Ja kopam Maxcoin od izlaska i nista nisam prodao. A sa KNC Jupiterom sa presao, ima nekih 7 dana, na Continuumcoin i takodjer nisam nista prodao.
Cujem da ce Maxcoin za jedno 20 dana ici lagano gore iako se i sada isplati vise nego LTC ili Doge.
Imam 12xr9 290 Sapphire Tri-x sa Hynix memorijom, prosjek 915 khs i po tom izracunu nekih 47 dolara na dnevnoj bazi, dok na Maxcoinu imam sveukupno 5,4 ghs i to je 63 po trenutnoj cijeni.
S tim da se sa Maxcoinom manje struje trosi.
Volio bih da me netko demantira, odnosno sto vi mislite da je trenutno bolje kopati.
Zbog čega bi maxcoin išao gore,on nema apsolutnu nikakvu svrhu.nikada nitko nije posla 1 max coin nekome radi neke trgovine.On ima put novčanika rudarenje novčanik za marketing malo reklamiranja - novčanik burze i tu mu je kraj.djećica se malo klade i natežu i na kraju nekog vremena padne u zaborav.
Ne znam kad ali znam da če na kraju maxcoin završit na rangu satoshi 10 satoshija.
BTC je u biti ništa a šta je maxcoin zaključi sam.Iako se BTC trudi pa za njega možeš nešto roba i usluga kupit.