Pages:
Author

Topic: Hodl, Hodl, Hodl. --- Ya sabır, Ya sabır, Ya sabır. BTC alma Vakti Geldimi? - page 7. (Read 2470 times)

newbie
Activity: 182
Merit: 0
Alım vakti bence hala bitmiş sayılmaz. Sadece piyasa biraz yavas ilerlemekte ama simdilik. Yaza kalmaz sevindirici yukselisleri gorecegiz.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Piyasa için bazı zamanlar öyle kötü öyle olumsuz haberler üst üste geliyor ve o kadar psikoloji bozacak şekilde sert hareketler oluyor ki sabra sığınmamak imkansız hale geliyor. Hodl yapmakta öyle herkesin harcı değil böyle zamanlarda.
member
Activity: 238
Merit: 10
İşte sabrın sonu selamettir lafının ne kadar doğru olduğunu görüyoruz bir kez daha. 6 bin dolara kadar düşen btc 11 bin dolara dayandı. Hodl yapan sabreden kazandı.
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
Sabırlı olmalı, gelişmeleri takip etmeli ve doğru zamanda coinlerini elden çıkarmak gerekiyor. Hodl yapmak bu piyasada kazançlı çıkmak için kullanılan yollardan biri.
newbie
Activity: 182
sabır sözlerine karşıyım ben fiyatı geldi mi satılmalı. bitcoin 80 bin türk lirasına çıktı sakır diyerek sattırmadılar şimdi napicaz inerse sabır çıkarsa sabır Smiley bu işte bir yanlışlık olmalı
newbie
Bu kripto piyasasında öğrenilmesi gereken en önemli şey hodl mantığını iyi kavramak,sabırlı olmak ,yatırım fırsatlarını ve yatırım zamanlarını iyi bilmek gerekiyor.Her zaman btc en doğru yatırımdır .BTC alıp 2 sene unutmak lazım.
full member
Activity: 336
Merit: 100
Yükselme periyodu kendi gösterdi. Hava hızlı olarak değişmeye sıcak bir ortam oluşömaya başladı. Fiyatı dipte yakalayanın karı 1 btc için 4.000 dolar. Azımsanmayacak bir rakam.
newbie
Activity: 168
Kripto para piyasasına girmek isteyenler için piyasaya girme fırsatı oluştu. Girmek isteyen bu fırsatı kaçırmamalı bence. Ama daha önce yatırım yapanlar ellindekileri tutmaya devam etmeli. Yükseliş yakın gibi gözüküyor.
newbie
Activity: 210
eğer balina değilsen, bu sorunun cevabı her zaman ve hiçbir zaman.tamamen başkasının keyfine kaldığımız için, her zaman risk.alırsın ya yükselir, ya düşer.kim artacak ya da düşecek garantisini verebilir ki?
member
Activity: 392
Hodl ne demek bunu iyi anlamak lazım ,hodl elde tutmak sabretmekten de öte ,bekletmek yok saymak unutmak demek bu piyasada, bu piyasa gerçekten çok sabır isteyen beklemesini elde tutmasını bilenlerin yüksek  kazanç sağlayacağı bir piyasa . Herkesin bir zamanı var elindeki crypto değerlerini belli bir rakama gelmeden vermemek lazım .2020 Yılına kadar en az bu piyasada kalmak lazım .Herşeyi satıp BTC ye yatırım yapmak lazım.
member
Activity: 98
Merit: 21
Arkadaşlar durum nedir? Kaçtan aldınız?
member
Activity: 350
Merit: 11
Ne veda etmesi daha herşey yeni başlıyor, bu piyasanın en büyük farkı elinde tutanları coinine sahip çıkanları hold öğrenip uygulayanları ödüllendirdiği bir piyasadır ,tabiki bu özellikler çöp olmayan projesi sağlam olan coinler için geçerlidir.Vazgeçmek yok sabır ,son 1 ay ondan sonra heryer yemyeşil bir piyasa olacak.
member
Activity: 94
Uzun süreli yatırım yapmak her zaman en mantıklı yoldur sabırlı olmayı öğrenmeliyiz Bitcoin ve altcoin yatırımı yapıp bir kaç yıl beklemek gerekiyor bu  şekilde davrananlar zengin olacak.
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Her düşüşte almak lazım ve alacağızda eğer kar etmek istiyorsak bek uzun vade oynamayı planlıyorum ve ona göre güzelde bir para kazanmak istiyorum herkese bol kazançlar.
full member
Activity: 742
Merit: 112
ya tamam ya devam olucak sonunda patlamayız inşallah

patlamalık durum yok.
https://bitcointalksearch.org/topic/bitcoin-guncel-analizler-2868096

birkaç gün önce eklediğim grafikler. haftalık olan grafiği başka bir sitede buldum ve forumdaki bir arkadaş yayınlaşmıştı. henüz hiçbir sorun yok. 6 veya 5 binin altına sarkarsa o zaman sorun başlayacak. şu an tarihi fiyatlardayız ve 9400'ü aşarsa bu haftaya veya önümüzdeki haftalarda ve gerçekten kandırmıyorlarsa yatırımcıları rahatlatan ralli başlayabilir. ama hep pozitife odaklanmayı seçeriz. negatif olan şartları da bu paragrafa eklemiş oldum.
member
Ben de artık bıraktım akışına ya tamam ya devam artık bence de. Bu saatten sonra beklemek en doğrusu gibi gözüküyor.  Sonuna kadar hodl !
newbie
Activity: 30
arkadaşlar gözlerinizi biraz açın artık bitcoin bitcoin nereye gerçek iş yapan coinler görün artık at gözlüklerini çıkarın
newbie
Activity: 28
ya tamam ya devam olucak sonunda patlamayız inşallah
full member
Activity: 252
Merit: 105
Bitcoin ileride gerçekten bizim düşündüğümüz kadar değerlenecekse ha 8.000 den almışım ha 5.000 den bana göre o kadar da fark etmez, o yüzden Bitcoinimi aldım, tren kalktığında telaşa lüzum yok. Hodl.
member
Activity: 112
Bitcoin alma vakti geldi. Şuandaki fiyatlar bir daha bulunamaz noktada. Bırakalım 5k olacak laflarını. Sabıra gerek kalmadı. Hodl için plan yapalım.
Pages:
Jump to: