Pages:
Author

Topic: Hrvatski (Croatian) - page 41. (Read 356784 times)

legendary
Activity: 1484
Merit: 1001
Crypto-News.net: News from Crypto World
July 13, 2014, 01:48:34 PM
E stvarno ti ne bio znao reci. Ne kopam jedino gde mogu da kopam je na poslu gde imam nekoliko masina lepih sa i5 i i7 ceprama i nekoliko gtx760 i 770 kartica.

Problem je proxy koji mi neda da kopam van portova 80,443, i 8080 jbg.

Kad imas ne valja kad nemas ne valja.

Nasao sam jednom prilikom jedan pool sa DOGECOIN-om ali nije mi prolazio da bi se ispostavilo da je ugasen.

Monero moze preko 443 i 8080 ... i isplati se lepo Smiley

Hvala za info probacu sutra na poslu pa javim .

legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
July 13, 2014, 01:31:21 PM
OK hvala na odgovoru.
Nova verzija Primedice?
Znači li to da će se mijenjati i njegova signature kampanja, html kod, a možda za novu kampanju ponudi i veću isplatu po postu ili skine max. post od 400?

Nova verzija ce biti ludilo Cheesy .

A sto se tice sig, pa najverovatnije ce biti fixno placanje po ranku + bice dozvoljen ref link u potpisu.
A od referala dobijaces 20% od house edge na njegov ukupan wagered, znaci oko 0.2% of wagered sto je prilicno velika suma.

A bice i verovatno 20ak ljudi koje ce da placa veliku sumu po postu. Ali samo neke odabrane koji stvarno doprinose forumu.

OK super
Hvala na informacijama.
Misliš da će više plaćati za tu novu verziju Primedica (po postu)?
Da će dozvoliti i više od 400 postova mjesečno?

Da ali samo malom odabranom broju ljudi. Ostali ce da dobijaju fixno placanje po ranku znaci nebitno koliko postova napravis, ali bice ti dozvoljen ref link u sig.
legendary
Activity: 3374
Merit: 1824
July 13, 2014, 01:29:16 PM
OK hvala na odgovoru.
Nova verzija Primedice?
Znači li to da će se mijenjati i njegova signature kampanja, html kod, a možda za novu kampanju ponudi i veću isplatu po postu ili skine max. post od 400?

A sto se tice sig, pa najverovatnije ce biti fixno placanje po ranku + bice dozvoljen ref link u potpisu.
A od referala dobijaces 20% od house edge na njegov ukupan wagered, znaci oko 0.2% of wagered sto je prilicno velika suma.

A bice i verovatno 20ak ljudi koje ce da placa veliku sumu po postu. Ali samo neke odabrane koji stvarno doprinose forumu.

OK super
Hvala na informacijama.
Misliš da će više plaćati za tu novu verziju Primedica (po postu)?
Da će dozvoliti i više od 400 postova mjesečno?
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
I'm a Firestarter!
July 13, 2014, 12:01:18 PM
E stvarno ti ne bio znao reci. Ne kopam jedino gde mogu da kopam je na poslu gde imam nekoliko masina lepih sa i5 i i7 ceprama i nekoliko gtx760 i 770 kartica.

Problem je proxy koji mi neda da kopam van portova 80,443, i 8080 jbg.

Kad imas ne valja kad nemas ne valja.

Nasao sam jednom prilikom jedan pool sa DOGECOIN-om ali nije mi prolazio da bi se ispostavilo da je ugasen.

Monero moze preko 443 i 8080 ... i isplati se lepo Smiley
legendary
July 13, 2014, 11:32:07 AM
OK hvala na odgovoru.
Nova verzija Primedice?

legendary
July 13, 2014, 11:29:14 AM
OK hvala na odgovoru.
Nova verzija Primedice?
legendary
July 13, 2014, 09:55:57 AM

Pa nesto sam pricao sa Stunnom, mozda i dobijem stalni posao kod njega kad krene pd3 videcemo .

Može malo više informacija o tome?
Hvala
[/quote]

Pd3 = nova verzija primedice. Mnogo novih funkcija i pvp i svasta nesto novo. A za posao tesko to ide kod njega ima samo 3 moderatora zamisli tek kako tesko ide da upadnes da te placa Cheesy
legendary
July 13, 2014, 09:44:16 AM

Pa nesto sam pricao sa Stunnom, mozda i dobijem stalni posao kod njega kad krene pd3 videcemo .
[/quote]

Može malo više informacija o tome?
Hvala
legendary
July 13, 2014, 08:10:07 AM
Konačno Member  Grin

Za Primedice, stavio sam signature. Na onom google doc ispunio prvi page. I u Primedice Threadu napravio post sa User i post count. Treba još što? I zar automatcko štartujem ili me treba neko potvrditi?

Cestitamo dobrodosao u klub. Samo tako nastavi josh 3 meseca sr ces postati.

Nema sanse da postane sr za 3 meseca ako mu nalog nije bas star.
legendary
July 13, 2014, 08:00:17 AM
Konačno Member  Grin

Za Primedice, stavio sam signature. Na onom google doc ispunio prvi page. I u Primedice Threadu napravio post sa User i post count. Treba još što? I zar automatcko štartujem ili me treba neko potvrditi?

Cestitamo dobrodosao u klub. Samo tako nastavi josh 3 meseca sr ces postati.
legendary
Activity: 1260
Merit: 1029
July 13, 2014, 07:30:22 AM
Najbolje je pitati tamo na PD thread-u. Ako itko zna, zna vlasnik.
legendary
Activity: 2730
Merit: 1288
July 13, 2014, 07:19:22 AM
Konačno Member  Grin

hero member
Activity: 812
Merit: 587
Space Lord
legendary
member
Activity: 110
Merit: 10
legendary
July 12, 2014, 02:34:04 PM
Bok ekipa!
Konačno dostigao i prestigao activity 60 i uključio se u Stuninu signature kampanju.
Valjda će konačno kapnuti i prvi bitcoini.
Kako vi još zarađujete bitcoine? Koji su najisplativiji načini?
Hvala na odgovorima.

Trebao si majnat 2010 Tongue
Nis, drzi se Primedicea i skupi neku sicu. Drugacije nemas neke sanse osim da ih kupujes.

Da znam da sam zakasnio s ovim ali što ćeš, čovjek se uči dok je živ.
No, nisam nezadovoljan, i ovako se može nešto zaraditi a uz malo strpljenja i postupno povećanje ranka porast će i zarada a na kraju to i neće biti neka loša para. Strpljen spašen Smiley
Znači ne znate za još neki besplatni način skupljanja bitcoina!?

Fauceti, imas na pd faucet isto nije los. Imas na luckyb.it, chat lotto daje od 0.001-0.01 btc svaki put kad dobijes. Gledas samo kad neko igra i onda chatujes kad kaze da si dobitnik postujes adresu.

Sta znam ja sam do sad najvise zaradio na signature oko 2 btc , i zaradio sam sigurno 1-1.5 btc na rainove na pd.
Tu i tamo sve skupa 5btc primio u wallet do sad , za 6 meseci od kako sam na pd.

svaka cast micro to je vec posao samo meni izgleda kao da ti je to vise posao po onome sto pricas da nemas stalan posao sto je onda extra.

legendary
July 12, 2014, 02:23:49 PM
Bok ekipa!
Konačno dostigao i prestigao activity 60 i uključio se u Stuninu signature kampanju.
Valjda će konačno kapnuti i prvi bitcoini.
Kako vi još zarađujete bitcoine? Koji su najisplativiji načini?
Hvala na odgovorima.

Trebao si majnat 2010 Tongue
Nis, drzi se Primedicea i skupi neku sicu. Drugacije nemas neke sanse osim da ih kupujes.

Da znam da sam zakasnio s ovim ali što ćeš, čovjek se uči dok je živ.
No, nisam nezadovoljan, i ovako se može nešto zaraditi a uz malo strpljenja i postupno povećanje ranka porast će i zarada a na kraju to i neće biti neka loša para. Strpljen spašen Smiley
Znači ne znate za još neki besplatni način skupljanja bitcoina!?

Fauceti, imas na pd faucet isto nije los. Imas na luckyb.it, chat lotto daje od 0.001-0.01 btc svaki put kad dobijes. Gledas samo kad neko igra i onda chatujes kad kaze da si dobitnik postujes adresu.

Sta znam ja sam do sad najvise zaradio na signature oko 2 btc , i zaradio sam sigurno 1-1.5 btc na rainove na pd.
Tu i tamo sve skupa 5btc primio u wallet do sad , za 6 meseci od kako sam na pd.

svaka cast micro to je vec posao samo meni izgleda kao da ti je to vise posao po onome sto pricas da nemas stalan posao sto je onda extra.
newbie
Activity: 12
Merit: 0
July 12, 2014, 01:06:03 PM
drugari imam jedno pitanje
sta misliste o programu freebitco.in
jel isplacuje ?
hvala unapred!

Uredno isplaćuje
Pages:
Jump to: