Καλώς τον!
Χάθηκες βρε συ
Ευχαριστώ για το σάιτ που μας έστειλες και θα μείνω στην πρόταση
"αλλά το etoro το προτείνω για όσους δεν θέλουν να τα κάνουν όλα μόνοι τους είτε γιατί δεν έχουν το χρόνο ή την διάθεση κλπ."
Δηλάδη μπαινουμε εκει και βλέπουμε έναν χρήστη τυχαίο που έχει +500%
μπορούμε να τον ακολουθήσουμε και ότι κάνει να κάνουμε και εμείς αυτόματα χωρίς ουτε καν κλικ
ΑΚΡΙΒΩΣ
(Αφού μελετήσεις το προφίλ του χρήστη. Γιατί ο +500% σήμερα μπορεί να είναι -500% αύριο. Υπάρχει risk factor που μελετά πόσο ρίσκο είναι διατεθημένος ο χρήστης να πάρει)
Επίσης μπορείς να κάνεις σχόλια και επειδή ότι γράφεις μένει αν μπεις θα δεις ότι έχω προβλέψει με ακρίβεια ημέρας
1) Την πτώση του ΕΤΗ απο 350 στο 150
2) Την άνοδο του ΕΤΗ απο 180 στο 300
3) Την άνοδο του DASH που το έδωσα πριν μια βδομάδα και ξεκίνησε χτες
4) Την άνοδο του BTC απο 2680 στο 4200
5) Την πτώση του BTC απο 4300 στο 2750 και ξανά άνοδο
6) Έχω πει ότι απο 25 Αυγούστου θα κάνει ραλάκι και το ΕΤΗ
(Αυτό δεν έχει βγεί ακόμα γιατί είναι για τέλος Αυγούστου)
όρεξη να έχεις να διαβάζεις...
ωραια τα γκανιαν!
επικινδυνη προβλεψη εκανες για το ΕΘ.
γιατι το λεω αυτο.
ειδικα την τελευταια περιοδο γινεται μεγαλο πανυγηρι με τα ΙΚΟ που ξεπεταγονται σαν κουμπια και τροφοδοτουνται αδρα απο τον "πεινασμενο" κοσμακη μονο με ΕΘ.
Οταν λοιπον μαζευουν οι μαγκες τα μυρια, τα σπανε σε φιατ ειτε για να ολοκληρωσουν το εργο τους ειτε για να πανε βεγκας να τα ριξουν στις μπιλλιες.
με αυτην την τελευταια κινηση δε πιστευω πως υπαρχει περιθωριο για τρελο και στασιμο ραλυ.
αυτη ειναι η θεωρια μου...
Επικίνδυνη πρόβλεψη ήταν όταν ήταν 350 και έλεγα στον κόσμο ότι θα πεσει με επιχειρήματα και μου γράφανε " Ασε μας ρε φιλε" και εγώ έκανα σορτάρισμα (Δλδ. Πούλαγα στο Etoro χωρίς να έχω και αγόραζα πιο χαμηλά με κέρδος)
Μετά πήγε 150 και δεν μίλαγε κανένας όπου και άρχισα πάλι να γοράζω σταδιακά κλπ...
Σε ένα μήνα (Ιούλιο) που όλοι όσοι παίζανε crypto είχανε μέσο όρο -40% εγώ είχα +20% και αν δεν είχα κάνει ένα λάθος (δεν ήξερα ακόμα την πλατφόρμα καλά και δεν είχα ανοίξει τα όρια του Stop Loss) παίζοντας AMD δεν θα είχα χάσει -29% σε μιά μέρα αλλά αντίθετα θα είχα +30% στο σύνολο (δλδ +50% για τον μήνα Ιούλιο μόνο).
Δεν μίλησα για τρελό ράλυ. Για 25-35% άνοδο μίλησα
Αν κάποιος θέλει παραπάνω σε ένα μήνα υπάρχουν ευκαιρίες πολλές (ΙΟΤΑ,ΝΕΟ,ΟMISEGO,BCH) όμως είναι και μεγαλύτερο το ρίσκο
Το 60% του ΕΤΗ που μπαίνει σε ΙCO δεν ρευστοποιείται άμεσα και το 20% από αυτό έχει ρήτρα παραμονής για τουλάχιστον ένα χρόνο.
Το υπόλοιπο 40% (60-20) ρευστοποείται σε πολύ αργό ρυθμό ανάλογα με τις ανάγκες του ICO.
Η μόνη ζημιά που κάνουν τα ICO είναι ότι ανεβάζουν το block utilization σε επικύνδυνα σημεία κοντά στο 100%.
Το ΕΤΗ θα προχωρήσει σε reduction of issuance μέσα στον Οκτώβριο (ίσως τέλος Σεπτ) απο 5 σε 3 ΕΤΗ per block πράγμα που σημαίνει ότι με την παρούσα ζήτηση(και όχι ενδεχόμενη μεγαλύτερη) η τιμή θα αυξηθεί.
Αν αυξηθεί η ζήτηση κ άλλο όσο το ΕΤΗ γίνεται πιο γνωστό τότε η τιμή θα αυξηθεί κ άλλο.
Ο μόνος λόγος που το ΕΤΗ ειναι 300 ακόμα είναι επειδή το θέλουν να είναι εκεί. Αυτο συμβαίνει γιατί στα 400-500 είναι τόσο μεγάλο το κόστος διατήρησης του network security που είναι unsustainable
Spikes θα δούμε με καθολική σιγουριά το ΕΤΗ θα ξαναδεί 400. Το θέμα είναι να μπορεί να κρατήσει και την τιμή
Η ταπεινη μου άποψη