Pages:
Author

Topic: Jinbi signature kampanyası dusunceleriniz? - page 36. (Read 34365 times)

sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Kampanya kapsamında kazanılan paraları ne zaman verecekler?  Ico bitiminden hemen sonra mi yoksa biraz daha bekleyecekler mi
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Adamlar uzattı uzatmasına ama haftalardır sitelerine göre satış olmadı hala 12.250.000 duruyor satışları. Bu zamanda kim icoya yatırım yapar, gereksiz uzattılar bence.
member
Activity: 462
Merit: 10
bu ico'ların lastik gibi uzatılması mide bulandırıcı bir olay bir kere zaten uzatma alan proje bana göre başarısız projedir ve tek derdi daha fazla para toplamaktadır. olan yatırımcısına ve bountysiyle uğraşanlara oluyor.
member
Activity: 182
Merit: 10
Jinbi imza kampanyası bitti Türkçe forum yeniden renklendi siyahı görmekten içimiz daralmıştı. Katılanlara hayırlı olsun, umarım herkes vaat edilen ödülü eksiksiz alır.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
Hadi dağıttılar şimdi diyelim nasıl okutucaksınız bunu? hiçbir borsada yok bana gelen ambit tokenleri okutamadım gitti sylon dağıtmıştı yine mesela
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
adamlar paraya doymadı gene uzatır bunlar ico yu demedi demeyin dağıtsınlarda beklenir bir süre daha ama o kadar bekleyipte sakız parası kalırsa yazık tüm emeklere.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Açıklama gelişme var mı arkadaşlar? Ne zaman dağıtılacaktı?
oohoooo Smiley daha 3-4 ay var dağıtılmasına yahu
sr. member
Ben sylon'un şuan yazan miktarları dağıtacağına pek inanmıyorum. Muhakkak bir kesintiye gidecektir. Yok efendim tamamını satamadı. Yok kıl tüy diyerek kesinti olacak. Ama inşallah olmaz tabi. Smiley
söz verilen neydi?
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Açıklama gelişme var mı arkadaşlar? Ne zaman dağıtılacaktı?
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Ben sylon'un şuan yazan miktarları dağıtacağına pek inanmıyorum. Muhakkak bir kesintiye gidecektir. Yok efendim tamamını satamadı. Yok kıl tüy diyerek kesinti olacak. Ama inşallah olmaz tabi. Smiley
sr. member
İmza kampanyasına ayrılan miktar neydi?
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Jinbi ekibinin aslında ne yapmak istediği belli değil Smiley, soft cap yapmışsın artık bu ayı piyasasında bunu kabul etmen lazım, "Bitcoin biraz toparlandı rüzgarı arkamıza alabiliriz"

diye aniden ICO'yu uzattılar. Artık top Sylon'da, hakkını teslim etmek lazım profesyonel çalışan bir arkadaş, adil bir dağıtım yapacaktır Jinbi ekibi sözlerini tutarsa eğer.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Arkadaşlar bir şey soracağım bilgisi olan varsa yanıtlarsa sevinirimÖdüllerin dağıtımı ne kadar sürer  bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?  Çok uzun sürer mi?

ico bittikten bir hafta sonra dağıtırlar herhalde, bu arada yeni imza bakmak lazım. Hakkımızda hayırlısı.
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
icosu 2 ay daha uzatılmış biraz zaman alır sanırım dağıtmaları ödülleri
sr. member
Arkadaşlar bir şey soracağım bilgisi olan varsa yanıtlarsa sevinirimÖdüllerin dağıtımı ne kadar sürer  bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?  Çok uzun sürer mi?
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
hepinize geçmiş olsun. ico nun bitmesi payların dağıtılması işleri falan daha epey sürecek olsa da imzadan kurtulmuşsunuz en azından
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Sonunda 13. haftayı da aldık çok şükür.

iki farklı imza denemesinden sonra ben de bunu seçtim bakalım bu nasıl olacak?
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
26 temmuz olayi biraz sakat oldu, konuda 29 temmuz yaziyordu ve ben gibi cogu kisi bu hafta normal sürecek, sonra kampanya bitecek sandi...
ama jinbi ekibi zaten kampanya sürecinde ödül indirimleri, ico uzatmasi gibi alavere dalavere isler yapti ve tüm güveni kaybetti...
belki de adamlar ico'dan istedikleri vurgunu yapamayacaklarini anladilar, egolarini bu tür yamuk islerle tatmin etmek istediler:)
neyse, kurtulduk... zararin neresinden dönersek iyidir... düsünsenize, imza kampanyasi da zorunlu uzatilsaydi:)

kampanya artık kesinlikle bitti değil mi? bir hata falan olmasın da katılımcılar imzayı yarıda bıraktıkları zaman tokenlerin tamamı silinecek gibi sylon'a hiç uymayan bir kural getirmişlerdi.

Bitti, Sylon zaten imzaları kaldırabileceğimize dair mesajı da bounty konusu içerisinde yayınladı. Görüldüğü gibi Jinbi ile dolu olan Türkçe bölümü de bir anda renklendi ve yeni imzalar görmeye başladık Cheesy
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
imza kampanyası bitmiş umarım katılımcılar paylarını eksiksiz bir şekilde yakın süre içerisinde alırlar aldıkları yatırımda fena değil açıkçası.
sr. member
13. Hafta sayılmamıs ben son iki hafta için girmiştim şimdi bana  400 dolar mi gelecektı normalde?  Milletin olumsuz görüşleri nedenı ile 100 gelse de razıyım. 😃
Pages:
Jump to: