Pages:
Author

Topic: KOMODO (KMD) Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? - page 3. (Read 2001 times)

hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Komodo geleceği parlak platformlardan bir tanesi, ethereuma bazı noktalarda benziyor. Bünyesine her projeyi de kabul etmiyorlar gördüğüm kadarıyla, kaliteli projeler komodo platformundaki projeler. Fiyatlar güzel seviyelerdeyken biraz tutmakta fayda olabilir. Olası bir boğada iyi yerlere gelebilir. Tabi bu tamamen benim fikrim.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Komodo, merkezsiz borsası Barterdex ve resmi cüzdanı olan Agama'ya 150'den fazla Ethereum tokeni eklediğinin duyurusunu yaptı. Eklenen ERC20 tokenler Barterdex üzerinden al-sat işlemlerine açıldı, ayrıca tüm bu tokenleri Agama cüzdanda saklama imkanı da mümkün oldu. Agama'nın mobil versiyonu da bulunuyor.
full member
Agama wallet sunulduktan sonra, hacmi baya arttı 1dolardan 1.36'ya çıktı ve 60.sıradan 48'lere kadar geldi. Son günlerde iyi bir yükseliş gösteriyor umarız devam eder, çok iyi ve kullanışlı bir coin.

Herşeyin telefonla döndüğü bu devirde mobil cüzdan için geç bile kaldılar. Nerdeyse 1 yıldır pc sürümünü kullanıyorum.

Şimdiki hedef de merkezsiz borsaları olan Barterdex'in mobil versiyonunu çıkarmak galiba. Bu arada Komodo dışında bağlantılı ekip olan Chainzilla'da Komodo, Qtum, Nem ve Eth ile uyumlu bir cüzdanın denemelerini yapıyor diye biliyorum.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Bende gelecek için iyi olacağını düşündüğümden dolayı bir miktar elimde tutuyorum. Elimizdekini tek bir coine bağlamaktansa parçalı almak en mantıklısı.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Agama wallet sunulduktan sonra, hacmi baya arttı 1dolardan 1.36'ya çıktı ve 60.sıradan 48'lere kadar geldi. Son günlerde iyi bir yükseliş gösteriyor umarız devam eder, çok iyi ve kullanışlı bir coin.

Herşeyin telefonla döndüğü bu devirde mobil cüzdan için geç bile kaldılar. Nerdeyse 1 yıldır pc sürümünü kullanıyorum.
newbie
Activity: 274
Merit: 0
full member
Bu komoda güzel bir platforma ama biraz karışık bir sistemi var. Mesela tradesi pek anlayamadımş bir miktar kmd aldım, klitlendi çekemiyorum.

Nasıl bir sorun var hocam, buradan paylaşırsanız bilen bir arkadaş mutlaka yol gösterecektir. Ben uzun bir süredir Komodo tutuyorum, cüzdan da dahil olmak üzere bugüne kadar önemli bir sorun yaşamadım. Bu arada mobil cüzdan Kmd dışında 50 coini daha destekliyor.
sr. member
Activity: 446
Merit: 250
CAT.EX Exchange
Bildiğim kadarı ile masternode coini olarak gündeme geldi ve o zamanlar masternode ye ilgi vardı ama sonra o da diğer arkadaşlarına katılıp düşmeye başladı resmen bi yamaca çıkardık atladılar ve şuan ölmemeleri için dua ediyoruz Smiley
member
Activity: 238
Merit: 14
baya özellikli duruyor aslında araştırmak lazım ancak genel piyasadaki şu belirsizlik havası gitmeden neyin ne olacağını kestirmek çok zor yine de her şeyin fiyatı hazır bu kadar çakılmışken toplamak lazım iyi olanlardan
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Bu komoda güzel bir platforma ama biraz karışık bir sistemi var. Mesela tradesi pek anlayamadımş bir miktar kmd aldım, klitlendi çekemiyorum.
full member
Agama cüzdanın mobil versiyonu dün itibariyle kullanıma sunuldu. Şimdilik Android sürümü mevcut. İndirip, kullandım. Blockchain'i indirmeye gerek olmadığı için oldukça hızlı ve kullanışlı. Ayrıca desktop cüzdanda olduğu gibi %5 faizi de alabiliyorsunuz. Google Play'den indirilebilir. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.supernet.agama&pageId=none&rdid=com.supernet.agama
sr. member
Activity: 542
Ethereumu gömmek için kırk fırın ekmek yemesi gerekir fakat gelişen kripto pazarında önemli bir yere geleceğini düşündüğüm için yatırım yapılabileceklerden bir tanesi bence.
full member
Activity: 658
Merit: 153
Bir zamanlar çok iyi patlama yaptı sonra bi cacık olmadı en son CZ övdü gene bişey olmadı yani bir bok olmayacak bu coinden ona göre fikirlerinizi yürütün ona göre yatırım yapıp yapmayacağınıza karar verin beyler.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Komodo'ya aylar aylar önce, Utrum'a da 2 ay önce yatırım yaptım ancak piyasa her coini vurduğu gibi KMD'yi de vurdu, her yerden ciddi zararkar var. Projeye güven tam ama kripto para sektörü eskiye dönüş sinyali vermiyor. Ah bi verse Komodo uçar gider yine
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
KOMODO platformuna inancı olan insanlar yatırım yaparak gelecekteki kazançlarını bekliyor. Ben komodo platformundaki Utrum kripto para birimine yatırım yaptım. Binance ceosunun yaptığı açıklamaları ciddiye almadım.
member
Activity: 378
Merit: 11
Çok saçma geliyor bana binance ceosunun bu yaptığı, yok eos ve ethereum kötü komodo iyiymiş, ya zamanında etc ile token basacaklar toollar kötü diye etc i bırakım ethereum'a geçmişti.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bir kaç gündür ethereumu gömecek diye paylaşımlar görer duyar oldum.
Hakkında pek bir bilgim olmamasına rağmen türkiyedeki bir profesör tarafından ciddi takip edilip övülüyor.
full member
binance ceosu böyle yorumlarda bulunmuş diye kalkıp komodo yatırımı yapmak tamamen kara cahillikten başka bir şey değil. Proje bazlı olarak düşünürsek herkesin bir hedefi var. Fakat önemli olan o hedefe gidebilmek.

Hocam bizi aydınlattığınız için çok teşekkür ederim. Ben de sırf Binance ceosu böyle bir açıklama yaptı diye bankadan kredi çekip yüklü bir miktarda alım yapmayı düşünüyordum. Neyse ki bir kara cahillik yapmamı engellediniz(!)

bence böyle bi yorum yapman ne bileyim pek hoş değil sonutça öyle arkadaşlar var ki en ufak söze inanıp parasını basanlarla dolu. hani farkında olanlar zaten farkında da olmayanlar için böyle bişey söylemiştim Smiley yine de teşekkürler yorumun için

Hocam siz de lafa çok sert girmişsiniz, daha yumuşak ifadelerle anlatılabilecek bir şeyi sert bir ifadeyle anlatmaya çalışmışsınız. Tepkim ondan kaynaklandı. Kırdıysam özür dilerim.
sr. member
Activity: 542
Konusuyla dikkatimi yeniden çekti incelemeye değer tekrardan, Ethereum ve Eosa rakip olarak projede işler yolunda gidiyor, fiyat olarak hepsi berbat durumda geçmişe göre zaten.
full member
Activity: 686
Merit: 111
binance ceosu böyle yorumlarda bulunmuş diye kalkıp komodo yatırımı yapmak tamamen kara cahillikten başka bir şey değil. Proje bazlı olarak düşünürsek herkesin bir hedefi var. Fakat önemli olan o hedefe gidebilmek.

Hocam bizi aydınlattığınız için çok teşekkür ederim. Ben de sırf Binance ceosu böyle bir açıklama yaptı diye bankadan kredi çekip yüklü bir miktarda alım yapmayı düşünüyordum. Neyse ki bir kara cahillik yapmamı engellediniz(!)

bence böyle bi yorum yapman ne bileyim pek hoş değil sonutça öyle arkadaşlar var ki en ufak söze inanıp parasını basanlarla dolu. hani farkında olanlar zaten farkında da olmayanlar için böyle bişey söylemiştim Smiley yine de teşekkürler yorumun için
Pages:
Jump to: