dječica koji su popušili i ušli na 800-1000$ nikada više neče dati ni centa u BTC.
Znaci ako me je prva cura odbila ili mi slomila srce ja necu vise sa curama imati posla? Ili sam isao short BTC, ispusio pare i sad vise ne trejdam?
Ne znam bas koliko takvih ima ... uostalom, tko je isao ulagati u BTC a da nije znao sta se moze desiti taj je debil a to znaci da ce ulagati opet i
najvjerojatnije opet ispusiti pare! To takodjer znaci da ga "ozene" u real life na svakom uglu. Istina jeste da takvi posebice ako ih je puno mogu da
urade dosta stete ali da ce upropastiti Bitcoin to nema sanse, pa cak i da na ulice izadju i pocnu traziti zabranu ili sta vec ... vidis i sam da Rusija
nece Bitcoin, kinezi takodjer, USA bi da regulira ili sta vec, 100 sranja a cijena je
550 USD pa bili smo na 100 USD i mnogo manje ne tako davno!
mene je sramota pričati ali ljudi šta sam omastija brkove to nije za virovat kupia sam dosta btc od 400-440$ komad ali ne smim se zajebavat u bitstampu su ukucani iznosi btc samo čekam sumu na koju ču izaći.nesmim ići na WC popišta ču se kroz prozor
Nemoj sve prodat, mogao bi BTC otici na mnogo vise od cca. 550 USD pa ce ti biti jao jao prodao prerano ... ja u pravilu idem na to da vratim ono
sto sam ulozio + profit od par % sve ostalo ne ide u prodaju uopce ili naslazem sell ordere na 700 do 1000+ USD pa neka stoje, za slucaj da bude
navala dok nisam za kompom.
mene je sramota pričati ali ljudi šta sam omastija brkove to nije za virovat kupia sam dosta btc od 400-440$ komad ali ne smim se zajebavat u bitstampu su ukucani iznosi btc samo čekam sumu na koju ču izaći.nesmim ići na WC popišta ču se kroz prozor
nekad dobijes, nekad popusis...
Zašto bi izlazija u bux? Cilj igre je imati što više BTC? Vi pokušavate živit od BTC-a? Ništa od života od BTC-a još bar ne 5 godina a onda će bit dosta 1% od 1% od 1%.
Ne kuzi ekipa ... prije samo par godina BTC bezvrijedan, pa 1 BTC = 1 USD, pa skok na 40-ak USD, pa skok na 266, pa skok na 1242 ... razumijem
ako se prodaje BTC da se djelomicno pokriju troskovi (struja ili sta vec) ali ne razumijem ekipu koja ne radi ama bas nista vec recimo kopa pa onda
naravno moraju ama bas sve troskove "krpati" putem prodaje BTC koje su iskopali i time si izbiju vecinu coina iz djepa, to je suludo! Ako vec nista
ne radite sem kopanja pa probaj malo trejdat, prodaj nesto za BTC, odradi neki posao za BTC ... direktno doprinesi tome da cijena BTC ode gore a
posto ces tada imati vise BTC nego da si samo kopao nece ti jednoga dana biti zao sto si prodao prerano i sacuvao premalo. Druga stvar, zar vi ne
kontate da vi rusite i usporavate rast cijene BTC? Zakon potrazenje i ponude, ako hoces da cijena ide gore a ne mozes utjecati na to da se potraznja
poveca onda smanji ponudu ...