Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 8. (Read 58254 times)

jr. member
Activity: 80
Merit: 1
AI,BIGDATA, IOT, ICO, TOKENSALE
neo ne zaman eklenecek bu borsaya?
member
Activity: 203
Merit: 16
Koineks'in BCH forku ile ilgili duyurusuna bakayım dedim adamların duyurular sayfası yok ya. Ya da göremeyeceğim kadar gizli.
Şaşırdım kaldım. Bi Duyurular sayfası koyun bi zahmet arkadaşlar, herşeyi mail ile duyurduk bitti demeyin.
Size üye olmayanlar da duyurularınıza ulaşabilsin en azından. Ben üyeyim ona rağmen göremiyorum hiçbir yerde.

gerçi sizin post atalı 4 gün olmuş.
kısaca türk borsalarından en kolay haberdar olmak istiyorsan twitter hesabın varsa ordan takip et
 yoksada twitter hesabı açman gerek.borsaların hepsi twitterdan duyuru yapıyorlar günde 1 kere girip twittera bakacaksın o kadar..
koineks twitterdan duyuruları düzenli yapıyor.keza paribuda aynı btcturkde de aynısı ordan duyurular yayında...

https://twitter.com/koineks

Eyv hocam zaten takip ediyorum twitterdan vs. Ama bi sayfanın duyurular sayfası olmaz mı ya, ona şaşırdım sadece.
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
Koineks'in BCH forku ile ilgili duyurusuna bakayım dedim adamların duyurular sayfası yok ya. Ya da göremeyeceğim kadar gizli.
Şaşırdım kaldım. Bi Duyurular sayfası koyun bi zahmet arkadaşlar, herşeyi mail ile duyurduk bitti demeyin.
Size üye olmayanlar da duyurularınıza ulaşabilsin en azından. Ben üyeyim ona rağmen göremiyorum hiçbir yerde.

gerçi sizin post atalı 4 gün olmuş.
kısaca türk borsalarından en kolay haberdar olmak istiyorsan twitter hesabın varsa ordan takip et
 yoksada twitter hesabı açman gerek.borsaların hepsi twitterdan duyuru yapıyorlar günde 1 kere girip twittera bakacaksın o kadar..
koineks twitterdan duyuruları düzenli yapıyor.keza paribuda aynı btcturkde de aynısı ordan duyurular yayında...

https://twitter.com/koineks
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Çok kaliteli bir borsa bayadır kullanıyorum en ufak bir hata ile karşılaşmadım.Aynen böyle devam etsinler.1 numaralı borsa olma yoluna gidebilirler.Globale açılmaları lazım.
member
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
gayet başarı olmuş yaptığım denemeler sonucunda konieks'e 10 puan veriyorum.

ETH XEM BTC almak için kullanıyorum.
sr. member
Activity: 421
Merit: 263
LTC de alip satmaya basladim. Hacim 1000 LTCye yaklasmis. Eger alici varsa gunluk 1000-2000LTC saglayabilirim.
sr. member
Hacimleri artirmak bizim elimizde arkadaslar.
Ben yillardir %80 hacmimi Paribu'da kullaniyordum fakat son gelen limit degisiklikleri sebebiyle Koinekse kaydirdim.
Simdi birileri cikip reklam yapiyorsun demeden Koineksle herhangi bir bagim bulunmadigini belirteyim.

member
Activity: 309
Merit: 15
Tl yatırma çekme kripto para yatırma çekme paribu kadar hızlı mı ? eğer hızlıysa bende üye olacağım yakında. Tr de altcoin borsasında en öne çıkan koineks gibi duruyor.

Benim icin gayet hizli calisiyor.

Koineks altcoinleri ekleyerek farklı bir hava ve hareket getirdi kripto piyasamıza, ben de ara ara kullanıyorum ama hacimler o kadar azaldı ki alış satış arası fiyat farkı BCH'ta falan %2-3 lere cıkıyor. Bekle Allah bekle alasın ya da satabilesin. 
sr. member
Tl yatırma çekme kripto para yatırma çekme paribu kadar hızlı mı ? eğer hızlıysa bende üye olacağım yakında. Tr de altcoin borsasında en öne çıkan koineks gibi duruyor.

Benim icin gayet hizli calisiyor.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
sr. member
BTC alim satimi icin kullaniyorum, memnunum. Hacim de yukselse biraz iyi olacak..
member
Activity: 1011
Merit: 65
Kurulduktan sonra gelen bazı şikayetlerle borsadan soğudum sistem oturdu mu bilmiyorum kullanan arkadaşlar güncel durumu yazacaktir.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
şu her emir verdiğinde onay istemesi iptal ederken alırken satarken onay olması rahatsız edici şunu bir kaldırsanız , kendi yaptığınız sistemi kullanıyor olsanız farkedersiniz, bir iki kere kullanınca sıkıntı değil ama ardarda işlem yaparken rahatsız edici oluyor.
member
Ben de bu fiyatlari gorunce deneme icin ufak bi miktar usdt yolladim bozmak icin ama Koineks hesabima 1
Saat sonra gecirdigi icin yuksek tutarlar tahtadayken satis yapma deneyimine sahip olamadim. Btcturk ETH’i ilk ekleyip kullanima actiginda fiyat 1110 TL seviyelerinde iken 30 ETH getirip 1210 TL ye satis koymustum bi anda hepsi satilmisti, %10 larda kar etmistim. Tetherde firsati kacirdim, şayze
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader

Merhaba;
USDT Binace'da işleme açıldığında bot'lar hemen alım yarışına girip USDT'yi 1,40'a kadar pumlamışlardı da şurum kaymıştı...da bizim insanımıza ne oluyor?
İyi dileklerimle
1.40 usd hiç bişey aslında örnek resme bakılırsa ben bizzat şahidim öğlen 30-40-50 tl den bot olsada alanlar oldu 50 tl = 8 usd gibi.cayır cayır satış yapıldı 500-1000 usdt alanalr oldu bot ta olsa iyi sapladılar. Grin en yüsksek rakama resimde dikkat edelim ondan alan çok oldu ilk açılışta.
işte böyle alım yapan varsa bence hesabını kitabını çok iyi biliyor derim. Grin Grin Grin

Yuh gerçekmi bu sistem hatası falan olmasın photoshop falan yapmadınız dimi

resim doğru gibi siteye girersen şu anda aynı fiyat orda en üst fiyat  50 TL den satılmış.

Güncel Fiyat        Değişim(24s)     En Yüksek(24s)            Düşük(24s)                                         Hacim

USDTether    6.70 TL      -86.60%        50.00 TL                     6.60 TL                                      116,056 USDT

sitede şu andaki fiyatı.

İşte bazısı alım satım yapıyorda en azından bu olsun diğer coinlerde usd çapraz hesap edip neye göre alıyoruz demeli.yoksa. % 20-30 tersteyim diyip olmuyor.Millet alım emri giriyor görsen hemen başkası giriyor değişik fiyat  sanki yarışma var sonrada zarar  ettik olayı. Tongue hesap kitap etmeden alan satan çok sanırım. Shocked kendi düşen ağlamaz.
member
Activity: 87
Merit: 10
Merhaba;
USDT Binace'da işleme açıldığında bot'lar hemen alım yarışına girip USDT'yi 1,40'a kadar pumlamışlardı da şurum kaymıştı...da bizim insanımıza ne oluyor?
İyi dileklerimle
1.40 usd hiç bişey aslında örnek resme bakılırsa ben bizzat şahidim öğlen 30-40-50 tl den bot olsada alanlar oldu 50 tl = 8 usd gibi.cayır cayır satış yapıldı 500-1000 usdt alanalr oldu bot ta olsa iyi sapladılar. Grin en yüsksek rakama resimde dikkat edelim ondan alan çok oldu ilk açılışta.
işte böyle alım yapan varsa bence hesabını kitabını çok iyi biliyor derim. Grin Grin Grin

Yuh gerçekmi bu sistem hatası falan olmasın photoshop falan yapmadınız dimi
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
Merhaba;

İyi dileklerimle

hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

USDT Binace'da işleme açıldığında bot'lar hemen alım yarışına girip USDT'yi 1,40'a kadar pumlamışlardı da şuurum kaymıştı...da bizim insanımıza ne oluyor?

İyi dileklerimle
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
usdt eklediler bugün bizim acemi traderlar yüksekten bol bol alıyor lazım olur sanırım. Grin
usdt kıtlığı var 7.70 tlden usdt aldılar  1tl den fazladan çok alan oldu enaz 25.000 usdt satılmıştır  Grin Cheesy  2 saatirde daha şimdi 6.75 tl indi önceden alanlarda  turşusunu kurar artık. Grin

Benim cebede sms geldi, usdt işleme açılıyor diye
girdim biraz baktımda gerçi almadım satmadım ama dediğiniz gibi millet çılgınlar gibi dolar 6.60 iken 30-40-50 tlden aln oldu Grin
sonrada 8.00--7.80 tl den bolbol satıldı Grin merak ettiğim arkadaşın dediği gibi acemi traderlar hiçmi usd fiyatına bakmıyorsunuz. Grin
ne içip ne kullanıyorsunuz amk  Grin.Kurtlukta düşeni yemek kanundur lafı işte bundan doğru böyle mal mal alım yapılırsa adamlar sizi tükürrüksüz dikerler. Shocked Shocked
geçmiş olsun alanlara şemsiye girdide açtılar ama farkında değiller. Tongue
açık şemsiye ile geziyorlar.
Pages:
Jump to: