It was the Bitcointalk forum that inspired us to create Bitcointalksearch.org - Bitcointalk is an excellent site that should be the default page for anybody dealing in cryptocurrency, since it is a virtual gold-mine of data. However, our experience and user feedback led us create our site; Bitcointalk's search is slow, and difficult to get the results you need, because you need to log in first to find anything useful - furthermore, there are rate limiters for their search functionality.
The aim of our project is to create a faster website that yields more results and faster without having to create an account and eliminate the need to log in - your personal data, therefore, will never be in jeopardy since we are not asking for any of your data and you don't need to provide them to use our site with all of its capabilities.
We created this website with the sole purpose of users being able to search quickly and efficiently in the field of cryptocurrency so they will have access to the latest and most accurate information and thereby assisting the crypto-community at large.
W12 PROJEKT |
| | IME PROJEKTA
Ja bi također volio vidjeti konstruktivne kritike na analize. Samim analiziranjem projekata stječemo više isustva/znanja ali ako netko vidi nešto što sam mogao bolje napisati/dublje istražiti i sl. u mojoj anlaizi slobodno neka kritizira. Ja sam također jednom kolegi (ovcijisir) dao savjet i nadam se da nije krivo shvatio. Ako nekome nešto napišem nije mi cilj reći da je trebao napraviti bolju analizu već samo ukazati da se nešto još moglo bolje/drukčije napraviti a na svakome od nas je koliko ćemo duboko ući u analizu. Do sada su svi koristili moju šprancu za analizu ali ako mislite da vam ne odgovara iz bilo kojeg razloga slobodno promijenite. Kao što piše u OP jedino tablica na vrhu analize i linkovi na dnu su postavljeni kao "uvjet". Bez brige, nisam krivo shvatio. Drago mi je da si mi dao savjet i u svakom slučaju ću ga primjeniti u budućim analizama. Također bih htio rezervirati projekt AiBB za sljedeću analizu.
Evo, mene baš zanima analiza W12 projekta. Znam o njemu dosta jer sam radio lekturu prijevoda koji je radio cryptofrkinog. Ali 1.9. mi ističe eLYQD sig. kampanja pa sam mislio uzeti njihovu. Jako mi se sviđaju projekti gdje odmah piše koliko tokena dobiješ, a ne da daju stake-ove. Razumijem zašto većina koristi stake-ove, ali ovako točno znam koliku zaradu mogu očekivati.
Po meritu vidim da je cryptofrka pročitao temu ali nije sa javio za analizu pa ja prijavljujem da ću napraviti za W12 projekt danas ili sutra. Samo nije mi jasno što se primarno želi ovdje: ukazati na dobar projekt ili ukazati na dobar bounty? Ma malo sam usporen jer sam još na godišnjem Planirao sam kroz neko vrijeme al samo daj, ja se bacam u istraživanje za cca tjedan dana. Po meritu vidim da je cryptofrka pročitao temu ali nije sa javio za analizu pa ja prijavljujem da ću napraviti za W12 projekt danas ili sutra. Samo nije mi jasno što se primarno želi ovdje: ukazati na dobar projekt ili ukazati na dobar bounty? I jedno i drugo. Ali budući da uglavnom svi sudjelujemo u bounty kampanjama obično ispadne da analiziraš projekt za kojeg misliš da je dobar a ima i dobar bounty. Meni će uskoro trebati novi signature tako da ću analizirati neki projekt koji ima dobar signature bounty a opet na prvu mislim da ima veliki potencijal. Ja bi također volio vidjeti konstruktivne kritike na analize. Samim analiziranjem projekata stječemo više isustva/znanja ali ako netko vidi nešto što sam mogao bolje napisati/dublje istražiti i sl. u mojoj anlaizi slobodno neka kritizira. Ja sam također jednom kolegi (ovcijisir) dao savjet i nadam se da nije krivo shvatio. Ako nekome nešto napišem nije mi cilj reći da je trebao napraviti bolju analizu već samo ukazati da se nešto još moglo bolje/drukčije napraviti a na svakome od nas je koliko ćemo duboko ući u analizu. Do sada su svi koristili moju šprancu za analizu ali ako mislite da vam ne odgovara iz bilo kojeg razloga slobodno promijenite. Kao što piše u OP jedino tablica na vrhu analize i linkovi na dnu su postavljeni kao "uvjet". Recimo, znam da bi članove tima trebalo provjeriti po društvenim mrežama da se vidi da su "pravi" ljudi, od kada su u kripto svijetu itd. Ali to mi se jednostavno ne da raditi i računam da bi netko negdje već napisao da su prevara u slučaju projekata koje analiziram. Taj dio je recimo slackovic odradio u svoj analizi ali budući da uopće ne koristim Linkedln meni se jednostavno ne da. Pokušam naći neki osvrt sa stranice ala icobench gdje napišu da su provjereni. Vjerujem da sa tim ne bi lagali jer je prelagano za provjeriti.
Po meritu vidim da je cryptofrka pročitao temu ali nije sa javio za analizu pa ja prijavljujem da ću napraviti za W12 projekt danas ili sutra.
Samo nije mi jasno što se primarno želi ovdje: ukazati na dobar projekt ili ukazati na dobar bounty? Zaključak: Projekt kao projekt mi se čini sasvim OK. Prvo sam mu mislio dati nižu ocjenu, ali onda sam shvatio da je u dva mjeseca runde A skupljeno relativno malo novca zbog velikog minimalnog uloga u rundi A ($125.000 je minimum) koja se trenutno odvija. Prema tome može se očekivati da nakon 30.9. kad krene runda B skupe puno više, ali opet nekako sumnjam da će dosegnuti hardcap. Hvala na analizi, ako nastavimo ovako s tempom od jedne po danu daleko ćemo nadmašiti i moje najoptimističnije prognoze glede korisnosti ove teme Nisam baš proučavao dalje od tvoje analize ali ja se bojim i za SOFT CAP ovog projekta. Možda sam previše perfekcionist da ne kažem picajzla ali me jako smeta kada netko pokušava skupit 30 miljuna dolara a nije u stanju napisati par osnovnih podataka bez grešaka. Pa mislim da ja hoću prikupit miljun kuna garantiram da ne bi imao takve greške. Već ako imaš još dvojicu u timu, valjda će obojica pročitati materijale s kojima ideš prema van i uhvatiti greške koje mi uhvatimo površnim čitanjem. Vidio sam im ANN temu i odmah znaš da ju je radio amater, svaka slika je druge veličine, pa meni se to ne može dogoditi a valjda ni bilo kakvom dizajneru. Doslovno mi treba 10 sekundi u photoshopu po slici da ih sve složim da pikseli ne bježe sa strane. Nekako mislim da je najviše prevara trenutno baš među financijskim i burzovnim projektima. Nedavno su skupljali najviše love pa mi se čini da sad burze i fintech rješenja niču ko gljive poslije kiše. Da se razumijemo ako jedno od tih fintech rješenja zaživi vrijediti će ne miljune nego nešto s puno više nula pa valjda zato ljudi i bacaju pare. Slična stvar je s FXPay projektom za koji sam radio prijevod samo zbog obećanih iznosa ali da sam investitor ne bi im dao 5 kn. Imate kratku recenziju tog projekta u onoj drugoj temi.
@slackovic
slažem se da je Ternion čista 3 (trojka) već kad si im pronašao grešku, imaš BUG BOUNTY, pa prijavi im to za postotke, možda dobiješ koji dinar :-) do kraja godine će valjda skupiti podosta novčića, ali čim bounty ekipa dobije tokene bit će dump, to je neizbježno mislio sam uletiti u sign kampanju, ali do kraja ICo kampanje treba biti u njoj pa sam odustao napravio sam ITA ann prijevod, možda prevedem u Web i WP, vidjet ću koliko brzo će mi dati stakeove za ANN testiram za početak bounty team Idem ja probati napraviti jednu analizu za Ternion projekt. Nisam siguran koliko će biti dobra (nemam baš iskustva u analiziranju projekata), ali potrudit ću se. Super! taman radim ITA prijevod i kontam TW kampanje raditi, baš me zanima tvoj sud :-)
|