Pages:
Author

Topic: Hodl, Hodl, Hodl. --- Ya sabır, Ya sabır, Ya sabır. BTC alma Vakti Geldimi? - page 2. (Read 2470 times)

full member
Activity: 546
Merit: 100
Parasi olan icin bitcoin alma vakti gecti bence yaptigi dususlerde 6k lari gordugu zaman belki alinabilirdi ki o rakamlar bile fazlaydi.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Özellikle Bitcoinde hodl stratejisinin modası hiç geçmez, sabredenlerin eninde sonunda kazançlı çıkacağı günler geldiğinde bu günleri gülümseyerek yad edeceğiz.
sr. member
Activity: 532
O düşüşte alım yapmak lazımdı fakat daha düşer mi sorusu akılları kemirdi halbuki almak isteyenler için güzel fiyatlardı biraz daha düşse geri geleceği malumdu demek ki düşüşte de çok dibi bulmaya çalışmamak gerek Bitcoinde özellikle.
sr. member
Activity: 484
HubrisOne
Bu güne kadar her fiyattan her zaman Bitcoin aldım bu sayede ortalamamda oldukça güzel,  beklenen yükselişler gerçekleştiğinde bu bekleyişlerin sefasını süreceğim inşallah.
legendary
Activity: 1264
Merit: 1008
Bitcoin her fiyattan alınabilir bir yatırım aracıdır fakat tüm parayı gömmemek gerekir.
newbie
Activity: 52
Merit: 0
Tabiki alınır. Tüm zamanlarının en yüksek fiyat seviyesinin 2 katından daha düşük fiyatı şuanda. Ekonomi çevrelerinin genel bakışına bakıldığı zaman yeni rekorlar çok da uzakta değil. Bu piyasada beklemeyi bilen her zaman kazanır.
member
Activity: 210
Merit: 10
Sanki daha altcoinler icin zaman varmis gibi geliyor once bitcoinin ve ethereum'un yeniden guven toplamasi gerek korkup kacanlardan
newbie
Activity: 168
hodlcular için sabır kelimesi doğru. ama neden sabır. sizi belki 10 defa tuzağa düşürecekler pahalı fiyatlardan almanızı sağlayacak şekilde o tuzaklara düşmemek için biraz özen, kurallar vs.
full member
Activity: 230
Bu işin ana maddesi sabır ve hodl bunları yapabilirsen kazanabilirsin ..telaş ve acele etmek bu işin düşmanıdır...sana tavsiyem piyasa düzelene kadar beklemen
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
Bitcoin alma vakti geçmek üzere, çok olumsuz bir vaka gerçekleşmezse  gelen yeniliklerle birlikte Bitcoin krallığını bir kez daha perçinleyecek, daha şimdiden çok ucuz transfer ücretleri gerçekleşti, ayrıca hızlı.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Btc alma vakti geldi mi diye düşünürken geçmiş dahi olabilir. Şurası bir gerçek ki Bitcoin almanın herhangi bir vakti yok. Almadığımız zaman pişman olma olasılığımız aldığımız için duyacağımız pişmanlıktan neresinden bakarsak bakalım daha fazla olacak gelecekte.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Biri birşeyler söylesin arkadaşlar. Eldeki bozup Dijital Para olaylarına veda mı edelim? Yoksa ne var ne yok diptendir diyerek almaya devam mı edelim?

Herhangi bir hamle yapmak harekete geçmek için hiç uygun bir zaman diliminde değiliz, zira erken seçimdi abdnin açıklamalarıydı derken bi iniyor bi çıkıyor ekonomik değerler mantıklı olan sürekli takip etmektense bir süreliğine akışına bırakmak....
full member
Activity: 224
Bir ay önce 6.000 dolar civarında iken çevremde ki herkese almaları yönünde açıkça baskı kurdum. Beni dinleyen bir arkadaşım oldu o da kârını yaptı. Şu an da alınabilinir. Bitcoin birkaç ay içinde 12.000 doların üzerine atabilir kendini.
sr. member
Activity: 616
Piyasadan ne beklediğinize bağlı, ben her zaman uzun vadeciyim ve hep son noktayı düşünerek sabrediyorum. O yüzden fırsat buldukça eğer maddi olarak uygunsam bana göre her daim btc alma vaktidir çünkü en son noktada yeterli bekleyişle yine zarar etmeyip artıya geçeceğime inanıyorum.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
Şu an için btc alma vakti gibi. Artış başlıyor gibi gözüküyor. Balinalar da alttan toplamaya başlamıştı zaten. Bundan sonrası hodl
member
Activity: 210
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
benim mottom bu, tut tut tut,  uzun vade en az 5 sene 10 sene tutmak lazım, olacakları hayal bile edemezsiniz.
member
Activity: 196
Hali hazırda piyasa durgun ve genel olarak coinler düşüş trendindeyken almak mantıklı. Ama elde tutmak gerekir bence. Düşüş devam ederse düştüğü noktada da alım yapılabilir. Zaten Bİtcoin geçtiğimiz senede aynı şekilde tutum gösterdi ve son aylarda vurgun yaptı. Yine böyle bir şeye hazırlıyor olabilir piyasayı. O yüzden önümüzü görmeden asıp kesmeyelim.
newbie
Activity: 52
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık. Az kaldı toparlanmaya başlıyoruz. Bu fiyatlar alım için bir fırsattı. Bu fiyatlardan alıp uzun vadede bekleten yatırımcıların pişman olmayacağını düşünüyorum. Bu fiyatlara direnmenin geri dönüşü iyi olacak.
member
Activity: 196
Dişimizi sıkmaktan ağzımızda diş kalmadı hocam ama ölümüne hodl bu fiyattan bozan bizden değildir Grin
full member
Activity: 413
Yön yukarı diyor grafik okuyanlar analizciler, buradan dönüş olsa bile sonradan pişmanlık duymayacağım bir fiyat var bana göre şu anda Bitcoinde bir miktar alış yaptım gerisi kısmet artık. 
Pages:
Jump to: