Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 20. (Read 58254 times)

member
Activity: 112
Merit: 10
Arkadaşlar daha önceden koineksten başka bir cüzdana dogecoin transferi yapmış olan var mı, herhangi bir sorunla karşılaştınız mı

Dün bitcoin fee yüksek diye dogecoin alıp başka borsaya çekim yaptım. 15 dakika geçmedi hemen gönderdiler.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Bakım ve yenileme geliyormuş. Bakalım umarım gecikme sorunlarını çözerler.

Mail geldi koineks den, ripple ekleniyor Smiley

Sayın Kullanıcılarımız,

Borsamızı hayata geçirdiğimiz 2017 Ekim ayından itibaren siz değerli kullanıcılarımıza daha iyi hizmet sunabilmek adına hummalı bir çalışma içerisinde idik. Sizlerden gelen olumlu geri dönüşler bizleri onurlandırırken, ilettiğiniz olumsuzluklar geliştirme sürecimizi en minimum sürede tamamlayabilmek adına bizleri son derece teşvik etmiştir. Türkiye’de Kripto Para’lara yönelik ilginin kısa sürede beklemediğimiz bir ivme ile artması, borsamızı hayata geçirirken almış olduğumuz aksiyonların eksik kaldığını bizlere gösterdi.

Bu geliştirme sürecinde, tüm teknik ekibimiz yaşanan aksaklıkları gidermek ve sizlerin taleplerine en kısa süre içerisinde karşılık verebilmek adına mesai saati gözetmeksizin çalışmışlardır. Ayrıca sizlere mümkün olan en kısa süre içerisinde dönüş sağlayan destek birimimizde de iyileştirmeler yapmış bulunmaktayız.

Belirttiğimiz geliştirme sürecinin nihayetinde, sistemimizi yaşanabilecek tüm yoğunluklarda en ufak bir aksaklık veya yavaşlama yaşanmayacak hale getirmiş bulunmaktayız. Ayrıca sitemizin arayüzünü sizlerden gelen talepler doğrultusunda değiştirerek, çok daha kolay kullanılabilir hale getirdik. Ayrıca yoğun talep gösterdiğiniz Ripple borsamızda alım satıma başlayacaktır.

Bu geliştirmelerin hayata geçirilebilmesi adına 21.01.2018 tarihinde (Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece) 02:00 ile 08:00 saatleri arasında sitemize erişim durdurulacaktır.

Sistemin aktifleştirilme süreci sonunda hayata geçirilecek değişiklikler;

Ripple Kripto Para Birimi’nin borsamızda alış-satış işlemlerine açılması,
    Tamamen yenilenmiş, kullanılabilirliği arttırılmış ve sorunlardan arındırılmış arayüz,
    Yoğunluk esnasında meydana gelebilmekte olan yavaşlama ve aksaklıkların tamamen giderildiği yeni altyapımız devreye alınacaktır.

NOT: Beklemede olan TL çekme ve Coin çekme talepleriniz iptal edilecektir.

Bizlere göstermiş olduğunuz ilgi, güven ve anlayış için teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Bakım ve yenileme geliyormuş. Bakalım umarım gecikme sorunlarını çözerler.
newbie
Activity: 71
Merit: 0
eth çekme işlemi koinekste büyük sorundu sitedeki güncellemelerden sonra bakalım ne durumda olacak umarım manuel kontrolden çıkartıp otomatik bir sisteme geçilir
newbie
Activity: 6
Ben de hesap onayı yaptırmıştım ve birkaç kez kullandım, sorun yaşamadım ama kendi sorunumu yaşamadan başkalarının sorunlarından ders almam gerektiğinin de farkındayım. O yüzden bu problemlere karşı tatmin edici bir açıklama yapılana kadar ve mağduriyetler giderilene kadar Bitbaba'nın üzerindeki tüm verileri kaldırmak zorundayım. Umarım eski hızlı günlere geri dönersiniz.

Günlük ve anlık takibimi buradan yapıyordum keşke kaldırmasaydınız iyiydi. Ben de burada çok şeyler yazdım koineksle alakalı çok  mağduriyet yaşadım ve kendilerinden yine buradan cevap bekledim. Son karar tabiki site sahibi olarak sizin. Ama bitbaba sekmesinin her an açık olduğunu söyleyebilirim. Coinmarketcap da yer alan bu Türk sitesinin bitbabada kalması taraftarıyım  Cool

Vicdanen rahatsız olmaya başladım açıkçası, çünkü bana da çok sayıda şikayet mesajı geldi. Ben yetkili bir kurum değilim ama bir şekilde tepki göstermek gerektiğini düşünüyorum.

Keşke koineks hakkında yapılan yorumları sitenizdede yayınlasaydınız. Kaç gün önce mağduriyetimi "Türkiye Merkezli Bitcoin Borsaları" konunuza yazdım ama halen onaylanmadı. Listeden çıkararak çok doğru bir karar vermişsiniz, daha fazla mağduriyet yaşanmasına hiç olmazsa aracılık etmemiş olacaksınız. Koineks pişmanlıktır.
jr. member
Activity: 135
Merit: 2
mail gelmiş, altyapı güncellemesi ve ripple eklenmesi yapılacakmış
Önemli bir nokta da:
"Bu geliştirmelerin hayata geçirilebilmesi adına 21.01.2018 tarihinde (Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece) 02:00 ile 08:00 saatleri arasında sitemize erişim durdurulacaktır."
newbie
Activity: 22
Koineks ile işlem yaparken ben çok fazla bir sıkıntı yaşamadım arkadaşlar.İşlem yaparken biraz daha dikkatli olmak gerekiyor.Bu arada koineks ripple'nin bünyesinde işlem görmesini sağlayacakmış bu haberin doğruluğu hakkında bilginiz var mı Huh

Bu gece 02:00 - 08:00 arası siteyi bakıma alıp ripple ı ekleyeceklermiş. Facebook sayfalarında duyuru yaptılar
full member
Activity: 252
Merit: 100
The future is your Genome
Koineks ile işlem yaparken ben çok fazla bir sıkıntı yaşamadım arkadaşlar.İşlem yaparken biraz daha dikkatli olmak gerekiyor.Bu arada koineks ripple'nin bünyesinde işlem görmesini sağlayacakmış bu haberin doğruluğu hakkında bilginiz var mı Huh
sr. member
Activity: 421
Merit: 263
TL cekim islemleri acilmis yeniden.

Edit: TL cekim islemlerim gerceklesti.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

ING bankası her nasıl oluyorsa para yatırırken sorun çıkartmıyor da, sadece çekerken sorun çıkartıyor. Bir tek bana mı saçma geliyor bu?

İyi dileklerimle
newbie
Activity: 210
abi bu ne böyle hiç bukadar kesinti olur mu. koineks denemek istedim para aktardım sonra cekmek istedim yatırdıgımın yarısını komisyona kesti.
full member
Activity: 475
Merit: 127
koinekste para çekimleri ne zamandan beri durdu bilen varmı ne zaman açılır yazmışlar ama.

Not: Ing-Bank tarafındaki transfer hizmeti ile ilgili bir arızadan dolayı 19 Ocak tarihine kadar tüm para çekme işlemleri askıya alınmıştır. Ing-Bank tarafında sorun düzelir düzelmez para çekme özelliği tekrar devreye alınacaktır. İlginiz ve sabrınız için teşekkür ederiz.
jr. member
Activity: 34
Merit: 1
Arkadaşlar daha önceden koineksten başka bir cüzdana dogecoin transferi yapmış olan var mı, herhangi bir sorunla karşılaştınız mı

doge koineksin markası gibi birşey oldu doge çalışmasa iş yapamazlar, dünyada doge hacminde ilk 5 de. sorunsuzluk sirasına göre doge > ltc > dash > btc > eth benim şahsi tecrubelerime göre. 
newbie
Activity: 17
newbie
Activity: 14
Ben de koineks kullanıyorum ve şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Ben kullandığım İtibariyle Pek sıkıntı yaşamamıştım ama Normalde bakıyorumda genel hatlarıyla bir çok sıkıntı var gibi bu sorunların aşılması gerekiyor yoksa gölgelerde kalacak.
sr. member
Activity: 421
Merit: 263
Gonderdiginiz koinlerin hesabiniza gecmesi icin 2 onaydan sonra cuzdaninizi manuel olarak kontrol etmeniz gerekiyor cuzdan sayfasindan.
Ben her gun yuksek hacimlerde burada satis yapiyorum BTC ve ETH, henuz ciddi bir sorun yasamadim.

Fakat az once fark ettim ki:

Not: Ing-Bank tarafındaki transfer hizmeti ile ilgili bir arızadan dolayı 19 Ocak tarihine kadar tüm para çekme işlemleri askıya alınmıştır. Ing-Bank tarafında sorun düzelir düzelmez para çekme özelliği tekrar devreye alınacaktır. İlginiz ve sabrınız için teşekkür ederiz.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

Türk borsalarının kullanılırlığının artırılarak bir yere geleceklerini düşünerek bu oluşuma dün akşam az bir miktar BTC gönderme gafletinde bulundum. Üzerinden 14 saat geçmiş olmasına rağmen ve neden BTC'nin hesabıma geçmediğine dair "[email protected]" adresin mesaj atmış olmama rağmen ortada ne BTC ne de soruma cevap var. Aynı zaman aralığında Koinime'de göndermiş olduğum BTC 1 saat içerisinde, Paribu'ya göndermiş olduğum ise yarım saat civarında hesabıma geçti.

Daha önceden de almış olduğum BTC'lerin gönderdiğim adrese ulaşması 16 saat civarı sürmüştü. Bu tecrübeler sonrası Konineks benim için artık  büyük bir "No, No" dur. Uzak durun, dostlarınızı uyarın.

Evrimin ters halkası "Koineks"

İyi dileklerimle
newbie
Activity: 34
ARKADAŞLAR SAKIN BURAYA COİN GÖNDERMEYİN 5 6 GÜN OLDU 0.80 KÜSÜR ETH HESABIMA GEÇMEDİ

EN AZ 1500 LİRA ZARARIM VAR SAKIN ÇALIŞMAYIN DESTEKTEN KİMSE İLGİLENMİYOR AÇMIŞ OLDUĞUM TİCKETLARI CEVAPSIZ KAPATIYORLAR !!
newbie
Activity: 16
istermisiniz koineksin altındanda çiftlikbankın tontişi çıksın Cheesy
Pages:
Jump to: