- VGA SAPPHIRE RADEON RX580 PULSE 8GB (δυστυχώς οι NITRO τέλος - ελπίζω να μην μεγάλη η διαφορά)
- PSU CORSAIR AX SERIES 1200 W 80+ PLATINUM
- MOTHERBOARD MSI Z97 GAMING 7 1150
- CPU INTEL PENTIUM G3260 1150/3.3GHZ
- MICROSOFT WINDOWS 10 HOME 64BIT
- SSD SANDISK PUS 120GB
- RAM DESKTOP CROSAIR 8GB KIT 1600MHZ DDR3
Πείτε μου εάν θα γίνει δουλειά! Εάν έχετε να προτείνεται κάποια αλλαγή από τα υπόλοιπα (εκτός τις κάρτες γραφικών - γιατί είναι πληρωμένες) καλοδεχούμενη.
Εάν θεωρείτε ότι δεν αξίζει τον κόπο με τα παρακάτω...... παρακαλώ ενημερώστε με. Προτιμώ να μου το πείτε εσείς παρά να φάω τα μούτρα μου μόνος μου έχοντας χάσει χρόνο και τα νεύρα κρόσια
Τέλος , εάν δεν κάνω λάθος, μου μένει μόνο η βάση και τα risers σωστά?
Καμιά ιδέα που να βρω καλά risers από Ελλάδα?
Περιμένω σχόλια. Άντε γεια τώρα , πρέπει να δω πως θα φτιάξω την βάση!!!!! Ρε μήπως μπορεί να μου δώσει κάποιος διαστάσεις?
Γενικά ψιλο-οκ μου φαίνεται όμως
για να σoυ απαντήσω στην ερώτηση με σιγουριά θα πρέπει να ξέρω πόσες κάρτες 580 έχεις παραγγείλει (Ελπίζω όχι 7)
Ναι ρε φίλε δίκιο έχεις!!!! Οι κάρτες είναι έξι. Είναι ΟΚ??
Για τα risers καμία πρόταση κάποιος?
Με 6 κάρτες είσαι οριακά. Προτείνω μόνο ethOS και underclock για να μην έχεις πρόβλημα με ενδεχομενα spikes
Αν δεν έχεις πάρει PSU πάρε το 1300 ή ακόμα καλύτερα το 1600αρι για μελοντική 7αδα
Δύο γρήγορες ερωτήσεις:
Α) Με βάση την τιμή του ETH και την υφιστάμενη δυσκολία του μιναρίσματος, αξίζει να αρχίσω με 4 κάρτες και στην πορεία να προσθέσω άλλες δύο?
Β) Η ταχύτητα του internet παίζει σημαντικό ρόλο ή ακόμα και με απλή ταχύτητα γίνεται η δουλειά?