Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 3. (Read 58254 times)

jr. member
Activity: 137
Merit: 1
koineks hakkında bir çok kötü iddia var ortada ben bir koineks kullanıcısı olarak yetkililerden bir açıklama bekliyorum yoksa rahat bir biçimde koineks kullanmaya devam edemeyeceğim.

+1 başlıkta yabancı birisi, kişisel bilgileri satmaktan bahsediyor. bir çok arkadaşta paylaşılan kişisel verileri gördüğünü söylüyor doğrulanmış şekilde. tamam muhtemelen kimsenin parasına dokunulmamış, o zaman ortalık çok karışırdı ama kişisel bilgilerimiz sızmış? doğru mu bu durum? işin aslı nedir? sayın koineks konuyu lütfen net şekilde paylaşın bu kişi eğer durumu kanıtlayıp ortaya koyarsa daha da büyür mevzu. krizi iyi yönetmeniz çok önemli. insanların tedirgin olduğu bir ortamda yüklü işlemler yapmak zorlaşır.
member
Activity: 301
Merit: 22
libertas veritas aequitas
apilerden geçmiş tarihli bch işlemlerine ve cüzdan hareketlerini dataylı inceleyen olayı iyi kötü anlar..

bch 4000 tl Smiley
newbie
Activity: 17
Tabiiki sorumluluk % 99.9999999999 Koineksde.
Sadece burası değil diğer borsalarda dahil hepsi sitelerinde bulunan müşteri paralarını muhafaza etmekte sorumluluk sahibidir lerde işte mesele o coinleri korumaktan geçiyor.Ona görede şirketinde işten anlayan eleman çalıştıracaksın.FBI beyaz hacker çalıştırması misali borsalar yerli yabancı ne varsa hack olayına karşı tedbir almak zorundalar ve ona görede işten anlayan tabiri caizse beyazhacker gibi adamları şirkette çalıştırması ve hergünde sistemi dahada iyileştirmesi gerekir.Yoksa bu olaylar daha çok olur.Neden zaten hack işi uğraşanların çoğunluğu eskiden hava civa için yaparlardı işte bu coin işi iyice değerlenince hedefler artık cüzdanlar ve borsalar oldu.Ayrrıca o zat 18 inde o tweeti attığı gün gördüm ve dedim bu işin altından bir çapanoğlu çıkacak ve zaten 21 inde sitede mesajlar atıldı olay patladı.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
-Aslında hırsız kendini ifşa etmiş tabii ipuçlarını iyi takip etmek lazım.
- 18 mart günü koineks attığı tweet birisi kinayeli şekilde cevap yazar örnek resim?
-Peki bunu yazan nerden biliyor.Ya kendi bişey yaptı yada yapanı tanıyor.Olayda 21 martta sitede patlıyor adam 3 gün önceden soruyor mesele burada?
-Sözkonusu kişinin tweetlerini inceleyince iş dahada ilginç hala geldi.
-Adam bolbol Vebitcoin denen yeri şakşaklamış.
-Buda şunu akla getiriyor belkide işin arkasında vebitcoin var birilerine 1-2- btc ateşledi şurayı didikleyin zaten hack haberinin çıkması bile negatif etki yaratır.
-Olay Mercedes-bmw arasındaki rekabet yada cocacola-pepsi arasındaki rekabet gibi düşünmek gerekir.Neden böyle yapsınlar rakip itibar kaybetsin ordan gelen müşteride bize geçsin olayıda olabilir.
-Koineksin yerinde olayım hem bu sitede yazan hemde tweetde adı geçen kişiyi savcılığa şikayet ederim.Bilişim suçları öyle böyle sonuç alır nasılsa.
-O bilgileri atan kişi şimdi imzasında site data bilgilerini sattığını yazıyor.İşte böyle şeref haysiyet yoksunu insanlarda var diyelim.

hocam hacklenme olayının tarihini kesin olarak bilmiyoruz. o tweeti atan kişi büyük ihtimalle vebitcoin denilen yerin çalışanı ya da kurucusu vs. geçtiğimiz günlerde btcturk'ün de başına gelen olaydan sonra onlara tweet atmış. burada en büyük sorumluluk koineks'e düşüyor ama adamlardan ses bile çıkmıyor. ilk defa bir borsanın da başına gelen bir olay değil, her zaman böyle bir risk var ve çoğu kişi bunu bilerek hareket ediyor. millet paralarını çeker diye düşünüyorlarsa gereksiz bir düşünce. bu arada btcturk'e yazılan tweetin ekran görüntüsünü ekleyeyim. ne kadar amatörce bir hareket şu yazıları yazan kişi. (şayet vebitcoin ile alakası varsa)

newbie
Activity: 17
-Aslında hırsız kendini ifşa etmiş tabii ipuçlarını iyi takip etmek lazım.
- 18 mart günü koineks attığı tweet birisi kinayeli şekilde cevap yazar örnek resim?
-Peki bunu yazan nerden biliyor.Ya kendi bişey yaptı yada yapanı tanıyor.Olayda 21 martta sitede patlıyor adam 3 gün önceden soruyor mesele burada?
-Sözkonusu kişinin tweetlerini inceleyince iş dahada ilginç hala geldi.
-Adam bolbol Vebitcoin denen yeri şakşaklamış.
-Buda şunu akla getiriyor belkide işin arkasında vebitcoin var birilerine 1-2- btc ateşledi şurayı didikleyin zaten hack haberinin çıkması bile negatif etki yaratır.
-Olay Mercedes-bmw arasındaki rekabet yada cocacola-pepsi arasındaki rekabet gibi düşünmek gerekir.Neden böyle yapsınlar rakip itibar kaybetsin ordan gelen müşteride bize geçsin olayıda olabilir.
-Koineksin yerinde olayım hem bu sitede yazan hemde tweetde adı geçen kişiyi savcılığa şikayet ederim.Bilişim suçları öyle böyle sonuç alır nasılsa.
-O bilgileri atan kişi şimdi imzasında site data bilgilerini sattığını yazıyor.İşte böyle şeref haysiyet yoksunu insanlarda var diyelim.

https://s17.directupload.net/images/190324/x5unbhzf.png

https://s16.directupload.net/images/190324/7eavteh3.png
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Koineksden neden ses çıkmıyor anlamış değilim.bu kadar terbiyesizlik olabilir mi? Bilgileriniz korunuyor burada açılan konu sahtedir lütfen itibar etmeyiniz falan deselerdi
member
Activity: 630
Merit: 37
dunden beri ses cikmadi.,iyi ki butun varliklarimi yurtdisina tasimisim. tek sikini zamaninda kyc yapmis olmam. belli oldu ki yeni kimliklerden artik almak gerekiyor. bu da bountylere pasaport veren arkadaslara ders olsun.

yeni kimlik almak kesinlikle gerekli üzerinde eski kimlik kadar bilgi yer almıyor ben de kyc yapmıştım ve halen bir açıklama bekliyorum umarım en kısa sürede bir açıklama yaparlar
legendary
alex
dunden beri ses cikmadi.,iyi ki butun varliklarimi yurtdisina tasimisim. tek sikini zamaninda kyc yapmis olmam. belli oldu ki yeni kimliklerden artik almak gerekiyor. bu da bountylere pasaport veren arkadaslara ders olsun.
member
Activity: 630
Merit: 37
koineks hakkında bir çok kötü iddia var ortada ben bir koineks kullanıcısı olarak yetkililerden bir açıklama bekliyorum yoksa rahat bir biçimde koineks kullanmaya devam edemeyeceğim.
full member
Activity: 475
Merit: 127
Tüm sorunlarımız çözüme kavuşturuldu,işlemlerimiz gerçekleşti. Teşekkürler koineks.
full member
Activity: 350
Merit: 110
Yahu borsa hackleniyor, millet post kasmak için abidik gubidik postlar atıyor. Hack mesajının altında adam bot tartışması yapıyor. Güler misin ağlar mısın? Bu borsa en başından beri güvenilir gelmediği için kayıt olmamıştım. İyi yapmışım.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
2 yıldır güzel işleyen, git gide kendini büyüten, farklı hizmetler sunan bir borsa fakat hala eksikleri var. Hala mobil uygulaması yok. Çok acil şekilde mobil uygulama yapmaları gerekiyor. Güzel para birimler ekliyorlar ama iota'yı da eklemeleri gerekiyor. Web sitesinin ara yüzünü değiştirmeleri lazım, stoploss koymaları lazım. Daha yapmaları gereken çok şey var. Bunun yanında destek kısımları baya iyi sorun yaşadığınızda hızlı bir şekilde dönüş alabiliyorsunuz. Giderek daha iyi bir borsa haline geleceğini düşünüyorum.

Ortalık yangın yerine dönmüş sen post kasacam diye Koineks çok iyi falan diyorsun  Huh Okuma alışkanlığı olmaması böyle bir şey işte. En azından son bir kaç posta göz gezdirseydin iyiydi...
newbie
Activity: 1
Merit: 0
2 yıldır güzel işleyen, git gide kendini büyüten, farklı hizmetler sunan bir borsa fakat hala eksikleri var. Hala mobil uygulaması yok. Çok acil şekilde mobil uygulama yapmaları gerekiyor. Güzel para birimler ekliyorlar ama iota'yı da eklemeleri gerekiyor. Web sitesinin ara yüzünü değiştirmeleri lazım, stoploss koymaları lazım. Daha yapmaları gereken çok şey var. Bunun yanında destek kısımları baya iyi sorun yaşadığınızda hızlı bir şekilde dönüş alabiliyorsunuz. Giderek daha iyi bir borsa haline geleceğini düşünüyorum.
legendary
alex
sevgili koineks borsasi yukarida paylasilan kisisel bilgiler ne anlama geliyor. birisi bilgileri ele mi gecirmis simdi? ben bu konu hakkinda sizden acil olarak bilgi talep ediyorum. insanlarin bilgileri yer aldigi icin bilerek o postu dahil etmedim. umarim olu numarasi yapmazsiniz.
newbie
Activity: 2
Koinekse yatırılan hiç bir coin zamanında geçmiyor, ayrıca ne zaman coin geçmedi desem destek ekibi tx yanlış memo kodu yanlış gibi saçma yazılar yazarak 2 gün sonra ekliyor coinleri ufak miktarlar atarsam geçiyor yüklü rakamlarda coinler hesaba yansımıyor. Bugünde arkadaşımın eos'larına memo kodu yanlış demişler kontrol ettik doğru bu seferde ilgileniyoruz dediler saatlerdir tık yok.

Yaklaşık olarak 2-3 ay önce benimde başıma böyle bir olay geldi bu konu üzerinden paylaşmak istedim destek ekibine yazdım yalan yok anında dönüş yaptılar işlemi kontrol etmeleri için bir link istediler benden ilettim ağda onay bekliyor falan geçecek dediler bekledim 1-2 saat gelen giden yok tekrardan yazdım yine onay bekliyor blockchain ağında onay bekleyen işlemlerin onay aşamasına bir şey yapamıyorlarmış yeni başlayan biri olduğum için araştırdım farklı borsalara sordum onlarda dedi ağda onay bekleyen işlemlere müdahale edilmemektedir diye herhalde haklılardı. Yatırma işlemlerindeki gecikme ve mobil uygulama eksiğini unutmamak lazım.
newbie
Artık neredeyse her borsada botlar var, Koineks'te de var, bence kullanıcılar koyuyordur bu botları. Botla mücadele etmiyorum, direk aynı yere koyuyorum, zaten bir süre sonra emir gerçekleşiyor. Koineks'ten genel olarak oldukça memnunum. Bir de şu saçma recapthca olayına girmeseler çok iyi olacaktı. Komisyon oranlarının da Paribu ve Btcturk bandına çekilmesi çok daha iyi olacak, hacimleri arttıracaktır.

Bende bir kaç kez denk geldim bu botlara ama sizinde yaptığınız gibi emrimi oluşturup bir süre sonra gerçeklemesi olur. Tamamen aynı düşüncelere sahibiz sizinle benim yazmak istediklerimi benden önce yazmışınız  Grin Grin Komisyon oranları hakkında benim düşüncem paribu ve btcturk de olabilir ama işlem hacimlere göre indirim oranları daha da düşük olsa tadından yenmez açıkcası.
copper member
Dünden önceki gün saldırıya uğradığını duydum.
Gerçekten mi?

@koineks

Merhaba, Koineks Dijital Para Borsasında kullanıcılarımızın varlıkları en üst düzey güvenlik önlemleri ile korunmaktadır.
Asılsız söylenti ve haberlere itibar etmemenizi rica ederiz.

Peki kanıtları alabilmem için bana ihtiyacınız var mı? Hala 3 saatin kaldı
@koineks
member
Activity: 134
Merit: 10
koineks.com
Gerçekten mi?

@koineks

Merhaba, Koineks Dijital Para Borsasında kullanıcılarımızın varlıkları en üst düzey güvenlik önlemleri ile korunmaktadır.
Asılsız söylenti ve haberlere itibar etmemenizi rica ederiz.
copper member
Gerçekten mi?

@koineks
member
Activity: 134
Merit: 10
koineks.com
@koineks adlı kullanıcıya yanıt olarak
Btc ve Eos coinlerimiz ortada yok yetkili birinin çıkıp düzgün bir açıklama yapmasını bekliyoruz. Destek ekibi sürekli bir oyalama çabasında sanki gemi yolu ile okyanuslardan geliyor günlerdir bekliyoruz.

@koineks adlı kullanıcıyı takip etmen ve @koineks adlı kullanıcının Tweetlerini görüntülemen engellendi. Daha fazla bilgi al

Bugün 4. gün halen coinlerimizi yollamadılar ben ve etrafımda koineks kullanan arkadaşlar olarak coinlerin akibetini merak ediyoruz. An itibarı ile içerideki yatırımlarımı çektim fakat halen içeride göndermedikleri ve sürekli bahane ürettikleri coinlerimiz var.

Emre Bey merhaba,
Öncelikle yaşadığınız durum için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.
Gerekli incelemelerin hızlandırılması için konu ilgili departmana yeniden aktarılmış ve konunun aciliyeti belirtilmiştir.
Mümkün olan en kısa zamanda konu çözümlenecek ve tarafınıza dönüş yapılacaktır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Pages:
Jump to: