Pages:
Author

Topic: Jinbi signature kampanyası dusunceleriniz? - page 16. (Read 34365 times)

hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Son zamanlarda bazı Bountyler ödemeleri aksatma yada ertelemeye başladı.Umarım Jinbi Ödeme yapar.Çünkü kaç aydır imzasında olanlar vardı.

dün 24 saate ödemelerin yapılacağını/baslayacağını söylediler ama bir hareket yok, sadece akşam üzeri 200 ve 2000 token yollamışlar.

Hakkımızda hayırlısı bakalım.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Son zamanlarda bazı Bountyler ödemeleri aksatma yada ertelemeye başladı.Umarım Jinbi Ödeme yapar.Çünkü kaç aydır imzasında olanlar vardı.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
En azından bu başlık milletin post kasma başlığı olur. Konuya gelince umarım jinbitoken e katılanlar geçte olsa birşey alırlar. İnsan o kadar vakit harcıyor karşılığında çöp te olsa token alsa güzel olur.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Üzgünüm ama 59 sayfa olmuş ve durum böyle karmaşıksa benim tek aklıma gelen ihtimal bunun scam bir proje olması . Topladıkları paranın da pek gerçekçi olduğunu düşünmüyorum
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
bu konuda o kadar yazilip ciziliyor... en azindan bu konu isimize yarasin ve post kasmak icin yarasin - hem jinbi konusu da unutulmamis olur... jinbi gibi daha ne var di? 1-2 coin daha vardi ayni sekilde imzada durduran aylarca sonra bi halt beceremeyen bir ekip... neyse, bu haftaki post sayimi bununla doldurmus oldum, aktüel imza kampanyasindan bir corba parasi cikarsa fena olmaz, bu soguk günlerde icimiz isinir:)
hero member
ICO katılımcıları için token dağıtımı 24 saat içerisinde başlıyormuş.
Telegram grubundan duyuru yapıldı. (Bounty konusunda bilgi yok)

Bounty konusunda nasıl olsun?
Daha doğru dürüst onaylanan hesap yok, sitede halen token sale altif miş gibi proses oluşturuluyor.
full member
Activity: 616
Merit: 108
ICO katılımcıları için token dağıtımı 24 saat içerisinde başlıyormuş.
Telegram grubundan duyuru yapıldı. (Bounty konusunda bilgi yok)
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Bunlar token verse bile bu tokenlar şuanda para ediyor mu borsalarda? Benimde imzam vardı burda
hero member
Bence organize olup birşeyler yapma zamanı geldi. Bu sylonu ve jinbiyle alakalı herkesi negatif trust yağmuruna tutmak lazım. Tepki göstermezsek kabullenirsek olmaz. Aynı bunların yaptığı kampanya gibi Twitter facebook gibi ortamları kullanıp ne halt ettiklerini duyurmak lazım. Benimlemisin iskoçyalı Smiley

Evet seninleyim..
Bunun için bir telegram kanalı oluşturmamız iyi olur diye düşünüyorum, orada daha organize hareket edebiliriz.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Bence organize olup birşeyler yapma zamanı geldi. Bu sylonu ve jinbiyle alakalı herkesi negatif trust yağmuruna tutmak lazım. Tepki göstermezsek kabullenirsek olmaz. Aynı bunların yaptığı kampanya gibi Twitter facebook gibi ortamları kullanıp ne halt ettiklerini duyurmak lazım. Benimlemisin iskoçyalı Smiley
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Jinbi, Sendy, Gemera bunların üçü Sylondan kalanlar daha bi halt gelmediği gibi Sendy de ödeme olmayacağı kesinleşti gibi.

öte yandan beklediğim 3 ödül daha var, onlardan da malesef ses yok.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
simdi girdim baktim da: Your request is under review. You'll receive an email when review is complete.
yani bu salaklarin bir halt yedigi yok. anca göbeklerini kasiyorlardir salaklar; baska da bir is becerebileceklerini sanmiyorum...

bu tip salak bir kac kisinin uyduruktan proje ve ico'su akabinde, millete token moken vermeyen ve sözünde durmayan bu kisilerin bulunup, bir güzel dövüldügü haberlerini okusak medyada... ne tatli olur be:) ama en güzeli bu gibi salaklara osmanli tokadini bizim yapistirmamiz olur, tadindan yenmez valla:) son yilin ölü piyasasinin hincini alirdik:)

Ben de ümidimi kestim artık, 2018 rezil bir yıl oldu. Ne ico lardan yüzümüz güldü ne de ödüllerden.
Önceden ico ya girince 3-5 kar ederdik şimdi ico sonrası anında yerle bir oluyor.

Allah sonumuzu hayır etsin.

Resmen 1 yılımız çöpe gitti.Hiçbir hareket olmadı borsa tarafında tamamda.Ulan projeler den bountylerden airdroplardan da yüzümüz gülmedi.Bu nasıl iştir be abi.Valla magmaya doğru gidiyoruz.Allahtan bir kaç projeye güveniyorum.
member
Activity: 933
Merit: 10
Jinbi galiba destekçilerini yatırımcılarını uzun zamandır brkletiyor ve hala bir gelişme yaşanmadı. Bu durum eşbette can sıkıcı. Aylardır bu proje için çalışan projeye para yatıranların haklarını teslim etmeliler
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
simdi girdim baktim da: Your request is under review. You'll receive an email when review is complete.
yani bu salaklarin bir halt yedigi yok. anca göbeklerini kasiyorlardir salaklar; baska da bir is becerebileceklerini sanmiyorum...

bu tip salak bir kac kisinin uyduruktan proje ve ico'su akabinde, millete token moken vermeyen ve sözünde durmayan bu kisilerin bulunup, bir güzel dövüldügü haberlerini okusak medyada... ne tatli olur be:) ama en güzeli bu gibi salaklara osmanli tokadini bizim yapistirmamiz olur, tadindan yenmez valla:) son yilin ölü piyasasinin hincini alirdik:)

Ben de ümidimi kestim artık, 2018 rezil bir yıl oldu. Ne ico lardan yüzümüz güldü ne de ödüllerden.
Önceden ico ya girince 3-5 kar ederdik şimdi ico sonrası anında yerle bir oluyor.

Allah sonumuzu hayır etsin.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Approval pending. Your request is under review. You'll receive an email when review is complete.

Var mı farklı bir ekran ile karşılaşan? Şöyle bir şey var fakat konu ile ilgili bir gelişme göremedim.

Josh, [23.11.18 18:12]
Thank you for your invaluable support for this project. The main sale has now finished. Please head over to the Jinbi Token Channel where regular updates will be made: https://t.me/joinchat/AAAAAElPBUVxPWoXeUvX_A

Hocam benimde durum aynı,  hâlâ bir gelişme yok, ben kyc yaparken ehliyetim kayıp olduğu için nüfus cüzdanı ile yaptım ve bu nedenle kabul edilmesi gecikti sanırım diye düşünüyordum ancak sonra bir kaç kişi ile iletişime geçtim telegramdan yazdım,  durum herkeste aynı şekilde devam ediyor ben daha onaylanan kimseyi göremedim ,  hayır onaylansa ne olacak orasını da bilemiyorum açıkçası

Hocam kimseninki onaylanmamış.Allahten ben kyc falan yaptırmadım.Zaten yollasalar bile 3-5 kuruş edecek.Bu kadar kıvıran bir firma asla yatırım toplayamamıştır.toplasa bile 48 milyon dolar toplayamamıştır Cheesy
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Approval pending. Your request is under review. You'll receive an email when review is complete.

Var mı farklı bir ekran ile karşılaşan? Şöyle bir şey var fakat konu ile ilgili bir gelişme göremedim.

Josh, [23.11.18 18:12]
Thank you for your invaluable support for this project. The main sale has now finished. Please head over to the Jinbi Token Channel where regular updates will be made: https://t.me/joinchat/AAAAAElPBUVxPWoXeUvX_A

Hocam benimde durum aynı,  hâlâ bir gelişme yok, ben kyc yaparken ehliyetim kayıp olduğu için nüfus cüzdanı ile yaptım ve bu nedenle kabul edilmesi gecikti sanırım diye düşünüyordum ancak sonra bir kaç kişi ile iletişime geçtim telegramdan yazdım,  durum herkeste aynı şekilde devam ediyor ben daha onaylanan kimseyi göremedim ,  hayır onaylansa ne olacak orasını da bilemiyorum açıkçası
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Ico aşamasında oluşturduğum ve adres kısmında saçma sapan karakterler olan hesabı onaylamışlar, edit leyemiyorum diye doğru bilgilerle girdiğim hesap beklemede.

Özellikle de yazdım, yeni hesap oluşturuyorum diye, eksik ve saçma karalamaların olduğu hesabı nasıl onaylayabildiler, şaşıyorum.

Approved
Your request is approved. Now you are a confirmed user.

Ciddi misiniz? inanamıyorum yemin ederim. Bunlar da fos çıktı o zaman, keşke doğru bilgi vermeseymişim. Yada laf olsun diye kyc yaptık demek için yaptılar bu son dakika golünü.
hero member
Ico aşamasında oluşturduğum ve adres kısmında saçma sapan karakterler olan hesabı onaylamışlar, edit leyemiyorum diye doğru bilgilerle girdiğim hesap beklemede.

Özellikle de yazdım, yeni hesap oluşturuyorum diye, eksik ve saçma karalamaların olduğu hesabı nasıl onaylayabildiler, şaşıyorum.

Approved
Your request is approved. Now you are a confirmed user.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Bounty işi tamamen şans işi. Proje iyi diye girilen bir sürü bounty fos çıktı. Projesi iş yapmaz diyen bounty para kazandırdı. Tamamen nasip kısmet işi. Artık jinbitoken den ümidini kestim. Basligi da gereksiz hortlatmaya gerek yok bence. Boşuna boşuna insanlar heyecanlanmasin.
Pages:
Jump to: