Pages:
Author

Topic: Jinbi signature kampanyası dusunceleriniz? - page 33. (Read 34365 times)

sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
September 19, 2018, 02:10:28 AM
umarım kampanya tekrardan ileri bir tarihe uzatılmaz ara ara güncel bırakalım konuyuda kaçırdığımız bir şey olmasın
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
September 19, 2018, 01:49:18 AM
Bountynin bitmesi için Ico bitimini beklememeleri çok iyi olmuş. Yoksa aylarca sürünürdü herkes aynı imzada. O kadar çok konuşuldu ki bounty payları dağıtılınca sonuç ne olacak merak ediyorum.
full member
Merit: 118
September 19, 2018, 12:52:42 AM
Ben ara ara jinbitoken in ana başlığına bakıyorum. Yeni bir gelişme yok şimdilik zaten sylon cezali. İco ay sonu bitecek. Herhalde bizede Ekim ayının ortalarına kadar ödemeler yapılır. Umarım bekledigimize değer
member
Activity: 490
Merit: 10
September 18, 2018, 09:20:44 PM
Arkadaşlar gelişmeler olursa bildirmek adına başlığı güncel tutalım. Yabancı kaynakları takip edemiyorum, başlıkta takip eden birçok arkadaş vardı.
sr. member
Activity: 746
Merit: 251
Postlardan anladığım kadarıyla ödülün bir miktarı eth olarak verilebilirmiş, mükemmel fırsat bence. Bountydeki arkadaşlar için çok güzel bir seçenek, hayırlısıyla dağıtılır umarım.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
ICO 30 Eylül tarihine kadar uzatılmış gözüküyor. Toplanan para ise 12,750,000 Dolar. Bana kalırsa bu kadar para bile toplanması büyük bir başarı. Fakat kaç günden beri bu rakam değişmiyor. Acaba Jinbi ekibi tası tarağı toplayıp sonsuz tatile mi çıktı? Ne dersiniz beyler?

Toplanılan parayı manuel olarak düzenliyorlardı sanırım. Kayda değer bir artış olmadıysa güncellememişlerdir. Şu saatten sonra daha çok para toplamayacak, belki bir umut süreyi uzatalım ve ayı piyasasından daha az etkilenelim diye düşünmüş olmalılar.

Aynen öyle, sonuçta şimdi piyasaya girseler ico fiyatı direk 0.1 kadar düşer. Eylül sonuna kadar bekleyebiliriz, topladıkları para değişmesin sorun değil.
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
ICO 30 Eylül tarihine kadar uzatılmış gözüküyor. Toplanan para ise 12,750,000 Dolar. Bana kalırsa bu kadar para bile toplanması büyük bir başarı. Fakat kaç günden beri bu rakam değişmiyor. Acaba Jinbi ekibi tası tarağı toplayıp sonsuz tatile mi çıktı? Ne dersiniz beyler?

Toplanılan parayı manuel olarak düzenliyorlardı sanırım. Kayda değer bir artış olmadıysa güncellememişlerdir. Şu saatten sonra daha çok para toplamayacak, belki bir umut süreyi uzatalım ve ayı piyasasından daha az etkilenelim diye düşünmüş olmalılar.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Rütbeden dolayı ben katılamadim ama konu başlığını hep yukarılarda görüyorum. Forumda kopardığı gürültü kadar tokenlerin getirisi olur inşallah. Büyük vaatleri vardı umarım yerine getirebilirler. Özellikle eth ile de ödül alma işi çok iyi bennolsaydim eth alırdım ödülümu
member

Hocam zaten ICO'nun son zamanlarında güncelleme konusunda sıkıntı yaşayıp tek seferde güncellemişlerdi. Büyük ihtimal yine öyle yapacaklar. Böyle olumsuz düşünceleri kafamızada kafanızada sokmayın derim Smiley
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
member
Ödülü eth alma seçeneği var mı?  Yukarıda arkadaşımız yarısını eth alma ile ilgili bir şeyler söylemiş varsa eth almayı tercih ederim , eth düşmüşken iyi olur

Ekip değişiklik yapmazsa ilk başlarda isteyen ödülünü istediği gibi alabilecek dendi yarisini eth yarısini jinbitoken olarak. İsteyen tamamını jinbitoken olarak alabilecekti. Olurda bir değişiklik yaparlarsa herşey olur.

Bu kadar uzatılmış kampanyalarda malesef insanlarda güven kalmıyor. Söledikleri çoğu şeyi değiştirdiler. Umarım bu eth ile yarı ödülü alma kısmınıda değiştirmezler. Şu anki fiyatta onlarında işine gelebilecek birşey zaten bu.
full member
Merit: 118
Ödülü eth alma seçeneği var mı?  Yukarıda arkadaşımız yarısını eth alma ile ilgili bir şeyler söylemiş varsa eth almayı tercih ederim , eth düşmüşken iyi olur

Ekip değişiklik yapmazsa ilk başlarda isteyen ödülünü istediği gibi alabilecek dendi yarisini eth yarısini jinbitoken olarak. İsteyen tamamını jinbitoken olarak alabilecekti. Olurda bir değişiklik yaparlarsa herşey olur.
newbie
Activity: 159
Merit: 0
Pek çok kişide imzasını görüyodum. Proje mantığı güzel ancak ekip sağlam ve hatta paralı olmalı bence bu tip projeleri iyi taşımak lazım yüksek prestij gerekiyor bence
member
Activity: 532
Merit: 12
Sylonun ilk defa Jinbinin twitter bountysine katılmıştım ama henüz açıklama yok. Sylonun bounty sonuçlarını açıklaması bu kadar uzun mu sürüyor? Açıklama bu kadar uzun sürerse dağıtım ne zaman olur?

Yanlış olmasın daha realiste nin dağıtımı bile olmadı. Malum realiste zincir değiştirdiği için (Neo ) zincirine gecti. Daha onun dağıtımı bile olmadi
member
Activity: 448
Merit: 33
Sylonun ilk defa Jinbinin twitter bountysine katılmıştım ama henüz açıklama yok. Sylonun bounty sonuçlarını açıklaması bu kadar uzun mu sürüyor? Açıklama bu kadar uzun sürerse dağıtım ne zaman olur?
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Ben de ETH seçeneğinin kullanılmasından yanayım, hele ki şu anda ETH fiyatları dip yapmışken çok doğru bir hareket olur.

Jinbi'deki sorun 7 USD diye belirlediler token fiyatını, şu ayı piyasasında çok yüksek birim fiyat, Altın destekli olduğu için bir saygınlığı

olmasını istiyorlar tokenlarının tamam ama piyasa altın falan dinlemez, şu an borsaya girseler acımasız dumplar gelir kısa vadede,

biraz da o yüzden uzatıyorlar ICO süresini...
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Piyasa zaten çok kötü gidiyor. Bare şu jinbiden yüzümüz gülse ama nedense içimden bunun olacağına hiç ihtimal vermiyorum. Biraz da toteme döndüm galiba ama genelde projesi olmayan tokenlarda, veriyorlar ama borsada kuşa dönüyor. ETH verseler, karşılığında gece gündüz dua ederim.
member
Activity: 462
Merit: 42
bu konuyu ara ara görüyorum arkadaşlar gerçekten benim bir fikrim yok fikri olan yani bu projenin imzasına katılmış onlar paylaşım yapan arkadaşımızın sorularına cevap oluştursun sürekli jinbi görüyorum Smiley
full member
Activity: 686
Merit: 111

hahaha valla sen de güldürdün dostum , hiç bakmadın mı yahu konu başlığına ? İsteyene %50 eth + jinbi , isteyene sadece jinbi token. Ayrıca BBB diye bir olay var yani bounty back buy. Bountylerden gönderilen tokenlerin %50sini  ico fiyatından geri almak var.

sende girmiştin galiba jinbiye öyle hatırlıyorum ama beni en çok etkileyen %50 eth olarak geri ödemeleri. Misal 2k$ kastıysan eğer bounty de sana 1000 dolarlık eth gönderecekler bu da şuan 3küsür eth yapıyor.. tabiki  verdikleri sözü tutarlarsa.

ayrıca arkadaşlar bounty bittiğinde 12milyon dolar toplanmıştı şuan 12.75 milyon dolar imza kampanyası ödülünü uzattıkları süre zarfı içinde elde ettiler zaten de bi 14-15 olursa (eylülden itibaren) sözlerini tutarlar gibime geliyor.
Eyvallah hocam.  Açıkçası başlığı doğru dürüst okumamıştım bile direk forumda konusunu görünce daldım..
Çok sağol cevap için ben 3 haftasına katıldım malesef ama az da olsa bir şeyler gelişecek inşallah.

Şimdi tekrar okudum seçim size kalmış demiş,  ödülü nasıl alacağımızı ne zaman nasıl seçeceğiz peki?

kuvvetle ihtimal bi form oluştururlar excel formatında orada 2 seçenek koyarlar işte sadece jinbi veya %50 eth %50 jinbi token cinsinden bilgiler ister onaylarsa da işte öyle gönderir bakalım..
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264

hahaha valla sen de güldürdün dostum , hiç bakmadın mı yahu konu başlığına ? İsteyene %50 eth + jinbi , isteyene sadece jinbi token. Ayrıca BBB diye bir olay var yani bounty back buy. Bountylerden gönderilen tokenlerin %50sini  ico fiyatından geri almak var.

sende girmiştin galiba jinbiye öyle hatırlıyorum ama beni en çok etkileyen %50 eth olarak geri ödemeleri. Misal 2k$ kastıysan eğer bounty de sana 1000 dolarlık eth gönderecekler bu da şuan 3küsür eth yapıyor.. tabiki  verdikleri sözü tutarlarsa.

ayrıca arkadaşlar bounty bittiğinde 12milyon dolar toplanmıştı şuan 12.75 milyon dolar imza kampanyası ödülünü uzattıkları süre zarfı içinde elde ettiler zaten de bi 14-15 olursa (eylülden itibaren) sözlerini tutarlar gibime geliyor.
Eyvallah hocam.  Açıkçası başlığı doğru dürüst okumamıştım bile direk forumda konusunu görünce daldım..
Çok sağol cevap için ben 3 haftasına katıldım malesef ama az da olsa bir şeyler gelişecek inşallah.

Şimdi tekrar okudum seçim size kalmış demiş,  ödülü nasıl alacağımızı ne zaman nasıl seçeceğiz peki?
Pages:
Jump to: