Pages:
Author

Topic: KOMODO (KMD) Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? - page 4. (Read 2001 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Ortalama 11 dolardan 1 dolara düşüş gösteren Komodo lafının üstüne bugün bir parça hareketlendi. Yüzde 5 faiz için cüzdanında tutmak gerekli.
newbie
Activity: 54
Merit: 0
Bu komodoyu pek duymadım , çok araştırmama rağmen dikkatimi çekmemesi ilginç.Reklama ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. En kısa zamanda sizler için araştırıp geri dönüş yapıcam. Uzun süreli yatırım yapmamanızda fayda var bence.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Komodo güzel bir coin ama çok fazla alternatifi var. Üzerinde ico yapılan Ethereum başta olmak üzere onlarca alternatifi var. Ethereum, Stellar, Nem, Neo, Ubiq daha kendi zincirine geçmeyenler var İcon, Binance vb...  Haliyle çok fazla ikamesi olduğu için işi biraz zor. Umarım elinde tutanı fazlası ile memnun eder.

Aslında Komodo hakkında bilinmeyen çok fazla şey var. Şu anda Komodo'nun en yakın alternatifi yalnızca Asch'dır. Asch'a da gizlilik yönünden üstünlüğü vardır. Yanlış anlaşılma olmasın, Komodo'nun mükemmel bir coin olduğunu söylemiyorum. İyidir ya da kötüdür şeklinde bir yargıda da bulunmuyorum. Ethereum, Stellar, Nem, Neo, Ubiq gibi coinlerle Komodo'nun yalnızca kodlama dili ya da kontrat özelliği gibi benzerlikler olabilir.

Hocam ben platform coinlerini birbirinin ikamesi gördüğüm için bakış açımın biraz dar olduğunu kabul ediyorum.Yanlış bilmiyorsam cüzdanlarında tutanlara stake veriyor belli bir miktar baya araştırdım ama ikamesi çok olduğu girmemiştim şahsen.

Ayrıca Asch ı hiç duymamıştım biraz araştırayım Smiley

Asch'da bu aralar güzel haberler geliyor, en son Bitmain'den para desteği aldılar; mainnet'i update ettiler ama yolu daha uzun gibi. Saygılar.
member
Activity: 322
Merit: 32
Komodo güzel bir coin ama çok fazla alternatifi var. Üzerinde ico yapılan Ethereum başta olmak üzere onlarca alternatifi var. Ethereum, Stellar, Nem, Neo, Ubiq daha kendi zincirine geçmeyenler var İcon, Binance vb...  Haliyle çok fazla ikamesi olduğu için işi biraz zor. Umarım elinde tutanı fazlası ile memnun eder.

Aslında Komodo hakkında bilinmeyen çok fazla şey var. Şu anda Komodo'nun en yakın alternatifi yalnızca Asch'dır. Asch'a da gizlilik yönünden üstünlüğü vardır. Yanlış anlaşılma olmasın, Komodo'nun mükemmel bir coin olduğunu söylemiyorum. İyidir ya da kötüdür şeklinde bir yargıda da bulunmuyorum. Ethereum, Stellar, Nem, Neo, Ubiq gibi coinlerle Komodo'nun yalnızca kodlama dili ya da kontrat özelliği gibi benzerlikler olabilir.

Hocam ben platform coinlerini birbirinin ikamesi gördüğüm için bakış açımın biraz dar olduğunu kabul ediyorum.Yanlış bilmiyorsam cüzdanlarında tutanlara stake veriyor belli bir miktar baya araştırdım ama ikamesi çok olduğu girmemiştim şahsen.

Ayrıca Asch ı hiç duymamıştım biraz araştırayım Smiley
full member

full member
binance ceosu böyle yorumlarda bulunmuş diye kalkıp komodo yatırımı yapmak tamamen kara cahillikten başka bir şey değil. Proje bazlı olarak düşünürsek herkesin bir hedefi var. Fakat önemli olan o hedefe gidebilmek.

Hocam bizi aydınlattığınız için çok teşekkür ederim. Ben de sırf Binance ceosu böyle bir açıklama yaptı diye bankadan kredi çekip yüklü bir miktarda alım yapmayı düşünüyordum. Neyse ki bir kara cahillik yapmamı engellediniz(!)
member
Activity: 322
Merit: 32
full member
KOmodo fiyatının sudan ucuz olduğunu ve piyasa kendine geldiğinde ilk yükseleceklerden birinin Komodo olduğunu düşünüyorum, adedimi artırdım bu nedenle, herkes bir daha incelemeli.

Piyasanın düzeleceğini biraz inancım olsa ben de sizin yaptığınızı yapardım ama bir türlü cesaret edemiyorum. Gerçi Komodo'nun %5 faiz vermesi nedeniyle hangi fiyattan alırsam alayım kar edeceğimi de düşünüyorum ama bakalım birkaç ay daha bekleyelim.
full member
Activity: 686
Merit: 111
binance ceosu böyle yorumlarda bulunmuş diye kalkıp komodo yatırımı yapmak tamamen kara cahillikten başka bir şey değil. Proje bazlı olarak düşünürsek herkesin bir hedefi var. Fakat önemli olan o hedefe gidebilmek.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
KOmodo fiyatının sudan ucuz olduğunu ve piyasa kendine geldiğinde ilk yükseleceklerden birinin Komodo olduğunu düşünüyorum, adedimi artırdım bu nedenle, herkes bir daha incelemeli.
full member
Binance ceosu Changpeng Zhao, Fortune'ye verdiği röportajda Komodo'nun Ethereum ve Eos'dan çok daha iyi bir zincir yapısının bulunduğunu, Ethereum'un bütün yükü tek bir zincire yüklediğini; Komodo'nun sunduğu side chain'in blockchain'in geleceği olduğunu söylemiş. Ki aylardır forumda dile getirdiğim bir düşüncedir. Nihayet birileri gerçeği görmeye başlamış.  Grin

Oda şuanki durumdan bahsediyor işte gelicek güncellemeleri almamış saniyede bir milyon işlem hacmine çıkabilecek kapasitede ethereum o zaman ne diyebilecek çıkarsa ki eğer? hep şuanlık konuşuyolar ileriyi düşünmüyorlar bunları vitalik ethereum geliştiricileride düşünüyordur kaldırmayacağını piyasadaki %80 coin zaten ethereum tabanlı adamlarında bildikleri yapıcakları vardır.

Mesele zaten zamanında düşünmekte bitiyor. Kripto kitty piyasaya çıkıp ağda tıkanmaya yol açalı ne kadar zaman geçti? Yaklaşık bir yıl mı? Ethereum ağındaki tıkanıklık devam ediyor mu? Ediyor! Daha geçen ay yine bizleri maymuna çevirdiler. Güncelleme gelir gelmesine ama bazı şeyler için geç kalınmış olabilir.

Bu da Komodo'nun saniyede 1 milyon işlem kapasitesi için çalışması: https://komodoplatform.com/komodo-platforms-new-scalability-tech/
full member
Activity: 658
Merit: 153
Binance ceosu Changpeng Zhao, Fortune'ye verdiği röportajda Komodo'nun Ethereum ve Eos'dan çok daha iyi bir zincir yapısının bulunduğunu, Ethereum'un bütün yükü tek bir zincire yüklediğini; Komodo'nun sunduğu side chain'in blockchain'in geleceği olduğunu söylemiş. Ki aylardır forumda dile getirdiğim bir düşüncedir. Nihayet birileri gerçeği görmeye başlamış.  Grin

Oda şuanki durumdan bahsediyor işte gelicek güncellemeleri almamış saniyede bir milyon işlem hacmine çıkabilecek kapasitede ethereum o zaman ne diyebilecek çıkarsa ki eğer? hep şuanlık konuşuyolar ileriyi düşünmüyorlar bunları vitalik ethereum geliştiricileride düşünüyordur kaldırmayacağını piyasadaki %80 coin zaten ethereum tabanlı adamlarında bildikleri yapıcakları vardır.
full member
full member
Activity: 420
Merit: 100
komodo bir aralar çok favori bir coindi.sonrasında piysa çöküşe geçti.bundan komododa bundan çok etkilendi.bilmiyorum boğada geçer mi uçuşa
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
komodo altyapısında çıkacak olan ChainZilla aidrop yapıyor. Aidropa katılabilmek için Komodo cüzdanınızda 500 ve üzeri KMD olması gerekiyor.

Ayrıntılı bilgi için https://medium.com/@st3rling0x/chainzilla-aidrop-da0b9f8608b9
member
Activity: 336
Merit: 10
kaliteli bir altcoin diye biliyorum uzun zamandır var piyasarın bozulması ile btc düşünce hali ile kmd de yerlere sürünür duruma geldı şimdi btc yükselmesi ile atak yapabilecek mi hep birlikte göreceğiz artık
member
Activity: 448
Merit: 10
Milyar dolarlık hacimden buraya düştüler ilk izlenimlerim iyidi ama takımları sessiz böyle çok coin var düşüşte olan çalışmıyolar mı anlamıyorum ama alım yapmam bu coini
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Komodo'nun değerinin çok altında olduğunu düşünüyorum, ileride iş yapacak platform coinlerinden birisi olacaktır.
newbie
Activity: 13
Merit: 0
what language is this?
full member
Komodo Platform, KMD coini artık Avrupa, Avustralya ve Kanada’da 21.000 fiziksel lokasyonda nakit parayla satın alınabileceğini duyurdu. 30 Temmuz 2018 itibariyle KMD ayrıca, 1.000 ABD Dolarından daha büyük miktarlarda fiat alım satımı ile satışa sunulacak. Netcoins ile yaptığı anlaşmayla, Netcoins'in sahip olduğu tüm atmlerden nakit parayla Kmd al-sat işlemi yapılabilecek.

Çok beklettiler bizi ama güzel şeyler olacak gibi.
Pages:
Jump to: