Ovo danas je cini se neka zesca korekcija, totalno me iznenadilo. Do 2h ujutro bio budan i pratim ali iz nekog razloga ne shortam BTC i eto ga
propustena prilika za finu zaradu na BTCSX ... za sada nista ne ulazem jer sam izgubio "nit vodilju" kako bi se reklo, bolje je ne igrat se sa 1:10
leverage jer lako se desi da ode novac pufff u par minuta.
evo dok sam ovo pisao bija je 545,25 $ a sad je 541.21
Idem nočas u rizik možda opet paničari ameri kad se probude i vide pad navale prodavat a kinezi opet navale kupovat ka ludi možda opet ujutro osvane na 600
BTCSX koristi MtGox cijene i leverage 1:10, to je pravi hardcore! https://1broker.com je bio zakon za short ili long BTC-a, leverage od 1:1 do 1:5
ako se dobro sjecam, bez placanja dnevno ako pozicija ostane otvorena ... ali ugasili su BTC/USD, steta. Tako da sada koliko znam imamo samo
opcije BTC > USD > BTC na mjenjacnicama ili 1:10 leverage na BTCSX i Plus500, lose jaaaako lose to mi je smanjilo mjesecnu zaradu poprilicno.
Ustvari, ima manji leverage na BitFinex ako se ne varam ali taj website mi je totalno konfuzan, ne pozajmljujes od vlasnika vec ostalih korisnika po
cijenama koje oni odrede i samo onoliko koliko oni dopuste (u pravilu sitno nesto ili traze jako veliku proviziju, ne odgovara mi to nikako).