Pages:
Author

Topic: Hodl, Hodl, Hodl. --- Ya sabır, Ya sabır, Ya sabır. BTC alma Vakti Geldimi? - page 4. (Read 2470 times)

newbie
Activity: 238
Merit: 0
satar mısın satmaz mısın senin kararı ama ben bekliyorum. beklemeye devam edeceğim. eridikçe eriyor ama kıpırdayamıyorum hiç bir yere. gitmeyi düşündüğüm yere 1 hafta sonra bakıyorum orası da patlamış. uzağım tradeye hodl ve sabır çekiyorum.
full member
Activity: 588
Merit: 104
BTC alma vakti geldimi bilmiyorum. ama şu anda ath noktasının yaklaşık yüzde 60 altındayız ve ath ı geçeli aylar oluyor. ben bu noktada toplama taraftarıyım ve elimden geldiğince de alıyorum. Siz al diyeni de sat diyeni de dinlemeyin. Mantığınız size ne söylüyorsa onu yapın.
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Martın sonuna geldik hala fiyat çöküşlerde gözüküyor sanırım dump sezonu bir ay daha uzuyacak gibi görünüyor . Umarım bir anönce pump sezonları açılır ya artık sıkıldık.
member
Activity: 98
Merit: 21
O ülke yasakladı bu ülke bilmem naptı, çıkmıyor arkadaş nasıl bir sene bu yahu
member
Activity: 201
Merit: 10
The Experience Layer of the Decentralized Internet
geldi sanırım bu lighting sistemi ile bu fiyatları çok arayacağız gibime geliyor fiyatlar uçacak btc alabilen almalıydı yani hiç düşünmeden neyse hodl iyidir sabredin Cheesy
newbie
Activity: 6
Ya sabır, ya sabır demeye devam. Tahminimce yaz başına doğru tekrardan yükselişe geçiyoruz sıkı tutununn Smiley
member
Activity: 392
Network kendi has uslubün ve başlıkların ile çok tutan alanlar oluşturabiliyorsun . Sorularında samimi olmadığını düşünüyorum ama istediğini alıyorsundur umarım
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
SABIR SABIR ARTIK SABIR EDECEK BİR DURUM BIRAKMIYORLAR. HER GÜN BU KADAR OYNAYAN FİYATLAR VE BU KADAR TEST EDİLEN SİNİRLER. SANKİ BIRAKIP KAÇMAMIZ İÇİN YAPILIYOR. AMA BU  KADAR SABRETMİŞ OLMAZ, MUTLAKA SONUNU GÖRÜCEĞİZ.
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
piyasa eninde sonunda artacak fakat bu aralar sanki herkesin sabrını zorlar tarzda bir durum var. en iyisi beklemek ve elimizdeki mevcudu korumak gibi görünüyor. çok yakında her şeyin yeşile döndüğünü görüceğiz.
member
Activity: 154
holding opsiyon olarak en iyi invest türü. bazı yatırımcılar çok sabırlı ve karşılığını almayı biliyor.
newbie
Activity: 33
70 bin seviyesinde almış biri olarak bekleyenler arasındayım. Elimdekileri satmayı düşünmüyorum, alt coinlere gireyim dedim parayı daha da azalttım, şimdi bir umut yükselir diye bekliyorum.
sr. member
Activity: 267
Merit: 252
Yeni Yatırım Yapan veya Yapacak Arkadaşlar

Yatırım miktarınızı lütfen ama lütfen kademeli olarak arttırınız!. Birden elinizde ki bütün nakdi yatırarak bu piyasa girmeyiniz. Örnek olarak 1000 TL yatırım yapacak sanız 100 TL ile başlayın. Sonrasında acele etmeden bu miktarı arttırın. Lütfen kademeli girin. Bu piyasa sürekli yükselmez elbette yeri gelecek düşecek beklemeniz gerekecek.

Tek bir coin yatırım yapmayın mutlaka Kısa ve Uzun vadeli olarak iki ayrı sepette birden fazla coini bekletin.
full member
Activity: 218
Merit: 100
hodl yaparak karlı çıkma devri kapandı bence. sürekli alıp satarak kazanc elde etme devri olduğunu düşünüyorum. biraz çabalamak ve risk almak lazım. alıp kenara atayım beni tatmin edecek kadar artınca satarım derseniz açıkçası daha çok beklersiniz. trade devrindeyiz. günlük haftalık trade yapanlar kazançlı çıkıyor. aylarca bekleyenler için kazanç yok
member
Activity: 392
Piyasa resmen sabır ölçüyor, yeteri kadar balinalar tatmin olmadı ellerindeki sermayeden , Piyasa bir dip görecek gibi devam ederken herkeste yukarı hareket beklentisi var , sabredenler kazanacak gibi duruyor gidişat.
full member
Activity: 201
Holding olacak en iyi mantıklı hareket tarzı. Sabır ve sakinlik üst düzeyde ise uzu vadeli hold yapılır. Bitcoin almak için şartların elverişli olduğunu piyasanın gidişatından anlıyorum.
member
Activity: 98
Merit: 21
Holding olacak en iyi mantıklı hareket tarzı. Sabır ve sakinlik üst düzeyde ise uzu vadeli hold yapılır. Bitcoin almak için şartların elverişli olduğunu piyasanın gidişatından anlıyorum.
inşallah
Bitcoin alam vakti geldi. sabır göstermeye gerek kalmayacak. Fiyat değişimi oluyor. Pozitif haberlerin etkisi yakında birer birer görülmeye başlar. Mayıs'a kadar değişim gerçekleşir.
İnşallah diyelim.
member
Activity: 112
Bitcoin alam vakti geldi. sabır göstermeye gerek kalmayacak. Fiyat değişimi oluyor. Pozitif haberlerin etkisi yakında birer birer görülmeye başlar. Mayıs'a kadar değişim gerçekleşir.
member
Activity: 126
Alına bilir daha düşmez bence hatta mayıs ayına doğru iyi bir artış bekliyorum bitcoinden ama sizin bileceğiniz iş o.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Hodl hodl diye diye 10 ocakta satmadık alt coinleri veya btc yi sonrasında hepsi aşağı çakıldı ,bazen kararında çıkmak gerekiyor .Hodl demek doğru yerde alım yapıp yükselişte zirveye yakın noktayı gördüğünde elden çıkarmak demek olduğunu yaşayarak öğrenmiş olduk.Neyse ki piyasa yükselmeye başladı gibi sabrın mükafatını alırız inşallah.
full member
Activity: 294
Bitcoin alma vakti geldi tekrardan en azından benim için öyle,  biraz daha ek yapacağım, ancak altcoinlere giriş için aynı kanaatte değilim, Bitcoin çıkış yaparken güldürecek, altcoinler ise canımızı bir müddet daha yakacak sanırım.

Bitcoin 11.500 direnç noktasını geçerek fiyatın yukarıya yönleneceğine dair mesajı verdi. Bitcoin piyasayı peşinden sürükler. Altcoin tutanların kazanç sağlaması için yeşil piyasa yakında görünür.
Pages:
Jump to: