Poz kolege okacio sam malopre u Srpskom delu foruma, pa evo i ovde. Ovih dana sam se bacio na posao i napravio prvi
Balkanski sajt koji ce se konkretno baviti vestima iz sveta kriptovaluta. Svaki pocetak je tezak pa i ovaj, ima dosta da se radi na clancima, jos ponesto da se doradi, sajt je jutros startovao.
Trudicu se da pisem sto kvalitetnije clanke i prenesem svoje iskustvo o trgovini. Sajt zasad nema nikakvih prihoda, svakako planiram da zaposlim nekoga ko bi pisao svakodnevno clanke kada dodje do odredjene zarade,ali to mi trenutno nije glavni prioritet. Prioritet je da napravim stabilan sajt i da steknem stalne citaoce. Za sutra spremam jos zanimljivih clanaka vezanih za Alternativne valute,pa cemo videti kako ce se sajt razvijati narednih meseci. Imam u planu jos neka iznenadjenja, ali otom potom. evo link pa pogledajte:
www.bitcoinvesti.comKritike/pohvale/saveti su dobrodosli...ako je neko voljan i ima vremena da pomogne oko pisanja clanaka moze da me kontaktira na pm ili da se javi ovde u temi.
Hvala,
coa032
Mislim da se ne bi trebao smarati all-around textovima, toga ima i previse. Puno njih vec pise o svemu i svacemu. Uhvati se jedne teme i razvali hardcore naprimjer in-depth
analiza samo PoS altcoina. Ili samo Scyrpt ASIC. Ili samo situacija na burzama. Ili samo pljuvanje po svemu i svacemu a da je vezano za cryptocoine (mada ces tu uskoro
imati konkurenciju jer sam ja u pripremama, evo kupljena
cryptox.in domena prije par mjeseci a textovi idu pomalo, kada bude puno materijala za objaviti onda krecem).
http://en.wikipedia.org/wiki/ToxinO nekim stvarima ne mogu pisati cak ni ovdje na bitcointalk forumu, na NXT forumu su me vec banali mnogo puta pa nema druge nego kako je gore navedeno - udri po svima
tamo gdje mi ne mogu nista.
Nego zanimljiva je ova tvoja domena mada imas jedno "i" viska, da je samo
bitcoinvest vrijedila bi mnogo vise.