Koineks merhaba,
Madem cevap vermeye başladınız bir soru da ben sorayım.
Son işlemler menusu sizde neden yok? Koineksi 3-4 haftadır kullanmıyorum hatta hiç girmiyoeum artık, zaman zaman kullanıyordum eskiden ama piyasadaki toplam hacim azalması sebebi ile koinekste de işlem yapmak iyice zorlaştı.
Son işlemleri neden göstermiyorsunuz ısrarla?
Merhaba, yakın zamanda diğer yeniliklerle birlikte son işlemler de yeniden aktifleşerek görünür olacaktır. Şu an için kullanıcılarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına çalışmalarımız devam etmektedir. İlginize teşekkür ederiz.
24 saattir çektiğim coinler gönderilmedi, teknik sorun olduğu söyleniyor fakat gönderilmeyen coin hesabımada geri yansıtılmıyor, koineksde kullanalım dedik ama yanlış yapmışız demekki.
Takip linki opsiyonunda hata olmasından dolayı işleme herhangi bir şekilde iptal vb. uygulama sağlanamamaktadır.Konu hakkında sorun düzelmesi durumunda karşı tarafa tanımlama sağlanacaktır.Bu süreçte beklemenizi rica ederiz.
Edit: Borsa an itibarı ile kaynakları alıp kaçtı galiba bakımdan çıkamadı birtürlü.
Net bir süre verilmemektedir.Konu hakkında teknik birim çözüme kavuşturması durumunda siz değerli kullanıcılarımıza bilgilendirilmeleri sağlanacaktır.Bu süreçte beklemenizi rica ederiz.
Teknik ekibimiz çalışmalarına devam etmektedir. Gerekli çalışmaların sonlanması durumunda tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.
İyi günler dileriz.
Yani sonuç olarak çalışan teknik ekip falan yok hikaye artık koineksin patronumu bakıyor bu işlere bu kadar geç sürüyor anlamıyorum bir coin çekmek yatırmak 2 gün sürermi.