39 AM
τουλαχιστον αν εχουμε τον περσινο χειμωνα θα επωφεληθουμε απο τη ζεστη των μηχανηματων αν δεν μας ενοχλει ο θορυβος Smiley
hero member
Activity: 526
Merit: 502
September 11, 2017, 02:50:36 AM
Νομίζω πως είναι η χειρότερη εποχή για να κάνει κάποιος επένδυση σε mining rig η κερδοφορία έχει μειωθεί και νομίιζω οτι θα μειωθεί κι άλλο.
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
September 11, 2017, 02:01:49 AM
με τη cpu μιναρεις μονο μονέρο αλλα τα κερδη αντε ναναι μερικες δεκαρες/μερα!
θες gpu οπωσδηποτε αν ειναι να μπεις σε αυτο το αθλημα. καλυτερα ψαξε για μεταχειρησμενες 1070-480
newbie
September 10, 2017, 05:24:41 PM
Καλησπερα και παλι

Εκανα μια μικρη ερευνα αγορας σε περιπου 7-8 online καταστηματα και βλεπω οτι οι 1070 παιζουν στα 450-500 ευρω (και καπου βρηκα καμποσες asus στα 438), κατι προσφορες vega 56 στα 430, μια προσφορα για την 64ρα sapphire vega στα 500 (αυτην την λιγουρευομαι αρκετα). To amazon εχει για preorder sapphire PULSE! 580 στα 261 ευρω (ποτε θα ερθουν αγνωστο), και τελος, sapphire 580 nitro+ στα 420. Απογοητευμενος καργα απο τις τιμες αλλα λογικο αυτες τις μερες. Οποιαδηποτε προταση καλοδεχουμενη. Σκεφτομαι για τις nitro 580 στα 420 η να κανω μια ερωτηση για το ποσο αργουνε οι pulse 580 στα 261. Ειναι τεραστια διαφορα , μιλαμε για 160 ευρω.
Μια ερωτηση. Αν δεν κανω λαθος μπορω να mine-αρω και με τον επεξεργαστη ετσι? Ετσι κ αλλιως σκεφτομουν να επαιρνα τον ryzen 5-1600 (οχι τον x για να μην δινω λεφτα για ανεμιστηρα). Οποτε θα ηθελα μια προταση για am4 mobo και μια διευκρίνηση για το αν θα εχω θεμα αμα mine-αρει και η cpu. Προς το παρον εχω βρει αυτην http://www.skroutz.gr/s/11553176/Asrock-AB350M-Pro4.html.
Αυτα τα ολιγα. Luv you long time.
sr. member
Activity: 700
Merit: 265
September 10, 2017, 06:51:35 AM
ποια  τα 3 καλητερα mining pools

και ποια η γνωμη σας για το minegate Huh

Μακριά απο εκεί!
Μελέτησε καλα το συγκεκριμένο τοπικ και θα βρεις πολλές απαντήσεις στα ερωτήματα σου.
Ανάλογα σε ποιο νόμισμα θέλεις και μπορεις να δουλέψεις, εχει διαφορετικά πουλ για το καθένα.

Ενα απο τα καλα ειναι το ethermine για ETH και ZCASH
sr. member
Activity: 504
Merit: 272
September 09, 2017, 03:27:12 AM
Ενημερωτικά

Για όποιον χρησιμοποιεί ethOS το πρόβλημα με τους drivers της AMD έχει λυθει
Το hashing έχει επανέλθει στα προηγούμενα επίπεδα.

Απλά πρέπει να κάνετε update στο 1.2.4

Επίσης σε σύγκριση με τα Windows 10 στο ethOS οι θερμοκρασίες στις κάρτες γραφικών
είναι 6-8 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερες
Pages:
Jump to: