Pages:
Author

Topic: Hodl, Hodl, Hodl. --- Ya sabır, Ya sabır, Ya sabır. BTC alma Vakti Geldimi? - page 6. (Read 2470 times)

member
Activity: 266
Merit: 10
Kripto para piyasasına bir kere girdin mi bir daha çıkmak çok zor, alışkanlık yapıyor. İyi bir analiz yaparak dipteki coinlere girerek yatırımlarına devam etmelisin bence.
member
Activity: 98
“Innovation Powered by Crypto”
Sabırlı olan derviş, muradına ermiş. Bu piyasada sabırsız insanlar bizim gibi sabırlı insanlara para kazandırır, her şeyin başı, her şeyin ilacı zamandır. Bitcoin'i satın aldıysan öyle %100 kârda piyasadan kaçmayacaksın. Kaybettiğinde üzülmeyeceğin miktarlarda yatırım yaptıktan sonra 12 adet kelimeyi kağıda yazıp annene vereceksin, o senin için en kral şekilde saklayacak yıllar sonra açıp bakacaksın Bitcoin'in fiyatına.

Kesinlikle öyle.  Uzun vadede sabreden kazançlı çıkıyor bu sistemde. Sabırsız olanlar zaten tası tarağı toplayıp çıktı bile.
newbie
Activity: 224
Merit: 0
Btc alma vakti ocak ayında gelmişti ama bence tekrar gitti.uzan vadeli düşünmedikçe şu sıralar btc almak mantıklı değil diye düşünüyorum..
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Alim icin de satis icinde sabir onemli dusunerek dogru zamanlari secmek oldukca zor olsa da uc noktalari bulamasaniz bile sabrederek yakin noktalardan alim satim yapabilirsiniz.
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Bitcoin iyi bir düşüş yaşadı 6.000 dolar 7.000 dolar seviyelerinden alabilenler bencede çok şanslı, düşüş yaşanırken panik halinde o fiyatların güzelliğini bir çoğumuz farkedemedik ne yazık ki, şimdi segwitle gelen gelişmeler ve desteklerden  sonra bir daha o fiyatları görme ihtimali çok düşük.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
İşte türk milletinin parasını kaybetmesinin örneği şekil A'da açık açık görülüyor. Ocak ayında sabırsızlığından dolayı piyasaya yatırım yaptıysan eğer paranın bir kısmını kaybetmişsindir muhtemelen. Önemli olan bunu yapmaman sabırla bekle coinler illaki uygun alış fırsatı sunuyor zaten bize aceleye ne gerek var?
jr. member
Activity: 140
Merit: 4
W12 – Blockchain protocol
Geçen günlerde forumda bir arkadaş konu açmıştı ve grafikler ile geçen yılları anlatmıştı genelde ilk aylarda şimdi ki gibi düşüşler daha önceki yıllar da da olmuş bence paniğe gerek yok
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Ben Bitcoin'i sadece big crashlardan sonra satın alıyorum. Örneğin 20 binden 6'bine düştüğünde kesinlikle alım fırsatıydı fakat şu an alım fırsatı mı yoksa değil mi bilemiyorum. 10.5k civarlarında dolaşsa da 11.8k'dan buralara kadar düştü, olumsuz bir haber olmadığı halde.
member
Geçtiğimiz günlerde yaşanan düşüş bitcoine yatırım yapmak için doğan çok büyük bir şanstı bence. Yararlananlar şimdiden güzel kar etti bile. Ancak ben hala bitcoin almak için güzel zamanlar olduğunu düşünüyorum. Değerini zaman içerisinde mutlaka arttıracaktır. Sabırlı olmakta fayda var..
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Bitcoini almak için en iyi seviyeler 6 bin dolar seviyeleriydi. Alabilen için iyi oldu. O civarlardan alanlar sonuna kadar hodl politikasını izleyebilirler. Ben çok fazla alamadığım için pişmanım ama yine de uzun vadede saklamayı düşünüyorum.
member
Activity: 84
Hodl olmasına olsun ama volatilitenin ne kadar yüksek olduğunu görüyoruz. Sepetin bir anda yarı yarıya erimesi yatırımcı olarak bizleri tedirgin ediyor. Dijital pazarın geleceğine dönük sağlam bir öngörüye sahip olmak isterdim.
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
Hodl fikrine sıkı sıkıya bağlı değilim. Sert yükselmeler sonunda tam tersi hızlı düşme süreçlerinin geleceğini tahmin edebilmek için piyasada biraz zaman harcamak yeterli. Keşke gidişatı daha iyi bilsek, hiç satmadan elektronik paraları cüzdanda bekletsek.
full member
Activity: 182
Merit: 100
Herkes uzun vadeli yatırım diyor ama uygulayabilen sayısının çok olduğunu düşünmüyorum. Elektronik para pazarında fiyatlarda yüksek volatilite görüyoruz. Hacimler günden güne büyüyor. Hacim büyüklüğü yatırımcıların çoğunun kısa vadeli pozisyon aldığını gösteriyor.
sr. member
Activity: 378
Merit: 251
Sert düşüşlere yatırımcı olarak çok ters pozisyonlarda yakalanabiliyoruz ve çok üzücü bir şekilde daha fazla zarar görmemek için ani bir kararla dipten satış yapanlar maalesef oluyor, uzun vadeyi, hodl'ı herkes söyler fakat uygulamak zordur.
full member
Activity: 630
Merit: 101
7k dolar alım için ciddi fırsattı Çin yılbaşını takip ederek yatırım yapanlar olmuştur sanıyorum. Zor bir süreçti hele 15k dan falan alanlar için hala sıkıntı sürüyor. Alttn alıp ortalama düşürmek lazımdı.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Satis yapmadigim icin oldukca mutluyum birde o sikintili gunlerin ardindan bitcoini yeniden yesil gormek oldukca guzel bence. Tek uzuntum 6 binde alim yapmamis olmak.
member
Activity: 336
Merit: 11
Alim zamani gecmekte bile bence. Bundan sonra uzunca bir sure yukselis bekliyorum acikcasi. Herkes icin hayirli olur umarim.
member
O zaman icin alim yapanlar su an yavas yavas sevinmeye baslamaktalar bence. Daha bu baslangic 20 bini gecip yeni rekorlara kosacaktir.
member
Activity: 98
Zamanında bolca sabır gösterdim btc aldım ama fiyatları yükseldiği bir tarihte. Düşüş trendini görünce satmayı tercih ettim. Şimdi gelecek süreçte rahat hareket etmeyi planlıyorum. Bitcoin ve Ethereum alacağım.
member
Activity: 112
Yapılabilecek en mantıklı hareket uzun vadede yatırım yapmaktır. Sabır en büyük erdemdir. Bitcoin alma vakti her zaman için uygundur şu andaki fiyat gelecek için umut vaat ediyor.
Pages:
Jump to: