Pages:
Author

Topic: Hodl, Hodl, Hodl. --- Ya sabır, Ya sabır, Ya sabır. BTC alma Vakti Geldimi? - page 12. (Read 2470 times)

sr. member
Activity: 616
Merit: 342
sanal para için hem olumlu hem de olumsuz gelişmeler devam ediyor.
olumsuz olarak ortada bir tether bilinmezi var. büyük bir belirsizlik. o yüzden panikliyor zaten yatırımcı. o yüzden düşme yaşanıyor.
aynı zamanda olumlu gelişmeler de büyük. samsung ve kodak gibi devler de piyasaya girdi, giriyor girmeye devam edecek. bu gibi devler piyasaya girdikten sonra piyasa kendisini çok daha hızlı toplar. sırtı yere gelmez kısaca.

ha düşüş devam eder mi benim gözümde bu belirsizlik olduğu müddetçe düşüş olacak. uzadıkça daha fazla düşüş olacak.
benim yaptığım; elimdekileri satmıyorum. hala karda oldukları için. daha düşerse kardan zarar edeceğim daha fazla düşerse de zarar edeceğim ama önümü görmeden işlem yapmak benim stratejime göre olmadığı için şu anda sadece izlemekle yetiniyorum. ayırdığım sermaye ile de şu anda alım yapmıyorum daha.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Eldekileri simdi bozsak cogumuz zarar edecek belki, zararina neden bozduralim?
Ha, daha da düsebilir - hatta cok fazla daha düsebilir, onu bilemeyiz... Su an 5 kurus zararda olsak bile, belki daha da zarar edebiliriz... bunlari bilemeyiz.
Herkes kendi durumuna göre karar verecektir zaten, bozdurup nalet olsun diyen de olacaktir, bekleyen de olacaktir, hatta bu seviyelerden alim yapan da olacaktir.

burada ne desek bos... keske bilsek bizi nelerin bekledigini...
copper member
Activity: 476
Merit: 110
Şahsi kanaatime göre geçen yıl bu zamanlarda da haddinden fazla gerilmiş biri olarak mart ayının ortalarına kadar bu işin böyle gideceğini düşünüyorum. Sonra serbest yükseliş Allah ne verdiyse gitmeye çalışacak.

Birde şu var, ABD borsalarında emtia olarak işleme girmesi olayı Bitcoini Şampiyonlar Ligi'ne soktu. Aradan Ethereum koptu geliyor derlerse şaşırmam hiç.

Biraz yaşlanmış gibi görünüyor bitcoin ama hep şöyle diyorum kendi kendime bitcoin bitcoindir ölüsü para.Smiley
full member
Activity: 301
Merit: 100
Sabırla beklemek ve ekranlara bakmayı bırakıp elimizdekileri biraz unutmak lazım.
member
Activity: 98
Merit: 21
Biri birşeyler söylesin arkadaşlar. Eldeki bozup Dijital Para olaylarına veda mı edelim? Yoksa ne var ne yok diptendir diyerek almaya devam mı edelim?
Pages:
Jump to: