Pages:
Author

Topic: KOMODO (KMD) Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? - page 5. (Read 2001 times)

newbie
Activity: 252
Merit: 0
sevgili canım kardeşim ben komadonun uzun vadede çok güzel çıkakacağını düşünüyorum ben en az 10 kat yükselmesini bekliyorum size tavsiyem komadoyu alıp kendinize bekleyin
hero member
Activity: 700
Merit: 553
gelecek merkezi olmayan platformların devri oalcağı için, komodo da , aynı waves, oax gibi geleceği olan projelerden, fiyat olarakta hiç fena değil, ayrıca barter da fena bi dex değil.
member
Activity: 378
Merit: 11
Komodo bir ara epey popülerdi hatta madenciliğine sarmıştım epey araştırmış ama bir türlü başlayamamıştım. Güzel fiyatlara geldi ama oda piyasadan nasibini almış
full member
Activity: 980
Merit: 152
arkadaşlar bakıyorum biz türkler coinlere çok duygusal bağlanıyor sanki Türk coinleri ripple,iota,tron, PACcoin,Bytecoin sıradada komodo olabilir :)bu coinlerin ortak özelliği ise spekülasyon ile belli bir noktaya getirilmiş coinler çılgın yükselişler ve çılgın düşüşler pump arayanlar için uygun olabilir ama uzun vadede gelecek için çok uygun değil ve formlarda çok fazla zarar edenler var onun için uzun vade yatırımı yapacaklar çok düşünmesi lazım

Dostum diğerlerini bilmem ama Ripple ve Komodo için spekülasyon ile bir yere geldi diyorsan biraz daha okumanı öneririm. Hele ki Komodo gibi bir coini iyi bir şekilde araştırıp, okuman gerek. Ne amaçladıkları ve bugüne kadar neler yaptıkları ortada. Komodo için benim söyleyecek tek bir cümlem var o da "Her şey Mayıs 2018'de başladı".
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Güzel coin ama çok bağlanmayın sahiplenmeyin karınızı alın çıkın başka coinlere yer verin bağlı kalırsanız batırırlar sizi bi gün
member
Merit: 10
arkadaşlar bakıyorum biz türkler coinlere çok duygusal bağlanıyor sanki Türk coinleri ripple,iota,tron, PACcoin,Bytecoin sıradada komodo olabilir :)bu coinlerin ortak özelliği ise spekülasyon ile belli bir noktaya getirilmiş coinler çılgın yükselişler ve çılgın düşüşler pump arayanlar için uygun olabilir ama uzun vadede gelecek için çok uygun değil ve formlarda çok fazla zarar edenler var onun için uzun vade yatırımı yapacaklar çok düşünmesi lazım
full member
Activity: 322
Merit: 154
hyperdex'in 2 günü kaldi. saniyede 800 k işlem hızına ulaştılar. bu senenin bomba adaylarından birisi olabilir.
full member
Yakında Ethereum altındaki tokenler Komodo platformuna geçerse hiç şaşırmam. Ethereum altında kiracı gibi kalacaklarına Komodo'nun sunduğu, kendi evinin sahibi ol mantığıyla kendilerine ait blockchain'in sahibi olabilirler. Bir de işin ekonomik yönü var tabi. Ethereum zincirinde kaldıkça Eth ile gas ödemeye mahkumlar.
full member
Komodo'yu beklediğim kadar sevgilimi beklemedim. İlk dİCO'yu beceremediler umarım diğerleri olur. Ama bakıyorum onlarda da güzel bir proje yok. ETH projelerini ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar sonra olmadı. Waves'de aynısını yapıyor.

İlk dico olan Monaize'de sıkıntı Komodo'dan değil de Monaize'den kaynaklanıyordu. Hatta Komodo ağı oluşturup, Monaize ekibinin kullanımına açtı. Monaize'deki asıl sorun İngiltere de var olan bankacılık yasalarından kaynaklanıyor. Bu arada Monaize bu ay öne satış yapacak.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
grafigi guzel gorunuyor su anda. bi miktar alip %20 yukardan satis girdim. cok rahatta satilacak diye dusunuyorum. su anda cogu coin dipte.
newbie
Activity: 196
en değer verdiğim projelerden ama piyasadan çok kötü etkileniyor. elde bulundurulmasını önereceğim coinlerin başında gelir
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Geçenlerde Komodonun airdrobu vardı zannedersem resmi sitesinde bulunan forumdan bir arkadaşta konusunu açmıştı adım adım anlatmıştı katıldık ama sonuç nedir bilmiyorum bilgisi olan varsa cevaplarsa memnun olurum.
Teşekkürler.

dico 17 Nisan'da başlıyor daha başlamadı. Merakla bekliyoruz ne geleceğini.
sr. member
Activity: 475
Merit: 251
VTOS
Maalesef iyi bir performans gösteremiyor. Galiba ethereum ve eos'un gölgesi komodo ve waves gibi coinlerin üstüne düşecek. Eskisi kadar umutlu değilim komodo payı bulunsa da düşük tutulmalı diye düşünmekteyim.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Geçenlerde Komodonun airdrobu vardı zannedersem resmi sitesinde bulunan forumdan bir arkadaşta konusunu açmıştı adım adım anlatmıştı katıldık ama sonuç nedir bilmiyorum bilgisi olan varsa cevaplarsa memnun olurum.
Teşekkürler.
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
Komodo'yu beklediğim kadar sevgilimi beklemedim. İlk dİCO'yu beceremediler umarım diğerleri olur. Ama bakıyorum onlarda da güzel bir proje yok. ETH projelerini ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar sonra olmadı. Waves'de aynısını yapıyor.
full member
Mayıs ayına kadar Komodo platformu altında iki dico(merkezi olmayan ico) gerçekleştirilecek. Bunlardan birincisi Blocnation, diğeri ise Utrum. Blocnation şimdilik asya pazarını hedefleyen, nekitsiz ödeme platformu olmayı amaçlayan bir coin. Utrum ise kripto paralarla ilgili yatırım ve veri analizi sağlayacak olan bir platform. Her ikisi de BarterDEX üzerinden dico yapacak ve KMD ile katılanlara %30 oranında bonus verecek.
newbie
komado coin projesi güzel olan bi coin hem orta vadede ve hem uzun vadede ise çok kazandıracagına eminim uzun vadede en 50 kat bekliyorum şimdiden biraz alın ve kenara atın ve bekleyin
full member
BarterDEX: check. İco sitesi: check. Şimdi arkamıza yaslanıp yolculuğun tadını çıkarma vakti. Umarım bir anda değil de şöyle yavaş yavaş, sindire sindire bir yükseliş olur. Altı ay içinde çok güzel yerlere gelecek diye umuyorum. https://ico.komodoplatform.com/
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
KMD kalite coinlerden biri, alım fırsatı verirse alınabilecek koinlerden . Güzel proje ve hedefleri var ileyen dönemde ne olacağını kestiremesem de yatırımların arasında bulunmasında fayda var. Akranlarına baktığım da ilerleme kapasitesi olduğunu görüyorum.
member
Activity: 61
Merit: 100
Paylaşılan grafikte çok fazla sıkışma var, aşağı yönlü bir sıkışma bu, eğer koine inanıyorsanız tutun derim ben.
Pages:
Jump to: