Pages:
Author

Topic: Jinbi signature kampanyası dusunceleriniz? - page 35. (Read 34365 times)

hero member
Activity: 756
Merit: 505
Umuyorum ki herkes emeğinin karşılığını alsın hatasız dağıtım yapılsın özellikle Türkçe forumda çok katılım olduğu için ülkeye döviz sokalım Smiley
member
Activity: 196
Merit: 29
W12 – Smart contract technology for business for b
Noldu peki şimdi son durum nedir? ne zaman göndericekler söyledilermi bişey bununla ilgili

Muhtemelen eylül sonu gibi yaparlar transferleri, sylon un söylediklerinden bu anlaşılıyor.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Noldu peki şimdi son durum nedir? ne zaman göndericekler söyledilermi bişey bununla ilgili
full member
Activity: 686
Merit: 111
şu da olabilir 1milyon$ bile daha fazla toplasalar adamlar için kar. Sonuçta bounty ödülü 1milyon$falan değildir heralde. Uzatmaları onlar açısından daha iyi oldu. Ama bişey olacağından değil sadece %50 eth ile ödeme şekli cazip geldi hepsi bu Smiley

Bence bu ortamda, ETH asla dağıtmazlar gibime geliyor. Kendi tokenlarını verecekler, o da tahminen borsaya girer girmez helbiz gibi olabilir. Atıyorum 2000 $ alıcak olan adam 200 $ alırsa iyi  Smiley

Eth eridi gitti, eth verseler daha çok ether verme durumundalar, ico bittiğinde (normal zamanında) bunu belirtseler fazla sorun olmazdı ama aylar sonra bunu söylediklerinde yine kıyamet kopacak bence.

o tarihe kadar ethnin durumu belirsiz belkide 1k$ olacak bilemeyiz bunu. Ancak ne olursa olsun verdikleri sözleri tutmaları gerek. Ama uzatmaları arkadaşa katılıyorum onlar için faydalı olacaktır.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
şu da olabilir 1milyon$ bile daha fazla toplasalar adamlar için kar. Sonuçta bounty ödülü 1milyon$falan değildir heralde. Uzatmaları onlar açısından daha iyi oldu. Ama bişey olacağından değil sadece %50 eth ile ödeme şekli cazip geldi hepsi bu Smiley

Bence bu ortamda, ETH asla dağıtmazlar gibime geliyor. Kendi tokenlarını verecekler, o da tahminen borsaya girer girmez helbiz gibi olabilir. Atıyorum 2000 $ alıcak olan adam 200 $ alırsa iyi  Smiley

Eth eridi gitti, eth verseler daha çok ether verme durumundalar, ico bittiğinde (normal zamanında) bunu belirtseler fazla sorun olmazdı ama aylar sonra bunu söylediklerinde yine kıyamet kopacak bence.

Ne yani o kadar emek boşa mı gidecek vermeyeceklerini mi düşünüyorsunuz ?

ICO 29 eylülde biteceğine göre ekim ortası gibi ödüllerimizi alabiliriz diye düşünüyorum.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533

sr. member
Activity: 742

full member
Activity: 686
Merit: 111
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Bounty dağıtımı eylül-ekim ayını bulacak diye ana konusunda yazıyor. Bounty bitirdiler ico yu uzattılar. Saçma sapan bir durum. Topladıkları paradan bountye dağatsalar elerinde birşey kalmayacak. İcosuna giren isyan edecek. Hüsran gibi duruyor ama hayırlısı.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
bikac gündür girmiyordum, simdi baktim, jinbi konusu hala güncel:) bosverin ya, bu projeden bi cacik olmaz...
imzadan gelecek varsa göndersinler, elime jinbiler gelince tekrar bakariz... trump kesin bu imzalara da el atti: Türk'ün cok oldugu imzalara ambargo falan mi koydu ne:) ben bu evanjelist vajinistlerin, ta! .... Smiley
full member
Activity: 602
Merit: 118
Ben bi bokluk çıkaracaklarını bildiğim için imzasına katılmamıştım zaten başta post başı 25 dolar olmasından şüphelenmiştim bu kadar parayı nasıl ödeyecekler diye umarım yine hakkınızın karşılığını alırsınız , katılımcıların çoğu türk forumundandı hatırladığım kadarıyla...

Dostum şuan için olan biten birşey yok. Kaldı ki bu işler nasip kısmet. Verir vermez yapacak birşey yok. Daha ortada olumsuz bir durum yok. Yazmışsın biliyordum bokluk çıkacağını . Nereden biliyordun?
full member
Activity: 532
Merit: 102
Ben bi bokluk çıkaracaklarını bildiğim için imzasına katılmamıştım zaten başta post başı 25 dolar olmasından şüphelenmiştim bu kadar parayı nasıl ödeyecekler diye umarım yine hakkınızın karşılığını alırsınız , katılımcıların çoğu türk forumundandı hatırladığım kadarıyla...
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
Bunun tokeni degerlenmez ben size soyleyim arkadaslar bukadar az toplamisken bukadar fazla bounty dagilacak.
member
Activity: 532
Merit: 12
önereceğiniz imza kampanyası var mı max 1 aylık. hala imza bulamadım

Aklına yatarsa benim imza var. Çok uzun bir vakti yoktu. Linkini Ağustos ayi imza önerisi olan başlığa bıraktım. İstersen incele aklına yatar yatmaz bilemem
member
Activity: 476
Merit: 31
önereceğiniz imza kampanyası var mı max 1 aylık. hala imza bulamadım
member
Activity: 560
Merit: 12
Sabit ödül veren icolar malesef aynı kaderi yaşıyorlar. Daha ne kadar toplayacaklarını görmeden icodan topladıklarından fazla ödül dağıtımı yapıyorlar. Bu da dumpu kaçınılmaz kılıyor.
member
Activity: 207
Merit: 10
Kampanyada en son hatırladıgım stakeler hesaplanıyordu bakalım ne olacak bende sosyal medya kampanyasına dahil oldum bekleyip görecegiz umarım hepimiz için iyi olur Smiley
member
Adamlar uzattı uzatmasına ama haftalardır sitelerine göre satış olmadı hala 12.250.000 duruyor satışları. Bu zamanda kim icoya yatırım yapar, gereksiz uzattılar bence.

Yazık oldu, iyi kötü arkalarında bir rüzgar vardı kendi kendilerine gereksiz gaza geldiler, bu saatten sonra rüzgar tersine döner. O şemsiye de açılmaz artık.

Çalışmalara devam ediyorlarsa, sorun yok aslında tabi olan bize oldu. Bountylerin verilmesi biraz gecikti. Gerçi gecikmesi belki daha iyidir, şimdi olsa borsada yok olup gidebilirdi.

şu anda girmesi muhtemelen kötü olurdu, belki dediğiniz gibi  olur, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.
sr. member
Activity: 742
Adamlar uzattı uzatmasına ama haftalardır sitelerine göre satış olmadı hala 12.250.000 duruyor satışları. Bu zamanda kim icoya yatırım yapar, gereksiz uzattılar bence.

Yazık oldu, iyi kötü arkalarında bir rüzgar vardı kendi kendilerine gereksiz gaza geldiler, bu saatten sonra rüzgar tersine döner. O şemsiye de açılmaz artık.

Çalışmalara devam ediyorlarsa, sorun yok aslında tabi olan bize oldu. Bountylerin verilmesi biraz gecikti. Gerçi gecikmesi belki daha iyidir, şimdi olsa borsada yok olup gidebilirdi.
member

Pages:
Jump to: