Za cholerę nie mogę uzyskać, więcej niż 52%, kiedy próbuje rozwiązywać te historyjki captcha i z tego powodu,
Ja za pierwszym razem miałem coś koło 95% (28/29). Prawdopodobnie myślisz nieszablonowo na temat pewnego typu historii stąd je wszystkie masz źle. Pokombinuj a na pewno za którymś razem otworzą się odpowiedni drzwi w mózgu i nie będziesz miał problemu z żadną walidacja.
nawet się nie zabieram za noda, bo by mnie chyba szlag trafił, kiedy po kilku dniach, ciągłego rozwiązywania i klikania, stracił tego noda, a jednocześnie większość portfela.
Tu chyba nie do końca wiesz jak to działa. Poświęcasz 2 min na walidację (5 captchy), 5 min na zrobienie swoich historyjek i 5 min na tzw. long session (gdzie jest do zrobienia 17 captchy) i po wykonaniu tego kopiesz krypto przez kolejne 5 dni zupełnie jakbyś postawił noda na POS (tylko nie musisz stakować). Czyli komputer sobie chodzi i wydobywa coiny. Po 2 błędnych walidacjach tracisz 25% portfela, czyli też nie większość. Nie siedzisz kilka dni ciągle klikając i rozwiązując zagadki. Robisz to 20 min co 5 dni.
Jeszcze tylko dodam, że niektóre historyjki same w sobie nie osiągają konsensusu bo są nielogiczne. Przy pierwszej walidacji miałem 4/4 poprawne, mimo 5 odpowiedzi, bo 1 captcha została zdyskwalifikowana.
Czytałem dużo o tym projekcie na ich stronie, ale jakoś nie wiem, jak miała by ta technologia zabezpieczyć dane przed wyciekiem, raczej może pomóc przy walidacji kont, żeby nie było botów,podwójnych kont, ale jakieś inne zastosowania?
A jakie ma zastosowania każdy inny coin POS? POP to nowa technologia rozwiązująca problemy jakie wciąż mają POS i POW jednocześnie wnosząc na plecach charakterystyczne dla siebie problemy, których nie mają POW i POS. Nie wydaje mi się, by miała zawładnąć światem, ale jako coś nowego widzę nadzieję na jakieś głośne wejście na giełdy i top 200 CMC (chociaż przez chwilkę). Daje to kapitalizację na poziomie 13 mln $ a przy supply 40 mln wychodzi 32 centy za sztukę. Ja już wykopałem 3500 coinów ~1137 $ - w tydzień (bardzo luźny szacunek z grubego optymistycznego palca)
Przeprowadziłem już 2 walidacje i każda wystartowała o 14:30:00 - zgodnie z planem. Być może już to naprawili a być może długie czekanie dopiero przede mną
Coś nowego, ciekawego na pewno, ale aż tak duży premine moim zdaniem dyskwalifikuje ich, jako uczciwy projekt. Powinien być wystartowany, jak inne projekty, w których bardzo ważne, jest początkowe kopanie. A więc dużo wcześniej powinno być ogłoszone i każdy od pierwszej sekundy powinien mieć, takie same szanse. A tu jest niestety, jak w większości skamów, gdzie developerzy posiadają na dzień dobry 80% całego supply, no i dupa.
Tak. To duży problem. Ale może jako społeczność udałoby się na nich wpłynąć. Na pewno brak ICO oddala ich od typowych scamów, bo zarobią dopiero jak projekt wejdzie na giełdy i zostanie tam wysoko wyceniony - czyli w momencie w którym zarobieni będą wszyscy.