Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 56. (Read 58254 times)

sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Sitede göremedim hesap doğrulama istiyor musunuz ?
hesap doğrulaması istemeyen borsamı var?
O yüzden paribudan parça parça alıyorum kimlik vermekten çekiniyorum açıkcası
50 tl lik mi alıyorsun? hesap onayı olmadan adam gibi miktarlarda çekim yatırım olmuyor
full member
Activity: 630
Merit: 104
O yüzden paribudan parça parça alıyorum kimlik vermekten çekiniyorum açıkcası
member
Activity: 134
Merit: 10
koineks.com
Hemen al sat tablosu olusturulacakmı çünki rakamları hemen al satta kendimiz elle giriyoruz :S
Bu arada min komisyon 0.50 kurus gözüküyor o nedir ? min olduguna göre üsttü ne kadar bilemiyoruz maker, taker , transfer ücreti birde komisyon eklenirse fazla olmaz mı ?

Merhaba,

Ücretler tablomuzdan komisyon oranlarımızı görebilirsiniz. İlk ay komisyon alınmamaktadır.

1 Kasım'dan sonra Türkiye'deki en düşük komisyon Koineks'de olacaktır.

Teşekkürler
member
Activity: 70
Hemen al sat tablosu olusturulacakmı çünki rakamları hemen al satta kendimiz elle giriyoruz :S
Bu arada min komisyon 0.50 kurus gözüküyor o nedir ? min olduguna göre üsttü ne kadar bilemiyoruz maker, taker , transfer ücreti birde komisyon eklenirse fazla olmaz mı ?
sr. member
full member
full member
Hayırlı olsun vatana millete
member
koineks.com
Merhaba, tüm görüş ve önerileri dikkate aldığımızı bilmenizi isteriz.

Tüm talepler tek tek değerlendirilmektedir ve bazılarının çalışmaları başlamıştır.

Teşekkürler
sr. member
Sayin destek,

Lutfen bu istegimizi es gecmeyin. Transfer yapmak istedigimizde transfer fee'yi birakin biz odeyelim. O an en hizli gecis icin ne kadar gerekiyorsa birakin odeyelim ve hizli bir sekilde transferi gerceklestirelim.
Başka borsalarda varmıdır bu meraktan soruyorum ekonomik, normal ve hızlı diyerekten?
full member
Activity: 188
Merit: 110
Sayin destek,

Lutfen bu istegimizi es gecmeyin. Transfer yapmak istedigimizde transfer fee'yi birakin biz odeyelim. O an en hizli gecis icin ne kadar gerekiyorsa birakin odeyelim ve hizli bir sekilde transferi gerceklestirelim.
member
koineks.com
Bende bir eleştiride bulunayım daha doğrusu öneride denilebilir, ilerleyen günlerde aşağı kısma market geçmişi eklemeyi düşünürmüsünüz? ne kadarlık alış ne kadar satış olmuş anlık güncellenen tablodan bahsediyorum

Merhaba,

Market geçmişi alanımız hazırlanıyor, kısa süre içerisinde aktif edeceğiz

Teşekkürler
sr. member
Bende bir eleştiride bulunayım daha doğrusu öneride denilebilir, ilerleyen günlerde aşağı kısma market geçmişi eklemeyi düşünürmüsünüz? ne kadarlık alış ne kadar satış olmuş anlık güncellenen tablodan bahsediyorum
full member
Activity: 367
Merit: 100
Hayırlı uğurlu olsun. En kısa zamanda uygulama ve api de eklerseniz sizi kimse tutamaz
member
koineks.com
Anlayamadıgım bir durum daha var benim işlemin ltc de alısda 1. sırada en üstte hacim diyelim 90da. Aradan bir saat geçiyor benim işlem tek basına yine en üstte hiç alım olmamıs ama hacim 90dan 92 ye cıkmıs misal bu nasıl oluyor o ana kadar sadece satım mı olmus
1. sırada olması ilk satılacak demek değildir ben listeden 2.yi alabilirim ve buda hacim olur.

Firmayı kötülemek istemiyorum çünkü her açılan borsa komisyonları düşürecektir.

Ama koineks de normal olmayan durumlar var gibi geliyor. bundan dolayı da pek ısınamadım. alt koinler olduğundan takipteyim. yeni borsalar açıldığı zaman belkide koineks bize daha iyi bir hizmet veriyormuşta farkında değilmişiz diyebiliriz. şuanda sadece takipteyim.

Merhaba,

Lütfen aklınıza takılan her soruyu sormaktan çekinmeyin. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız.

Teşekkürler
member
Activity: 182
paribu'dan 5 btc bozdurdum, bi ton komisyon ödedim. Eğer kampanyadan haberim olsaydı koineks'ten çekerdim.
12 tane banka hesabı olması çok iyi, paribu'ya haftaiçi mesai saatleri dışında ve akbank dışında para gönderemiyorduk.
member
Anlayamadıgım bir durum daha var benim işlemin ltc de alısda 1. sırada en üstte hacim diyelim 90da. Aradan bir saat geçiyor benim işlem tek basına yine en üstte hiç alım olmamıs ama hacim 90dan 92 ye cıkmıs misal bu nasıl oluyor o ana kadar sadece satım mı olmus
1. sırada olması ilk satılacak demek değildir ben listeden 2.yi alabilirim ve buda hacim olur.

Alıs
50 (benim emir)
49
48 şeklindeyse

o arada hiç benim tabloya alıs girişlemiş ise en üstte ben duruyorsam bu arada hacim artıyorsa demekki satıs olmustur ? yani sen btcni satarken 50 den mi satarsın yoksa 48 denmi tabiki hemen 50 den satılır. Ama bizim tablo değişmiyor orda kafam karısık
dostum şöyle açıklayım koinekste dün btc alıcaktım mesela satışlarda en üstte böyle küsüratlı rakamlarda çok ufak miktarlarda satış vardı ama 3. sıradaki 30 bin tl lik idi direkt ona tıklayıp oradan aldım böylece 3.sıra kayboldu 2 btc ye yakın hacim oldu ama üsttekiler sabit kaldı anlatabildim umarım.

Şimdi anladım teşekkürler.
sr. member

Alıs
50 (benim emir)
49
48 şeklindeyse

o arada hiç benim tabloya alıs girişlemiş ise en üstte ben duruyorsam bu arada hacim artıyorsa demekki satıs olmustur ? yani sen btcni satarken 50 den mi satarsın yoksa 48 denmi tabiki hemen 50 den satılır. Ama bizim tablo değişmiyor orda kafam karısık
dostum şöyle açıklayım koinekste dün btc alıcaktım mesela satışlarda en üstte böyle küsüratlı rakamlarda çok ufak miktarlarda satış vardı ama 3. sıradaki 30 bin tl lik idi direkt ona tıklayıp oradan aldım böylece 3.sıra kayboldu 2 btc ye yakın hacim oldu ama üsttekiler sabit kaldı anlatabildim umarım.
member
Activity: 67

Firmayı kötülemek istemiyorum çünkü her açılan borsa komisyonları düşürecektir.

Ama koineks de normal olmayan durumlar var gibi geliyor. bundan dolayı da pek ısınamadım. alt koinler olduğundan takipteyim. yeni borsalar açıldığı zaman belkide koineks bize daha iyi bir hizmet veriyormuşta farkında değilmişiz diyebiliriz. şuanda sadece takipteyim.
member

Alıs
50 (benim emir)
49
48 şeklindeyse

newbie
Activity: 2
Merit: 0
Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Sitenize üye oldum kimlik bilgilerim de onaylandı. 11 ekim günü ise sitenize giriş yapamadım. bunun için tarafınıza eposta attım kısa sürede çözümlenip dönüş yapılacaktır dendi. bende hala çözülmedi maili attım o günden beri sizden bir bilgi gelmedi.
Pages:
Jump to: