Pages:
Author

Topic: KOMODO (KMD) Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? - page 6. (Read 2001 times)

newbie
Activity: 28
Merit: 0
arkadaşlar,

birkaç gündür komodo yu inceliyorum ve gelecek vaad eden bir coin olduğunu düşünüyorum.
ancak alım için bunu da kaçırmışız  sanırım Sad gerçi henüz 7 dolar civarında, 12 dolardan düştü 2 gündür. nereye kadar düşer? nereden alınmalı sizce?
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Nedense bu coini almak hiç içimden gelmedi. Ayrıca yapacağız diye açıkladıkları yol haritalarını süresinde uygulamayan, erteleyen coinler bana güven vermiyor. Projeye ve planlara bakınca mükemmel görünüyor fakat ben bu coine temkinliyim biraz.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Komodo şu an 10 dolar civarında ve bu değer onun için bana göre çok az, al sat olarak değilde evladiyelik olarak yatırım yaptım, ileride ah vah etmemek için bir kısım komodoyu  cüzdana attım ve unuttum gitti.
member
Activity: 380
Merit: 31
Barterdex , atomic swaps  çok önemli özellikler diyorlardı. Komodo da bunu yapıyor.

2 dolardan  287 tane alıp  4 dolar civarı satmışdım.

Beni hep şu CME borsasının bitcoine başlaması yakdı.

Millet pump yapacak dedi bitcoin çakıldı .

Tekrar da çıkar diye giremedik hiçbirine.
full member
Activity: 266
Merit: 190
Merhabalar,
Önümüzdeki günlerde güzel etkinlikleri olan KMD, Twitter'da kült kullanıcılar arasında konuşulan bir altcoin. Yorumlarınızı merak ediyorum. Özellikle orta vadede kazanç sağlayacağını düşünüyorum.

Şu takvimi;

Bu da grafiği;

Harika bir platform komodo ekibide guzel ledger destegide var benim icin buda onemli oyuzden ytirim yapmistim iyi getirisi var simdiye Kadar.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Birden nasıl ve neden okadar pump yedi arkadaslar bilgisi olan var mı, illa bi haber vesaıre olması lazım oyle ıcı bos bır pump gıbı gorunmuyor, resmen uctu bırden bıre delıce.
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
Komodo (KMD) nun market değeri $1.077.143.388, piyasa fiyatı $10,36, haftalık bazda %8 artmış, emsallerine göre düşük. Bittrex ve Binance borsalarında volume oranı yüksek seyrediyor. Komodo hodl coini olmaya aday. Sepetimde yeri var. Fazla almadığıma pişmam olmam umarım.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Komodo al-sat coini değildir, tamamen bir hodl coinidir. 1.8 dolarlardan toplamaya başladım, en çok alımı da 2 dolardan aldım. Zaman zaman da boşta para oldukça alıma devam ediyorum. Bu hafta ico sitesini aktif hale getirmesi bekleniyor. Sonrasında da hazırda Monaize icosu var. İmzasında olduğum için yakından takip ettiğim bir coin, şimdiye kadar da güzel kar ettirdi ama bunun daha başlangıç olduğunu düşünüyorum.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Komodo bugün ne pump yedi bir anda ilginç kim yazdı kim tüyo verdi de öyle zıpladı acaba merak ettim ya kaç kat arttı saniyeler içinde arkadaş birileri zengin oldu
newbie
Activity: 196
Projesi saglam uzun vadede iyi getiri saglyacaktir ufak bir miktarla girdim ama girdigimden beride yuzumu guldurdu yatirim tavsiyesi degildir ama takip edilmesi gereken coin tavsiyesidir:)
newbie
Activity: 167
uzun vadede değerleneceğini düşünüyorum hadi bakalım
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Komodo coin gelecekte ayakta kalabilecek coinlerden biri olduğunu düşünüyorum, yakında platformu üzerinden ico çıkartmaya başlayacağına dair bilgiler de var eğer yaygınlaşırsa değeri dahada çok artabilir
sr. member
Activity: 1918
Merit: 347
Bir kaç gündür artmıyordu bugün artışa geçti 7440 civarında.
newbie
Activity: 6
Komodo'nun gelecegini cok iyi yerlerde goruyorum inaniyorum ki 3 haneleri rakamlara cikacak fiyati. Dolasimdaki coin sayisi ideal.(100milyon+100milyon) Madencilikte mevcut. 9.50$ dan yatirim yapiyorum ben suan.  Litecoin ve etherium'a rakip olacaktir.

Acaba transfer suresi btc kadar fazla mi , bilgisi olan varmi bu konuda?
member
Activity: 742
Merit: 19
Komodo da gelecek görüyorum.Çıkışta olan bi coin al dursun kenarda gibi düşünüyorum.Kısa zamanda iyi yerlere geleceğini ve para kazandırıcağını düşünüyorum.Yatırım yapılabilicek bi coin derim.Bol kazançlar.
member
Activity: 448
Merit: 10
Alım fiyatı için çok yüksek değil hem coin miktarıda fazla değil 100milyon civarı yükselebilir bide binance'da işlem görüyo orda işlem görenler her zaman pump yer.
member
Activity: 490
Bugün bir arkadaşımdan daha duydum araştırdığım coinler arasına ekledim. Yılbaşından önce yatırım yapmayı düşünüyorum
member
Activity: 308
5-6 ay içinde güzel yerlere gelecek bence.
member
Activity: 294
JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!
Komodo gerçekten sağlam. Baktığınız da sürpriz iniş çıkışları yok. Gerçekten yatırım yapılabilecek bir coin.Al at bir köşeye , ayrıca 2018 de ne olur bilinmez.
full member
Activity: 154
Merit: 100
komodo fena degil pivX de takip etmenizi tavsiye ederim. cuzdanlarini kurdum ve baya destekcisi var pivx. ayrica staking de yaparak para kazanabilirsiniz belli miktarda alim yaparsaniz. bu projeler gecmisi olan ve takipcisi olan projeler alirsaniz 1-2 sene sonra guzel para kazandiracaktir.
Pages:
Jump to: