Pages:
Author

Topic: Hodl, Hodl, Hodl. --- Ya sabır, Ya sabır, Ya sabır. BTC alma Vakti Geldimi? - page 5. (Read 2470 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Bitcoin alma vakti geldi tekrardan en azından benim için öyle,  biraz daha ek yapacağım, ancak altcoinlere giriş için aynı kanaatte değilim, Bitcoin çıkış yaparken güldürecek, altcoinler ise canımızı bir müddet daha yakacak sanırım.
member
Activity: 546
Merit: 10
dip olarak düşünülen noktalarda dibin de dibi olabilir. tuhaf cümle oldu ama balina için dip neresi o kadar kayda değer. etherin birkaç dolar olduğu fiyatları hedeflemek çok zor ve çoğu kişi kaybedecektir. daha makul ve panik yaptıracak kadar gerileme ve bu tamamlandığında ise yükselişte umut aşılayacak kadar pump yapılması.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Eğer elindekileri satmadıysan tutmaya devam ediyorsan, bugünden itibaren kazanmaya başlayacaksın gibi gözüküyor çünkü piyasa yönünü yukarı çevirdi. Bahar dönemi başlıyor.
member
Activity: 392
ocak ayının 10 dan sonra başlayan düşüş trendi ,hodl yapın diyen ve sonrasında verdiğini alan kripto piyasası , şimdi 2 gündür piyasaya baktığımızda ufaktan bir yükseliş belirtisi var gibi , umarım bu sefer gerçek bahar gelir herkes derin nefes alır.
full member
Activity: 336
Ekonomik anlamda güçlü olan yatırımcılar beklemeye tahammül gösterebilir, ancak ekonomik zayıflığı olan insanların uzun vadeli yatırım için sabırları maalesef yok uzun vadeli yatırım en iyi seçenek olma durumunu koruyor.
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
Deneye deneye doğru kararı bularak vererek yatırım yapmayı öğreneceğiz. Hedefe giden yolda kazanmak için sabırlı olma, alış satış zamanlarını belirleme sonucu 2018 yılında ödül toplarız.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Ufak tefek yeşillenmeler bunlar Normal bir durum bu iş sabır işidir zaten her zaman yükselişte kalacak diye bir kaide yok.
member
Activity: 238
One Token to Move Anything Anywhere
Hodl yani ya sabırdan yanayım gerekirse 2019 veya 2020 kadar beklerim sıkıntı yok benim için Cheesy ama beklediğime deysin tek istediğim bu bitcoin şuan için kötü zamanlardan geçiyor umarım düzelir.
member
Activity: 98
Merit: 21
12.000 USD üstüne çıkmalı artık... Yoksa bu sene 10.000 civarında dolaşıp duracak.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Bitcoin şunda tepe boktasının neredeyse yarı fiyatında evet şuan bitcoin almak için iyi bir fırsat , yarın çok geç olabilir . Ayrıca benim felsefem uzun süreli bitcoin yatırımını benim sediğim için her zaman bitcoin almak için bir fırsattır diyorum çünkü bitcoin uzun vade de hep kazandıracak .
full member
Activity: 201
Sabrın sonu selamet olur, sinirlerine hakim olan, soğukkanlı davranan kazanır. Borsada sakin kalanlar fud kaygısı ile satış yapanların edemediği  karlarını silip süpürür. Bitcoin her fiyattan satın alınabilir.
member
Activity: 112
Uzun vadeli yatırım seçeneğininde bir süresi olmalı sınırsız şekilde uzun vadeli yatırım olmaz. Yatırım yapacağınız dijital parayı çok iyi seçerseniz uzun vadeli yatırım yapılır, yoksa uzun vadeli yatırım işe yaramaz.
full member
Activity: 518
Merit: 102
Hergün biraz daha düşüyor. 2 Ay öncede öyle bir artıyordu ki düşşün diye beklendi. Şimdi de düştü daha düşmesin diye bekliyoruz. Bu işin espirisi gerçekten sabır bekle fiyat zaten çıkıyor bir gün karı görünce sat yani sana yetecek karı.
member
Activity: 308
sabır yada hodl hodl demek ne kadar doğru bilmiyorum çünkü her gün biraz daha düşüyor adeta şu an satıp beklemenin daha doğru olduğu inancındayım
full member
Activity: 238
bence sabreden derviş muradına erdi diyebiliriz ama tabi ki derviş fiyat dip seviyelerdeyken alabildiyse ama ne yazık ki altcoinler için aynı şekilde bir diriliş söz konusu değil
hero member
Activity: 644
Merit: 504
Aralık ayında bitcoin alan arkadaşların çelik gibi sabırlara ihtiyacı var. Yeni ATH piyasaya renk katacak. Bitcoinlerinizi satmayın biriktirin ve saklayın. Ya sabır ya sabır ya sabır diyorum.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Hiç karar vermeden beklemektense ortalama karar ile yatırım hikayesine yeni aşamalar katmalı. Genel çoğunluğun kriz olarak algıladığı kripto pazar kırmızı rengini fırsat olarak belirleyip alım yapmanın tam zamanı.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Elinde imkan varsa en dip seviyeleri gören alt coinlere ve bitcoine yatırım yapmalısın. Mevcutta kileri de tutmaya devam et, bu iş sabır isteyen bir iş. 1 sene sonra çok güzel yerlere gelebilirsin eğer elindekileri tutarsan.
member
Activity: 490
Son birkaç haftadır neredeyse hiç bakmıyorum. Gerek yok abi zaten 20k vs olup eski seviyesine gelirse bangır bangır çeşitli platformlardan bitcoin geri döndü diye önümüze pompalarlar. Malum altcoinlerde zaten btc odaklı olduğundan onlarıda ayrı ayrı kontrol etmiyorum. Sadece 2-3 günde bir BTW fiyatına bakıyorum. En temizi sakin olmak ve beklemek. Elbet geri dönecektir.
member
Activity: 308
Ya sabır çekmeye gerek yok tek yapılacak mantıklı hareket hodl dür. Bunu yaparsan güzel ve karlı kazançlar elde edersin. Kısa zamanda emekliliğini yaşamaya başlarsın Wink
Pages:
Jump to: