It was the Bitcointalk forum that inspired us to create Bitcointalksearch.org - Bitcointalk is an excellent site that should be the default page for anybody dealing in cryptocurrency, since it is a virtual gold-mine of data. However, our experience and user feedback led us create our site; Bitcointalk's search is slow, and difficult to get the results you need, because you need to log in first to find anything useful - furthermore, there are rate limiters for their search functionality.
The aim of our project is to create a faster website that yields more results and faster without having to create an account and eliminate the need to log in - your personal data, therefore, will never be in jeopardy since we are not asking for any of your data and you don't need to provide them to use our site with all of its capabilities.
We created this website with the sole purpose of users being able to search quickly and efficiently in the field of cryptocurrency so they will have access to the latest and most accurate information and thereby assisting the crypto-community at large.
MIRACLE TELE PROJEKT |
| | IME PROJEKTA
Zvanicni start date je 22i Oktobar jos trebamo neke stvari da pozavrsavamo ^^ Zvuci zanimljivo, mogao bih se prijavitina signature ako bude dobar postotak nego, jesi li ojacao? znas me odnegde xDD? iskreno u zadnje vreme bas i nisam ali se spremam za april gde se nadam 750+ totalu xd izvinjavam se na offtopicu
Hmm 22.10. taman zavrsi Privcy airdrop , te konacno mogu maknuti njihov signature i uci u neku drugu kampanju. Mislim da cu radit twitter i signature kampanju za Gigzi jer koliko vidim ima dobre ocjene na ICO rating stranicama.
Zvanicni start date je 22i Oktobar jos trebamo neke stvari da pozavrsavamo ^^ Zvuci zanimljivo, mogao bih se prijavitina signature ako bude dobar postotak nego, jesi li ojacao? Zvanicni start date je 22i Oktobar jos trebamo neke stvari da pozavrsavamo ^^ u iscekivanju detalja Sretno!
Zvanicni start date je 22i Oktobar jos trebamo neke stvari da pozavrsavamo ^^
Da, svakako javi kad počne bounty. Ako ništa, ulazim u Twitter kampanju
A, isprike. Sad čitam i jasno mi je, prvi put sam pročitao i shvatio ovako nekako: 'reward bi bio oko 10000ETHA na softcapu OD oko 2000'
Sad vidim da ne piše tako, javi kad krene taj bounty da proučimo
5% od prodatih tokena(ne softcapa)
i da ja sam preracunao jer nece znaciti ljudima puno da napisem 40,000,000 GZB ^^ Ne želim se previše miješati u projekt oko kojeg ništa ne znam, ali bounty fond je 5x softcap? Nadam se da sam nešto krivo shvatio.. Mislim da je bounty fond od 10000 ETH u slučaju da dostignu hard cap. Kao što je slučaj kod svih ostalih projekata. Ako ne skupe hard cap, siguran sam da će proporcionalno smanjiti i bounty fond. Osim toga, meni je čudnije da bounty fond računaju u ETH, a ne u tokenima ali moguće samo da je kolega ZeljkoNemet preračunao ICO vrijednost tokena.
Ne želim se previše miješati u projekt oko kojeg ništa ne znam, ali bounty fond je 5x softcap? Nadam se da sam nešto krivo shvatio..
Jump to:
|