Pages:
Author

Topic: Jinbi signature kampanyası dusunceleriniz? - page 34. (Read 34365 times)

jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Verdikleri sözleri tutacağına inanıyorum katılımcıların yüzünü güldürecektir. Sylon neden bu kadar ban yiyor? farkettiniz mi bilmiyorum ama bu aralar banlamalar bir hayli arttı.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
hala cezası devam ediyormu sylonun ? sendyleri bayadır saymamıştı geçen gün saymış hepsini 8 hafta hariç
full member
Activity: 686
Merit: 111
tablo kapatılmış şu anda hesaplamalar yapılıyor herhalde. Sylon olduğu için ödül gelmez mi diye pek düşünmüyorum gelmeme ihtimali pek yok. Umarım çok geç kalmaz ödüller.

yok dostum ödüller hesaplandı son hafta. spreadsheet kapalı çünkü bounty bitti. sylon'un genel tutumudur bu. ayrıca 2 ay ban yedi forumdan ekim ayının ilk haftasında gelicek.
full member
Activity: 434
Merit: 112
tablo kapatılmış şu anda hesaplamalar yapılıyor herhalde. Sylon olduğu için ödül gelmez mi diye pek düşünmüyorum gelmeme ihtimali pek yok. Umarım çok geç kalmaz ödüller.
full member
Activity: 686
Merit: 111
Ödülü eth alma seçeneği var mı?  Yukarıda arkadaşımız yarısını eth alma ile ilgili bir şeyler söylemiş varsa eth almayı tercih ederim , eth düşmüşken iyi olur

hahaha valla sen de güldürdün dostum , hiç bakmadın mı yahu konu başlığına ? İsteyene %50 eth + jinbi , isteyene sadece jinbi token. Ayrıca BBB diye bir olay var yani bounty back buy. Bountylerden gönderilen tokenlerin %50sini  ico fiyatından geri almak var.

sende girmiştin galiba jinbiye öyle hatırlıyorum ama beni en çok etkileyen %50 eth olarak geri ödemeleri. Misal 2k$ kastıysan eğer bounty de sana 1000 dolarlık eth gönderecekler bu da şuan 3küsür eth yapıyor.. tabiki  verdikleri sözü tutarlarsa.

ayrıca arkadaşlar bounty bittiğinde 12milyon dolar toplanmıştı şuan 12.75 milyon dolar imza kampanyası ödülünü uzattıkları süre zarfı içinde elde ettiler zaten de bi 14-15 olursa (eylülden itibaren) sözlerini tutarlar gibime geliyor.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Artık gelen gidenden çok, ödeyecekler mi ödemeyecekler mi ona bakmak lazım. ETH öderlerse herkesin dediği gibi harika olur ama elinde her zaman paraya dönüşme değeri olan bir coin varken, onu vereceklerini sanmam, onun yerine zaten satacağını satmış olduğu token verecektir. O da eylüle kadar piyasa düzelmezse en az 10 katı düşer.
sr. member
Activity: 364
Merit: 250
Jinbi gibi birdenbire popularitesi artan yani katılımcısı yüksek olan kampanyalar genelde beklentiyi karşılamıyor. Ama artık kampanyalar arasında seçenek çok az zaten o yüzden can sıkmaya gerek yok.
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
umarım katılan kişilerin paylarını dağıtırlarda insanların bunca emekleri boşa gitmez zira artık bunalıyor herkes karşılığını alamayınca
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Sıkıcı ama süreç bu dönemde böyle ICOyu uzatan erteleyen, ileride belirsiz bir tarihe kadar uzatan ne ararsan çok var böyle. Umarım Jinbi başarılı bitirir ve sizlere ödeme sözünü tutar.
member
Activity: 490
Merit: 10
ETH olayı ekibin ICO'da aldıklarını nettiğine bakıyor sanırım. Şu anda ETH olarak vermek onlar için bile mantıklı olabilir. En azından token değerlerini koruma konusunda bir adım atmış olurlar.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Ödülü eth alma seçeneği var mı?  Yukarıda arkadaşımız yarısını eth alma ile ilgili bir şeyler söylemiş varsa eth almayı tercih ederim , eth düşmüşken iyi olur
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
belki sitede güncelleme yapmadılar daha sonuçta softcap yaptılar illa birşeyler dağıtırlar.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Ico yatirimi yapanda imzasina katilanlarda cok pisman olacaklar bu coin icin.  Piyasada suan o baad ettikleri para var mi ki,  kac kisiye o parayi verecekler.  Mantik hatasi var burada,  ama girenler bunu gormek istemiyorlar.

Neyini görmek istemiyoruz . Sanki farklı birsuru bounty vardi da biz bunu tercih ettik. Senin katıldığın imza çok mu iyi verecek? Katılan herkesin post başına alınan ücretten ziyade ödülün yarısını eth vereceğiz demesi etkilemiştir. Yoksa tokenlerinin 7$ etmeyeceğini bu işle ilgilenen herkes bilir. Olursa olur katıldık bitti. Gelmezsede yapacak birşey yok.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Valla bu şartlarda adamlar sözünde durup en azından eylül sonunda dağıtım yaparlarsa alın şükredin. Bir gazla bütün lokal Jinbiye dalmıştı. İnşallah hayal kırıklığı yaşamazsınız.
member
Activity: 364
GR
Ico yatirimi yapanda imzasina katilanlarda cok pisman olacaklar bu coin icin.  Piyasada suan o baad ettikleri para var mi ki,  kac kisiye o parayi verecekler.  Mantik hatasi var burada,  ama girenler bunu gormek istemiyorlar.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
https://jinbitoken.io/ burdan bakıyorum da satış 12,750,000 Dolarda çakılı kalmış. Bir gıdım dahi ilerlemiyor kaç günden beri. Kimse ico'dan Jinbi Token almıyor galiba arkadaşlar. Niye uzattılar ki ico tarihini? Umarım sözlerinde dururlar ve az birşeyde olsa imzaya katılanlara ödeme yaparlar. Şöyle bir 1,000 olsa bile yeter bana.

member
Activity: 476
Merit: 31
arkadaşlar jinbi kendi de biliyor bence bu piyasada çıkan coinlerin ölü coinler tokenler olduğunu yani piyasada öldürüldüğünü adamlar 7 dolar ico fiyatı biçmişler akıl var mantık var icodan 7 dolardan almak için çok mükemmel bir proje olması üstüne de 100k supply falan olması lazım adamlar 7 dolar ico diyor ee piyasaya çıkınca 1 doları görürse bence şükredecekler aynısı drg de de oldu adamlar 3 dolar mı ne ico fiyatı yapmışlardı şuan 0.19 dolarlarda sürünüyor çok birşey getireceğini sanmıyorum ödüllerde malum 1 jinbi = 7 dolar diye hesaplanacaktır. eğer eth alma seçeneği varsa yerinizde olsam eth alırdım ödülü
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
Paraya ihtiyacım olan şu sıralarda jinbi ödülü ilaç gibi gelirdi aöa ortada ne gelen var ne gidenx
Hayır boğayı bekliyorlarsa tamam.
Ama işi yokuşa sürüyorlarsa yazık

İşi neden yokuşa sürsünler, token satışı henüz devam ediyor. Ayrıca 30 Eylülde dağıtım yapılacağını söylediler.
Sağlam bir dump gelmediği sürece bir problem olmaz. Ether ile ödeme yaparlarsa da müthiş olur Smiley
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Paraya ihtiyacım olan şu sıralarda jinbi ödülü ilaç gibi gelirdi aöa ortada ne gelen var ne gidenx
Hayır boğayı bekliyorlarsa tamam.
Ama işi yokuşa sürüyorlarsa yazık
member
Activity: 490
Valla versinlerde ne olarak verirlerse versinler. Uzun süren tüm kampanyalardan gına gelmeye başladı. Cedex öyle oldu, bu kampanya böyle oldu. Sanırım artık popüler kampanyalara ve 2 aydan fazla süren kampanyalara girmeyeceğim uzun bir süre. Sendy bittikten sonra ilerde değerlenebilecek coinlerin kampanyalarına girip dönercilik yapmayacağım.
Pages:
Jump to: