bunu yapanların koineks in kendisi olduğundan nasıl emin olabiliriz ki? normal bir müşteri de iyi bir coder ise bir şeyler yazıp işi otomize etmiş olabilir. illa api açık olması şart değil bunun. elle yaptığımızı otomatikleştiren. tahtadaki fiyatları okuyup ona göre pozisyon kuran botlar oluşturabilir müşteriler? ve çok anormal işler yapmıyorsa bu botlar konineks bile bunları oluştursa ne zararı olur? eğer piyasa fiyatına göre value fiyatlara gelince alıp satıyorsak pek de enterese etmemesi lazım bizi?
koineks olan coinlerden eos harici en son o girdi sisteme geri kalanın hepsinden aldım sattım.bot yok botun kralı var önce sistemin kendi zaten manipüle ediyor belki birde zengin 1-2 arkadaşı varsa,şirket sahibi onlarada izin verdi ise onlarda kullanıyor bot kesin.
O resimler BCH olayında oldu bch alalım dedik yapmadıkları pislik kalmadı.Amaç ne işte tahtayı tıkayıp sen direkt taker olarak al olayı. Taker alırsan ne olur fazla komisyon ödersin.Niçin bunu yapıyor borsa tabiî ki fazla komisyon kapmak için.
adamlar aynı anda hem alım hemde satım emri giriyor yemleme var.Sen normal emirle alsan % 0.2 vereceğine işte o botla olayı manipüle edip seni direkt almaya zorluyor yani % 0.3 verecen diyor mike mike olay bu anlayana.
Bende önceden komisyon aramazdım ama son 2 aydır boku çıktı ve bu saatten sonra tam boku çıkacak hacimler düştü alım satım zaten yok anca direkt al sat yapacan ondada komisyon kol gibi kar marjı düştü.Sonuç ne kimse almaz satmaz iyide oluyor aslında borsalar kendi ayaklarına sıkıyor farkında değiller.
Mesaj sonuna bir link ekleyelim orayı okuyun işte yakında çok borsada zora düşecek hacimden dolayı kapatanda olacak onlarıda görecez hem burda hem dışarıda.
Onun için bende alım satımı bıraktım cüzdana çektim coinleri.Buraya bok atıyor değilim uzun zamandır paribu kullanmıyordum oraya 3500 xlm yolladık geçen gece bozup cardano alayım çeşit olsun dedim.Gene zırttttt bot engeli dakka 1 gol 1 bende direkt emir vererek xlm yi sattım direkt emirlede cardanoları cüzdana aldım çektik.Elin mahkum yani.
mike mike verdik fazla komisyonu.
Eğer piyasa aşağı giderseki gidecek görünen bu 200 milyarda 2 ay durdu durdu ve şak 150 milyara indirdiler sonra 100 milyar oldumu.İşte 2 aydır 100 milyarda ve görünen hayra alamet değil bence 70-80 ni deneyecekler ee sonra ne olacak sen niye satmıyorsun kar zarar hesabı yaptık ve cüzdanda dursun olaki senaryo ters teper.Satarız geride alamayız olayı başıma çok geldi kaç kere ordan biliyorum.Onun içinde artık cüzdana çektim.Alttaki linkde borsa hacimlerinden bahsediyor yakında piyasa hacmi işte 70-80 milyara düşerse zaten film kopacak.Haberde borsa hacimleri çok düştü diyor.Hal böyle olunca bayrağı dikende olacak hem burda hemde dışarıda hep beraber göreceğiz ilerleyen zamanlarda.
İmkanı olan coini cüzdana çeksin derim.Karar sizin kolay gelsin.
https://bitcointalksearch.org/topic/m.49634641