Pages:
Author

Topic: GPU RIGS Δημιουργία (0-100) - page 32. (Read 81156 times)

newbie
Activity: 9
Merit: 0
June 06, 2017, 01:09:24 PM
Χαιρετω τη παρεα!  Κανω μαιν εδω και μια ωρα με μια καρτα στα 27.8 και το ethermine μου βγαζει στο payout κερδος 4.32 ευροπουλα ΤΟ ΜΗΝΑ. Ξερει καποιος τι παιζει?
sr. member
Activity: 504
Merit: 272
June 06, 2017, 07:12:40 AM
Πούλησα ενα S7 και έλεγα να παρω καμια καρτούλα ακομη, παιδιά δεν υπάρχει κάρτα ουτε για δείγμα.
Οτι καινούργια εχει μείνει φτανει και τα 400ευρω και μεταχειρισμένες που επερνα στα 115-135 πριν κανα 2μηνο τωρα δε βρισκω ουτε στα 250 Sad

Ναι αλλά δες το και απο τη θετική πλευρά...
Όποιος έχει ήδη μηχανήματα βγάζει πολλαπλάσια σε αυτό το κλίμα της έλλειψης
sr. member
Activity: 617
Merit: 253
June 06, 2017, 05:55:36 AM
Πούλησα ενα S7 και έλεγα να παρω καμια καρτούλα ακομη, παιδιά δεν υπάρχει κάρτα ουτε για δείγμα.
Οτι καινούργια εχει μείνει φτανει και τα 400ευρω και μεταχειρισμένες που επερνα στα 115-135 πριν κανα 2μηνο τωρα δε βρισκω ουτε στα 250 Sad
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
June 06, 2017, 03:00:36 AM
βασικα δεν βαζεις καθολου ονομα. το αφηνεις κενο. δοκιμαστε το με μια gpu
εκτος και ο τυπος εχει φτιαξει asic! ή απλα χακαρε το Pool να του δινει μεγαλυτερο hashrate!  Tongue
sr. member
June 06, 2017, 02:26:34 AM
Φάρμα όντως, αλλά μονο με μια αγελάδα ;;;;;!!!!
 Roll Eyes

XAXA

Πιθανολογώ ότι έχει ονομάσει όλα τα RIGS του με το ίδιο όνομα default
Δεν έχω δοκιμάσει να βάλω ίδια ονόματα να δώ αν το βγάζει έτσι για να σου πώ σίγουρα
sr. member
Activity: 700
Merit: 265
June 05, 2017, 04:27:52 AM
Φάρμα όντως, αλλά μονο με μια αγελάδα ;;;;;!!!!
 Roll Eyes
legendary
June 05, 2017, 04:00:10 AM
λογικα ειναι μια μεγαλουτσικη GPU farm  Shocked
sr. member
June 05, 2017, 03:49:50 AM
Θενξ demar
Το καταλαβαίνω αυτό που λες για την θερμοκρασία για αυτό μου φαίνεται περίεργο...
Θα τις αποκρυνω περισσότερο μεταξύ τους να δω.

Άσχετο...
Κοιτά εδώ!
https://ethermine.org/miners/c6F31A79526c641de4E432CB22a88BB577A67eaC

μπορεις να καταλάβεις τι εχει κάνει ο τύπος;;;;;   ...εγώ δε μπορώ πάντως
sr. member
June 05, 2017, 03:35:29 AM
Για πείτε γνώμες...

Στις προτεινόμενες rx 480 έκανα τα απαραίτητα για vbios αλλά δε ξεπερνάνε τα 29,5... Καμία τους, ενώ διαβάζω πως φτάνουν τα 31.
Πάραυτα H θερμοκρασία τους, με ή χωρίς πείραγμα, ειναι 70-75 βαθμοί ενώ τις έχω τοποθετήσει στις εξόδους ενος επιδαπεδιου aircondition...!

Το σετ απ ειναι:
3xGPU
750 PSU
SATA HDD
8 gb RAM
Risers 006
WIN 10

Το 31 που διαβάζεις είναι με άλλο mod vbios που εγώ δεν έχω προτείνει
Επίσης οι θερμοκρασίες σου είναι πολύ μεγάλες εφόσον χρησιμοποιείς aircondition. Μήπως δεν έχουν αρκετή απόσταση μεταξύ τους?

Για να κάνεις σύγκριση σκέψου ότι εγώ χωρίς aircondition αυτή τη στιγμή έχω μέγιστη 67 κελσίου
Κανονικά με aircon έπρεπε να παίζεις μέχρι 60 Celcius το πολύ
sr. member
June 05, 2017, 03:31:38 AM
tlk gnorizi kapios ti ginete me ta stock stis kartes stin europe??? as mas dosi ta fota tou kapios na kseroume ti na kanoume.

Ναι

Υπάρχει έλλειψη στα πάντα.
Ο λόγος είναι γιατί όλοι έχουν αγοράσει ότι μπορούν να βρούν και έχουν στεγνώσει τα πάντα

Μέχρι να εμφανιστεί καινούργιο batch από την εταιρεία (που κανείς δεν ξέρει το πότε)
θα παρατηρείται σπανιότητα και αστρονομικές τιμές (που όμως είναι απόλυτα δικαιολογημένες)
Αφού πλέον κάνεις απόσβεση σε 3-4 μήνες
newbie
Activity: 70
June 04, 2017, 06:24:23 PM
aderfe m den milaw gia to eshop afto to katastima den eixe pote tis kartes pou mas endiaferoune.
legendary
June 04, 2017, 03:40:48 PM
οταν βλεπεις το eshop να ξεμενει, καταλαβαινεις τι γινεται  Shocked
newbie
Activity: 70
June 04, 2017, 10:04:47 AM
tlk gnorizi kapios ti ginete me ta stock stis kartes stin europe??? as mas dosi ta fota tou kapios na kseroume ti na kanoume.
newbie
Activity: 34
June 04, 2017, 05:03:03 AM
Λοιπόν παιδιά έκλεισα τα παρακάτω (οι κάρτες είναι πληρωμένες και όλα μαζί θα τα παραλάβω την Τρίτη)

- VGA SAPPHIRE RADEON RX580 PULSE 8GB (δυστυχώς οι NITRO τέλος - ελπίζω να μην μεγάλη η διαφορά)
- PSU CORSAIR AX SERIES 1200 W 80+ PLATINUM
- MOTHERBOARD MSI Z97 GAMING 7 1150
- CPU INTEL PENTIUM G3260 1150/3.3GHZ
- MICROSOFT WINDOWS 10 HOME 64BIT
- SSD SANDISK PUS 120GB
- RAM DESKTOP CROSAIR 8GB KIT 1600MHZ DDR3

Πείτε μου εάν θα γίνει δουλειά! Εάν έχετε να προτείνεται κάποια αλλαγή από τα υπόλοιπα (εκτός τις κάρτες γραφικών - γιατί είναι πληρωμένες) καλοδεχούμενη.
Εάν θεωρείτε ότι δεν αξίζει τον κόπο με τα παρακάτω...... παρακαλώ ενημερώστε με. Προτιμώ να μου το πείτε εσείς παρά να φάω τα μούτρα μου μόνος μου έχοντας χάσει χρόνο και τα νεύρα κρόσια  Cheesy Cheesy

Τέλος , εάν δεν κάνω λάθος, μου μένει μόνο η βάση και τα risers σωστά?
Καμιά ιδέα που να βρω καλά risers από ΕλλάδαHuh?

Περιμένω σχόλια. Άντε γεια τώρα , πρέπει να δω πως θα φτιάξω την βάση!!!!! Ρε μήπως μπορεί να μου δώσει κάποιος διαστάσειςHuh?

Γενικά ψιλο-οκ μου φαίνεται όμως
για να σoυ απαντήσω στην ερώτηση με σιγουριά θα πρέπει να ξέρω πόσες κάρτες 580 έχεις παραγγείλει (Ελπίζω όχι 7)

Ναι ρε φίλε δίκιο έχεις!!!! Οι κάρτες είναι έξι. Είναι ΟΚ??

Για τα risers καμία πρόταση κάποιοςHuh?

Με 6 κάρτες είσαι οριακά. Προτείνω μόνο ethOS και underclock για να μην έχεις πρόβλημα με ενδεχομενα spikes
Αν δεν έχεις πάρει PSU πάρε το 1300 ή ακόμα καλύτερα το 1600αρι για μελοντική 7αδα

Δύο γρήγορες ερωτήσεις:

Α) Με βάση την τιμή του ETH και την υφιστάμενη δυσκολία του μιναρίσματος, αξίζει να αρχίσω με 4 κάρτες και στην πορεία να προσθέσω άλλες δύο?

Β) Η ταχύτητα του internet παίζει σημαντικό ρόλο ή ακόμα και με απλή ταχύτητα γίνεται η δουλειά?

Αν και με κάλυψε ο evakka

Γενικά το upload είναι σημαντικό αλλά είναι τόσο μικρές οι ανάγκες που μπορείς να συνδέσεις και 10 RIGS με μια απλή 24-αρα ADSL γραμμή
Αρκεί να είναι συνεχής και να μην διακόπτεται (βλέπε να κολλάει το ρουτερ κλπ)

Σας ευχαριστώ πάρα πολλή όλους σας για τις απαντήσεις.
Από Τρίτη θα αρχίσω την προσπάθεια!!!
Και πάλι ευχαριστώ.
sr. member
June 04, 2017, 04:17:58 AM
Για πείτε γνώμες...

Στις προτεινόμενες rx 480 έκανα τα απαραίτητα για vbios αλλά δε ξεπερνάνε τα 29,5... Καμία τους, ενώ διαβάζω πως φτάνουν τα 31.
Πάραυτα H θερμοκρασία τους, με ή χωρίς πείραγμα, ειναι 70-75 βαθμοί ενώ τις έχω τοποθετήσει στις εξόδους ενος επιδαπεδιου aircondition...!

Το σετ απ ειναι:
3xGPU
750 PSU
SATA HDD
8 gb RAM
Risers 006
WIN 10
sr. member
Activity: 617
Merit: 253
June 03, 2017, 01:01:23 PM
Το pci-e 3 σε 1 τι παρουσίασε;
Μειωμένη ταχυτητα ή δεν έβλεπε 1-2 κάρτες;

Δεν ανοίγει καν το Bios με πετάει σε shell
Δουλεύει με 7 ακόμη και αν το χρησιμοποιήσω (δλδ. να βγάλω ένα από τις 7 θύρες και να βάλω στη θέση του το Adaptoraki)
Όμως πάλι έχω 7 έτσι

Είτε είναι θέμα ρεύματος αν και το τουμπανιασα οπότε δε νομίζω
Ή
έχει θέμα το mapping της mobo οπότε ή θα κάνω firmware update ή θα μου έρθει καμιά άλλη φλασιά και θα δοκιμάσω και θα δουλέψει

Πάντως το adaptoraki φαίνεται πολύ ποιοτικό, δεν είναι καμιά μούφα

Οποτε μαλλον θεμα motherboard.
Το ανταπτορακι το εχω στα χέρια μου, θα κανω δοκιμή στην 6αρα asrock και λογικα για 7 κάρτες θα ειμαι ΟΚ.
Απο ρευμα ήμαστε οκ, με 2kw τροφοδοτικό μη φοβάσαι τιποτα! (Super Flower 8 pack)
Θα επανέλθω να ενημερωσω..
sr. member
June 03, 2017, 11:48:39 AM
Το pci-e 3 σε 1 τι παρουσίασε;
Μειωμένη ταχυτητα ή δεν έβλεπε 1-2 κάρτες;

Δεν ανοίγει καν το Bios με πετάει σε shell
Δουλεύει με 7 ακόμη και αν το χρησιμοποιήσω (δλδ. να βγάλω ένα από τις 7 θύρες και να βάλω στη θέση του το Adaptoraki)
Όμως πάλι έχω 7 έτσι

Είτε είναι θέμα ρεύματος αν και το τουμπανιασα οπότε δε νομίζω
Ή
έχει θέμα το mapping της mobo οπότε ή θα κάνω firmware update ή θα μου έρθει καμιά άλλη φλασιά και θα δοκιμάσω και θα δουλέψει

Πάντως το adaptoraki φαίνεται πολύ ποιοτικό, δεν είναι καμιά μούφα
sr. member
June 03, 2017, 11:44:12 AM
Demarsac δώσε πόνο!
Στείλε και συνολικό hashing να μασήσουμε... Wink

Σκορπιός,
Εφόσον ήδη έχεις τις 4 κάρτες εννοείται πως ξεκινάς και οποτε μπορέσεις προσθέτεις και τις υπόλοιπες.
Προσωπικά, εξαιτίας κάποιων αποθεμάτων που είχα στην κατοχή μου εφτιαξα ενα μηχάνημα με 3 και παίζει γύρω στα 85mhs.
Μη χάνεις άλλο χρόνο αναμονης

Για το Ίντερνετ, μια απλή γραμμή είναι αρκετή, μόνο bytes μεταφέρονται.

Συνολικό hash με 7 είμαι στα 201 ΜΗ/s
Πιστεύω με την 8η όταν τα καταφέρω να πιάσει 230 ΜΗ/s
sr. member
June 03, 2017, 11:42:39 AM
Λοιπόν παιδιά έκλεισα τα παρακάτω (οι κάρτες είναι πληρωμένες και όλα μαζί θα τα παραλάβω την Τρίτη)

- VGA SAPPHIRE RADEON RX580 PULSE 8GB (δυστυχώς οι NITRO τέλος - ελπίζω να μην μεγάλη η διαφορά)
- PSU CORSAIR AX SERIES 1200 W 80+ PLATINUM
- MOTHERBOARD MSI Z97 GAMING 7 1150
- CPU INTEL PENTIUM G3260 1150/3.3GHZ
- MICROSOFT WINDOWS 10 HOME 64BIT
- SSD SANDISK PUS 120GB
- RAM DESKTOP CROSAIR 8GB KIT 1600MHZ DDR3

Πείτε μου εάν θα γίνει δουλειά! Εάν έχετε να προτείνεται κάποια αλλαγή από τα υπόλοιπα (εκτός τις κάρτες γραφικών - γιατί είναι πληρωμένες) καλοδεχούμενη.
Εάν θεωρείτε ότι δεν αξίζει τον κόπο με τα παρακάτω...... παρακαλώ ενημερώστε με. Προτιμώ να μου το πείτε εσείς παρά να φάω τα μούτρα μου μόνος μου έχοντας χάσει χρόνο και τα νεύρα κρόσια  Cheesy Cheesy

Τέλος , εάν δεν κάνω λάθος, μου μένει μόνο η βάση και τα risers σωστά?
Καμιά ιδέα που να βρω καλά risers από ΕλλάδαHuh?

Περιμένω σχόλια. Άντε γεια τώρα , πρέπει να δω πως θα φτιάξω την βάση!!!!! Ρε μήπως μπορεί να μου δώσει κάποιος διαστάσειςHuh?

Γενικά ψιλο-οκ μου φαίνεται όμως
για να σoυ απαντήσω στην ερώτηση με σιγουριά θα πρέπει να ξέρω πόσες κάρτες 580 έχεις παραγγείλει (Ελπίζω όχι 7)

Ναι ρε φίλε δίκιο έχεις!!!! Οι κάρτες είναι έξι. Είναι ΟΚ??

Για τα risers καμία πρόταση κάποιοςHuh?

Με 6 κάρτες είσαι οριακά. Προτείνω μόνο ethOS και underclock για να μην έχεις πρόβλημα με ενδεχομενα spikes
Αν δεν έχεις πάρει PSU πάρε το 1300 ή ακόμα καλύτερα το 1600αρι για μελοντική 7αδα

Δύο γρήγορες ερωτήσεις:

Α) Με βάση την τιμή του ETH και την υφιστάμενη δυσκολία του μιναρίσματος, αξίζει να αρχίσω με 4 κάρτες και στην πορεία να προσθέσω άλλες δύο?

Β) Η ταχύτητα του internet παίζει σημαντικό ρόλο ή ακόμα και με απλή ταχύτητα γίνεται η δουλειά?

Αν και με κάλυψε ο evakka

Γενικά το upload είναι σημαντικό αλλά είναι τόσο μικρές οι ανάγκες που μπορείς να συνδέσεις και 10 RIGS με μια απλή 24-αρα ADSL γραμμή
Αρκεί να είναι συνεχής και να μην διακόπτεται (βλέπε να κολλάει το ρουτερ κλπ)
sr. member
June 03, 2017, 11:32:20 AM
Demarsac δώσε πόνο!
Στείλε και συνολικό hashing να μασήσουμε... Wink

Σκορπιός,
Εφόσον ήδη έχεις τις 4 κάρτες εννοείται πως ξεκινάς και οποτε μπορέσεις προσθέτεις και τις υπόλοιπες.
Προσωπικά, εξαιτίας κάποιων αποθεμάτων που είχα στην κατοχή μου εφτιαξα ενα μηχάνημα με 3 και παίζει γύρω στα 85mhs.
Μη χάνεις άλλο χρόνο αναμονης

Για το Ίντερνετ, μια απλή γραμμή είναι αρκετή, μόνο bytes μεταφέρονται.
Pages:
Jump to: