Pages:
Author

Topic: Jinbi signature kampanyası dusunceleriniz? - page 31. (Read 34365 times)

hero member
Activity: 756
Merit: 505
September 22, 2018, 05:14:44 AM
Bountyler için "10 milyon yatırım aldılar, nasıl 2-3 milyon USD bounty dağıtırlar" gibi bir düşünce doğru değil çünkü hard cap yapmadığı zaman

satılmayan bir sürü token elde kalmış oluyor, o tokenları bountycilere ICO fiyatından dağıtabilirler, zaten bu şekilde boğa piyasası sırasında

titiz çalışan bounty avcıları inanılmaz paralar kazandılar. Asıl risk borsaya girer girmez çok sert dump yemesi token'ın, o yüzden piyasadaki

genel atmosfer düzelirse bir iki ay gecikmesi lehimize bile olur.

Size katılıyorum 10 milyon dolar az para değil ki zaten projenin en büyük ve tek gideri reklam idi ve bunuda bounty ile yapıp yatırım topladılar 3 milyon dolar dağıtmak fazla değil zira elde 7 milyon dolar kalıyor bu da projenin ilerlemesi için yeterli ki onlarda zaten 8 milyon dolara tamam demişlerdi.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
September 21, 2018, 06:10:20 PM
Bountyden paya düşen tokene bakıyorum borsayada girmişse mükemmel para ediyor, bize dağıtılana kadar yolunmuş kuşa dönüyor, inşallah size olmaz bu sefer dediğim şekil.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
September 21, 2018, 05:11:30 PM
Bountyler için "10 milyon yatırım aldılar, nasıl 2-3 milyon USD bounty dağıtırlar" gibi bir düşünce doğru değil çünkü hard cap yapmadığı zaman

satılmayan bir sürü token elde kalmış oluyor, o tokenları bountycilere ICO fiyatından dağıtabilirler, zaten bu şekilde boğa piyasası sırasında

titiz çalışan bounty avcıları inanılmaz paralar kazandılar. Asıl risk borsaya girer girmez çok sert dump yemesi token'ın, o yüzden piyasadaki

genel atmosfer düzelirse bir iki ay gecikmesi lehimize bile olur.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
September 21, 2018, 05:03:33 PM
Jinbi token'ın şu anda herhangi bir spreadsheet'e ulaşabiliyor muyuz, ne kadar kazanıldığını görebiliyor muyuz? Sylon bayadır kampanyaları bitirmedi sanırım.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1QBowluv7Cf-WIN3R2-FCfMuvSOHH129mKcz3bZJ3xcg/edit

Bakmanız gereken liste bu fakat şu anda herhangi bir güncelleme yok. Muhtemelen ödül dağıtımı başlarken listeyi açıklarlar. Bu da ortalama 2 hafta sonrasını işaret ediyor. Tabi o da dağıtımı yaparlarsa (:

dağtımı yapmama gibi bir lüksleri yok.Bu forumun gücünü hafife almazlar diye umuyorum.
Buradan yayılan bir fud dalgası ile pek başarılı olamazlar.
full member
Activity: 700
Merit: 134
September 21, 2018, 03:05:07 PM
Jinbi token'ın şu anda herhangi bir spreadsheet'e ulaşabiliyor muyuz, ne kadar kazanıldığını görebiliyor muyuz? Sylon bayadır kampanyaları bitirmedi sanırım.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1QBowluv7Cf-WIN3R2-FCfMuvSOHH129mKcz3bZJ3xcg/edit

Bakmanız gereken liste bu fakat şu anda herhangi bir güncelleme yok. Muhtemelen ödül dağıtımı başlarken listeyi açıklarlar. Bu da ortalama 2 hafta sonrasını işaret ediyor. Tabi o da dağıtımı yaparlarsa (:
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
September 21, 2018, 02:54:05 PM
Aylar oldu bunu hala dağıtmadılar mı yahu? Icoyu uzatmışlardı en son, yoksa hala devam mı ediyor? Bu sene bounty dağıtırken bile süründürüyorlar insanları herhalde.
sr. member
Activity: 1918
Merit: 347
September 21, 2018, 01:29:46 PM
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
September 21, 2018, 01:19:55 PM
Bence listeye çok takılmayın, zaten o exceller artık sadece birer formaliteden ibaret oldu. Adamlar biz bu tutarız yarısını vericez de diyebilir, 1/10 vericez diyebilirler. İşin kötüsü bunu engellemenin hiçbir yolu yok. Derseniz ki, piyasada olumsuz etki bırakır evet ben daha bounty ödemeyip başarılı gören bir token görmedim ama işte sanırım para tatlı geliyor, paylaşmak istemiyorlar.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
September 21, 2018, 11:51:55 AM
Ödemeyi nasıl ve ne zaman yapacaklar bilen arkadaşlar anlatabilir mi?
Tabloya göre 600 dolar alacağım var.
Neredeyse 3 eth ediyor.

Kaç hafta katıldın kampanya ya ben 3 hafta katıldım sonlarna yetiştim. Umarım ini bir şeyler gelir,  ödül miktarı belli bir süre sonra düşmüş siz önce mi girdiniz yoksa sonlarda mi?
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
September 21, 2018, 09:19:21 AM
Ödemeyi nasıl ve ne zaman yapacaklar bilen arkadaşlar anlatabilir mi?
Tabloya göre 600 dolar alacağım var.
Neredeyse 3 eth ediyor.
member
Activity: 1264
Merit: 43
September 21, 2018, 04:39:49 AM
Bir kaç Twitter bountysine katıldım ben Sylon'un ve bir an önce sayım ve dağıtım yapılmazsa işim sakat çünkü 2000 sınırının sınırında bulunuyorum şuan Twitter için..
Realista, Reos, Plaza, Cryptoflix, Jinbi, Sendy. Hiç biri herhangi bir sonuca varamadı kaç aydır..
full member
Activity: 602
Merit: 118
September 21, 2018, 04:18:54 AM
Sylon umarım cezası bitince önünde biriken işlerin hepsini temizler. Yanlış olmasın decibels ya da realiste zincir değiştirdi. Çoğunluk Neo cüzdanı verdi gelen giden yok. Sylon un iki imzasında bulundum jinbitoken ve sendy neler gelecek bakalım. Onun dışında Twitter bountylerine katıldıklarımdan gelen hiçbir şey yok. 
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
September 21, 2018, 01:20:03 AM
Hepsini ETH ya da yarısını ETH verseler gerçekten harika olur. Sylon'ın girdiğim kampanyalarından henüz ses yok. Hiçbirinde ne zaman ödeme yapılacağına dair bir ibare de yok, umarım bir son dakika golü yemeyiz ve yine umarım ETH kararlarından vazgeçmezler.

Sylon bu sene yaptıgı 7-8 kampanyasına girdim sosyal medya twitter facebook sadece 1 tanesinden ödeme geldi şimdiye kadar. Ya iptal oldular ya uzattılar.
member
Activity: 532
Merit: 12
September 21, 2018, 01:09:28 AM
Umarım çok sürüncemede kalmaz. Forumda bayağı bir ses getirmişti. Eğer dedikleri gibi altına endeksli bir token olacaksa ve ekip dediğini yaparsa iyi işler cikartabilirler. Ödül dağıtılinca elbette tokenden düşüş olacaktır. Sadece bize token dağıtılması da çare değil. Ondan sonra sağlam bir iki borsaya dahil olması gerekir ki kazancımız sağlam olsun
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
September 20, 2018, 07:12:47 PM
Eskiden ico lar nispeten seffafti, adamlar adresi paylasirlardi (orada da kendileri para yatirarak hesabi sisirebiliyorlardi) gercekten ne topladilar nereden bilecegiz?
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
September 20, 2018, 11:35:56 AM
Hepsini ETH ya da yarısını ETH verseler gerçekten harika olur. Sylon'ın girdiğim kampanyalarından henüz ses yok. Hiçbirinde ne zaman ödeme yapılacağına dair bir ibare de yok, umarım bir son dakika golü yemeyiz ve yine umarım ETH kararlarından vazgeçmezler.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
September 20, 2018, 09:49:40 AM
Ödeme zamanı gelince ödemelerinizi nasıl almayı düşünüyorsunuz? tamamını jinbi token olarak mı? yoksa yarısı jinbi yarısı eth olarak mı? Hangisi daha mantıklı sizce? Topladıkları para 17.5m dolar görünüyor, boğa sezonuna girersek jinbi token almak daha mantıklı gibi duruyor ama garanti için de yarısını eth almak daha mantıklı.
açıkçası yarısını eth yarısını jinbi olarak almayı tercih ederim öyle birşey yaparlarsa eğer gerçi dağıtsınlarda nasıl dağıtırlarsa artık
sr. member
Activity: 266
Merit: 251
September 20, 2018, 05:48:06 AM
Böyle sürüncemede kalan, kelime oyunları ve belirsizlikler olan kampanyalarda token dağıtılınca sonuç hüsran oluyor genelde. Ama umarım Jinbi bizi yanıltır ve kimsenin vakti veya emeği ziyan olmaz.
full member
Activity: 686
Merit: 111
September 20, 2018, 04:04:17 AM
Daha önce jinbi kadar hype yakalayan bir bounty gördüm mü hatırlamıyorum. Kesinlikle yarı yarıya almanızda fayda var artık bountyden gelen hangi coin ico fiyatının altında listelenmiyor ki?

Bırak yarı yarıyı sadece ödeme yapsınlar bana yeter. https://jinbitoken.io/ sitesine bakıyorum da toplanan parayı sonunda güncellemişler. Güncel değer 17.500.000 Dolar olarak gözüküyor. Eskiden bu değer 12.750.000 Dolardı. Güzel gelişmeler var sanırım Jinbi'de. Umarım ay sonu ico'yu bitirirler de bounty kazançlarını dağıtırlar.

şöyle söylyim eth 400-500$ civarındayken bunlar 12.5 milyon$ yatırım almışlardı yani misal 32k eth. sonra eth düştü 200 dolara ( ki şuan hala 200dolar) ve bu adamlar yatırımı güncellemedi yani  yatırımın dolar bazında değeri %50 düşmeliydi , 6 milyon$ falan olmalıydı yani. Şimdi adamlar kalkmış diyor ki 17.5milyon $ 3 misli arttı yani ? yani şuan adamlarda 90k eth falan olmalı ? kaldı ki baz alacağım eth fiyatı 400$ dersek , bu adamlar 62.5milyon$ yatırım alması için 156k eth toplamaları gerek. Şuan bu adamlarda 90k eth olmalı. yani %50den fazlası olmalı. %28 değil.  Sen adamlara $ bazında ödeme yapmayacaksın ki eth bazında ve token olarak ödeyeceksin. Ne diye doları baz alıyosun ? yemin ederim bıktım ya vallaha bıktım billaha bıktım.

Umarım ödüller eth ve token olarak dağıtılır, umarım herkes dilediğini alır ben de girdim kampanyaya hatırlıyorsunuzdur , ama kafa karıştırıyor.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
September 20, 2018, 03:58:07 AM
Sylon'un cezası 2 Ekimde bitecek. Ödemeler ekimin 2. yarısı belki ekim sonu gibi yapılacak. O zamana kadar ETH biraz artarsa iyi olur.
eth o zamana kadar artarsa bizim payimiza dusen eth miktari azalir Cheesy
vaadedilen miktarlari alalim da eth ne yaparsa yapsin
Pages:
Jump to: