Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 58. (Read 58254 times)

legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
son 2 gün içinde hatrı sayılır banka transferleri yaptım ve 5 dakika içinde hesabıma yansıdı saati önemli olmaksızın.Çekimde gayet hızlı btc olarak teşekkürler bu hizmeti bize sağladığınız için.

Daha deneme fırsatı olmadı ama beni etkileyen  böyle mesajlar geldikçe Bizim de güvenimiz onlara karşı artmıyor değil Umarım işlerinde başarılı olurlar
full member
Activity: 686
Merit: 104
ben de üye oldum. destekleri maille oldukça ilgili ve kısa sürede cevap veriyor. telefonla destekleri de var saat 18 e kadar veriliyormuş. 24 saat havale ile yatırma imkanı olması diğer borsalara karşı büyük avantaj olur. gece acil bir işlemde diğer borsalara TL yatıramazken buraya yatırabilir olacağız.

başarılar.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
son 2 gün içinde hatrı sayılır banka transferleri yaptım ve 5 dakika içinde hesabıma yansıdı saati önemli olmaksızın.Çekimde gayet hızlı btc olarak teşekkürler bu hizmeti bize sağladığınız için.
member
Activity: 134
Merit: 10
koineks.com
Kısa sürede tr de bir numara olacak bence. Borsaya yeni bir soluk getirdi. Öbür borsalarda anca btc alıyorduk burda eth ltc var başarılar en kısa sürede coinlerimi buraya tasıyacagım.

Merhaba,

Görüşleriniz için teşekkür ederiz, elimizden gelenin en iyisini yapmak için buradayız.

Saygılarımızla
Koineks
member
Activity: 70
Kısa sürede tr de bir numara olacak bence. Borsaya yeni bir soluk getirdi. Öbür borsalarda anca btc alıyorduk burda eth ltc var başarılar en kısa sürede coinlerimi buraya tasıyacagım.
member
koineks.com
Neden ısrarla takip için bchain.info veriyorsunuz? btc.com verin gitsin açılmıyor bende bchain.info

Merhaba,

Gerekli düzenleme yapılmıştır.

Teşekkür Ederiz.
member
koineks.com
ilk yazdığım yorumdan sonra olumlu mesajlardan etkilenerek koineks de üyeliğimi açtım. Evrak doğrulama da yaptırdım. Sonra izlemeye başladım arbitraj yapabilmek adına olumlu bir an bekliyordum.

Ama koineks hiç bir borsanın yapmadığını yaparak fiyatları el ile düzelttiğini gördüm bunu takip etmek isteyen arkadaşlar ana sayfadan bile görebilir. Fiyat değişiyor hacimde değişim yok Cry buda benim gibi arbitraj ile uraşan kişilerin uzaklaşmasına neden oluyor ilk yorumu mu kaldırmayı düşünüyordum ama bugün bu olaya denk geldiğim zaman üzüldüğümü belirtmek isterim.

Merhaba,

Fiyatlar son yapılan alım satıma göre güncellenir. Hacimin güncellenmesi ise anlık değil biraz daha belirli aralıklarla olmaktadır.

Teşekkür ederiz.
Koineks

Şuan da güncelleme oldu. 0,10 BTC değişim oldu Allah aşkına 0,10 btc alım yapıldığında fiyat nasıl 1200 tl değer kazanabildi ? Paribu'dan 1 btc aldığım zaman bile 20 tl anca oynama oluyor. 1 saat içerisinde yaptığınız MANUEL değişiklik yüzünden 2.000 tl Kaybettim. ne diyim ki hakkınızda hayırlısı.

Piyasa fiyatları alıcı ve satıcılar tarafından belirlenmektedir, bizim manuel düzenleme yapmamız mümkün değildir ve böyle bir imkanda bulunmamaktadır.

Koineks alım satım işlemlerine asla müdahale edememektedir.

Görünen fiyattan daha yüksekten bir alış yaparsanız, güncel fiyatın sizin aldığınız fiyat olarak düzenlendiğini görebilirsiniz..

Yukarıda ve site girişinde bulunan fiyatlar 1 dakika ara ile güncellenmektedir. Anlık güncel kurlar ise Alım-Satım tablolarında yer almaktadır.

Teşekkür ederiz.
member
Activity: 67
ilk yazdığım yorumdan sonra olumlu mesajlardan etkilenerek koineks de üyeliğimi açtım. Evrak doğrulama da yaptırdım. Sonra izlemeye başladım arbitraj yapabilmek adına olumlu bir an bekliyordum.

Ama koineks hiç bir borsanın yapmadığını yaparak fiyatları el ile düzelttiğini gördüm bunu takip etmek isteyen arkadaşlar ana sayfadan bile görebilir. Fiyat değişiyor hacimde değişim yok Cry buda benim gibi arbitraj ile uraşan kişilerin uzaklaşmasına neden oluyor ilk yorumu mu kaldırmayı düşünüyordum ama bugün bu olaya denk geldiğim zaman üzüldüğümü belirtmek isterim.

Merhaba,

Fiyatlar son yapılan alım satıma göre güncellenir. Hacimin güncellenmesi ise anlık değil biraz daha belirli aralıklarla olmaktadır.

Teşekkür ederiz.
Koineks

Şuan da güncelleme oldu. 0,10 BTC değişim oldu Allah aşkına 0,10 btc alım yapıldığında fiyat nasıl 1200 tl değer kazanabildi ? Paribu'dan 1 btc aldığım zaman bile 20 tl anca oynama oluyor. 1 saat içerisinde yaptığınız MANUEL değişiklik yüzünden 2.000 tl Kaybettim. ne diyim ki hakkınızda hayırlısı.
member
koineks.com

Merhaba,

Teşekkür ederiz.
Koineks
member
Activity: 67

member
Activity: 107
Merit: 12
Arkadaşlar onay yapan varmı kimlik fotokopisi önlü arkalı saç dna örneğimiz boy kilo, yüzümüzün altın oranı felan isteniyor ne yapalım sizce güvenilir mi ?

Hepsini halletim bu şu yüzümün altın oran kısmını kabul etmediler. Belli bir standartı varmış
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Arkadaşlar onay yapan varmı kimlik fotokopisi önlü arkalı saç dna örneğimiz boy kilo, yüzümüzün altın oranı felan isteniyor ne yapalım sizce güvenilir mi ?
Her borsa istiyor bunları...

Koineks'ten memnunum 4 kez kullandım.
Tek memnun olmadığım kızım eth, ltc çekimlerini bekletmeleri. Anında gönderim gerçekleşebilir ama bekletiyorlar malesef.
Bir de arayüzde bazı ufak tefek hatalar var. Onun dışında gayet iyi.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
kimlik isteniyor sadece, boy kilo kimliği ağzınla ısırırken barış işareti yap gibi şeyler istemiyorlar.
member
Activity: 70
member
koineks.com
Destek hizmetlerimizi en hızlı şekilde verebilmek için sürekli geliştirmeler yapmaktayız.

Bugün, yarın ve daha ileri ki zamanlarda aynı kararlılıkla devam etmek için elimizden gelen çabayı göstereceğimizden şüpheniz olmasın.

Teşekkürler
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Bu ilgi ve alakayı bundan 1-2 yıl sonrada gösterirseniz aralarında ilk sıraya geçerseniz önemli olan sorunların olması değil. Bunların hemen çözülebilmesi. Wink
member
Activity: 83
Onay ile ilgili ufak bir sorun yaşadım(sorun sayılmazda Smiley ) hemen telefon,mail ve sms desteği ile sorun giderildi.Harp varmış gibi tüm iletişim araçları ile hemen yardımcı oldular.

Açıkçası şaşırdım Shocked  bu kadar hızlı ve ilgili olabilecekleri hiç aklıma gelmemişti.Şuan için hacim az ama bu şekilde hizmetlerinin devamı gelirse eminim TR borsalarında tek olacaklardır.

İyi çalışmalar, hizmetlerinizin devamını dilerim...

newbie
Activity: 60
Merit: 0
Hayırlısı olsun Allah utandırmasın.Bazı arkadaşlar site tasarımını beğenmemiş ama bence güzel anlaşılır ve sade olmuş.3-4 diğer borsaların arasından eğer çizginizi bozmassanız favorim sizsiniz.Ayrıca 7/24 işlem yapılması daha bi güzel olmuş.Örnek olarak koinimde mesai saatleri içerisinde hesaba para aktarıp yatırabiliyoruz.Üye oldum takipteyim...
member
koineks.com
Google Authenticator eklenirse harika olacak.

Merhaba, kısa süre içerisinde eklemeye yapacağız.  Google Authenticator + Sms hangisini kullanmak istediğini müşterinin kendisine bırakacağız.

Teşekkürler
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Google Authenticator eklenirse harika olacak.
Pages:
Jump to: