Pages:
Author

Topic: KOMODO (KMD) Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? - page 7. (Read 2001 times)

full member
Activity: 462
Merit: 102
Komodo bende almayı düşünüyorum projesine baktım sevdim ekipte iyi görünüyor bence biraz holdlamaya değer komodo alın unutun gelecekte çok ses getirebilir
full member
Activity: 616
Merit: 108
komoda iyi bir proje henüz tam olarak fiyatlanmışta değil. isminden ötürü ilgilenmeyip gözden kaçırdığım coinlerden.
full member
Activity: 322
Merit: 154
Komodo daha büyük hareketini yapmadı bile. İlk 20'ye girmesi gereken projelerden birisi ama çok yavaş ilerliyor. Al sat yapmak değil de al unut yapmak için ideal bir tercih olabilir.

katılıyorum, bu fiyatlardan komodo alıyor olmak şaka gibi geliyor bana.
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
Komodo daha büyük hareketini yapmadı bile. İlk 20'ye girmesi gereken projelerden birisi ama çok yavaş ilerliyor. Al sat yapmak değil de al unut yapmak için ideal bir tercih olabilir.
full member
Activity: 322
Merit: 154
hakkında çok güzel bir yazı buldum.

https://www.coinolog.com/komodo-platformu-kmd-nedir/

kendini karşılaştırdığı zcash, monero ve dash'in market-caplerine bakilarak potansiyeli hakkında fikir sahibi olunabilir.

sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Bugunlerde al sat yapmak ıcın bakıyordum arada kısa vadelı heyecan olsun dıye bıraz yapıyorum, komodo ıle yapıcaktım ama ben alana kadar uctu fıyatı, baktıgımda baya dıpteydı. Uzun vade ıcın de ıyı bır yatırım gıbı gorunuyor.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Proje güzel ekibine baktım güven veriyor ilerde kazandırabilir.
full member
Activity: 490
Merit: 193
Hep sempatiyle yaklaştığım ve gelecek gördüğüm coin.Sanki LTC nin geçen senelerdeki hali gibi davranıyor ve ilerde onun kadar değerli olabiliecek projelerden bence.Gl gör ki sabırsızın önde gideniyim aldığımı biraz kar görünce dayanamayıp satıyorum.Biraz beklemeyi bilsem şimdiye bi ev alırdım amk.Fiyat 3 ün altına gerilerse bu sefer cidden lıp unutacağım komodoyu
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Komodo bence de çok sağlam bir proje yavaş ama sağlam ilerler. Ico fiyatının 10 cent olduğunu bilmiyordum gelinen noktaya bak efsane.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Komodonun projesi güzel bence daha artacaktır ledger desteği de cabası ledger hangi coine gelse o coin artıyor şu an ilginç şekilde bir otorite oldu ledger artık
sr. member
Activity: 454
Merit: 300
Icosunda 10 centti. şimdiki haline bak. birde bu komodo mainnete çıktıktan kısabir süre sonra hacklenmişti. Hangi coin ne hale gelir kestirmek imkansız gerçekten.

ben o hacklenme meselesinden sonra bir daha buralara gelebileceğine kesinlikle imkan vermemiştim ancak adamlar uçtu deyim yerindeyse 10 centten alıp bekletenlerin olduğunu sanmıyorum =)
sr. member
Activity: 476
Merit: 500
Icosunda 10 centti. şimdiki haline bak. birde bu komodo mainnete çıktıktan kısabir süre sonra hacklenmişti. Hangi coin ne hale gelir kestirmek imkansız gerçekten.
member
Activity: 150
Merit: 11
The Great Trader
Komododan coğu kişi ümitli ama istenilen atılımı gerçekleştiremedi hala.
sr. member
Activity: 370
Merit: 250
http://mailchi.mp/b38098b6e177/exclusive-pdf-access-for-komodo-subscribers

pdf dosyasini inceleyin, ona göre kararinizi kendiniz verirsiniz...
ben aylardir elimde bir miktar tutuyorum... 5-10 arasina gelecegini umuyorum ve bekliyorum hala...

Benim tahminlerime göre yakın bir süreç içerisinde Komodo'nun göreceği fiyat aralığı minumum 10 dolar olacağını düşünüyorum ve 10 ila 20 dolar arasında da bir fiyatının olacağını düşünüyorum.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
http://mailchi.mp/b38098b6e177/exclusive-pdf-access-for-komodo-subscribers

pdf dosyasini inceleyin, ona göre kararinizi kendiniz verirsiniz...
ben aylardir elimde bir miktar tutuyorum... 5-10 arasina gelecegini umuyorum ve bekliyorum hala...
member
Activity: 266
Merit: 10
komodo da bulunan atomic swap 2018 de onu çok değerli kılacak. Aralık forkları sonrası alınıp elde tutulabilir
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Mtahanci48 olayı güzel özetlemiş. Komodo 2018 yılında patlama yapabilir. Biraz alıp portföylerde bulundurmakta fayda var. Genel yükseliş dalgası bittiği zaman projesi güzel olan coinler prim yapacak.
sr. member
Activity: 382
Merit: 311
Komodo'nun 40 fırın ekmek yemesi lazım. Daha çok yolu var.

Hiç ama hiç belli olmaz sayın prolamba ben bu coinin deli fieşk gibi bir gün hiç beklenmedik bir anda bütün coinlerin arasından sıyrılıp çıkacağını düşünüyorum açıkçası.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Her güzel proje patlama yapsaydı, şimdiye kadar en az 8-9 proje nin fiyatı olduğunun 2-3 katı olurdu. Btc de bu kadar yukarılar da olmaz dı. Bir koinin yükselmesi için aynı zaman da başka şeylere de ihtiyacı var.
full member
Activity: 321
Merit: 114
Komodo'nun 40 fırın ekmek yemesi lazım. Daha çok yolu var.
Pages:
Jump to: