Arkadaşlar bugün bir arkadaşla konuşurken farkettim ki sizlere kendi katkımın en önemli kısmını belirtmeyi unutmuşum ben aslında.
Captain Corporate İle Gunbot Almanın Avantajları
Bot bildiğiniz üzere 7/24 çalışması çok daha avantajlı bir yazılım, sabah açarım akşam kaparım gibi yaparsanız (ki isteyen bunuda yapabilir) gece oluşabilecek herhangi bir fırsatı kaçıracaksınız, ki saatleri düşünecek olursak en aktif saatler olabiliyor bizim gece saatlerimiz.
Peki ya 7/24 nasıl çalıştırabilirsiniz? VPS satın alarak, her ay ödeme yapıp belirli yerlerden linux veya direk windows VPS satın alıp bot'un orada çalışmasını sağlayabilirsiniz.
Tabii Kaptan bu konuda ne yaptı? 3 AY BOYUNCA BEDAVA VPS, evet yanlış duymadınız 3 ay boyunca linux vps bedava, ben bulmadım, varmış öyle bir olay bana da başkaları söyledi, aldım kurdum programı, sabah akşam gece durmadan çalışıyor bot, açıp bakmıyorum bile.
Peki ya kurulumu? O da benden beyler, kurulum esnasında whatsapp, telefon, teamviewer ( bu çok sakıncalı ve yapmamalıyız) ve bir çok başka istediğiniz yöntem ile sizinle konuşarak neyi nasıl yapmanız gerektiğini tek tek anlatıyorum, takıldığınız yerlere yardım ediyorum kurulana kadar gece olsa yatmıyorum, siz sistemi kurdum bot başladı diyene kadar her süreçte yanınızda oluyorum. Herşeyi geçtim, beşiktaş civarında olan varsa direk kuruluma bile gelirim
O derece diyorum. Tabii gitme gelme ücreti size dahil olur, bi akbile para atıverirsiniz artık
Şaka bir yana bot'u aldığınız ilk andan botun çalışmaya başladığı ana kadar bütün süreçte adım adım yanınızda olacağım. İngilizce seviyesi iyi olmayan veya en azından bu kadar teknik bir konuda sıkıntı yaşamaktan çekinen insanlara Gunthar ile yazılımcı dilinden ingilizce konuşmayarak, direk benimle basit bir Türkçe hatta şakalar/dalgalar espriler eşliğinde rahat rahat kurulumu hallederiz.
Sonuç? Captain Corporate ile Gunbot alan, hem bedavaya 3 ay Botunu VPS üzerinden 7/24 durdurmadan aralıksız çalıştırıyor, hemde kurulumu yardım alarak herkesten daha çabuk ve sıkıntısız hallediyor.
Öyle bir mesaj oldu ki, "gel ablacım gel!!", "param olsa da ben alsam!!" falan gibi bişi ile bitebilirim her an, öyle yapmadan düz bitiyorum.