Pages:
Author

Topic: Kripto Para Milyonerleri Singapur’da Gizlice Buluştular - page 3. (Read 626 times)

member
Activity: 138
Merit: 12
haber dandik bir coinin reklamı..amatör işi
member
Activity: 210
Merit: 10
Bu haberin hic bir gerceklik payi yok bana kalirsa sadece gundeme gelmek amacli yapilmis sacma ve yalan bir haber hocam. Boyle gerceklik payi olmayan seyleri bosverin derim.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Bu buluşmanın gerçek olup olmadığı belli değil. ikincisi buluşsalar ne olacak diyebilirsiniz. plan yapılmıştır. adamın 100 milyon dolarlık serveti varsa bunu nasıl katlayacaklar ise pump, dump her şeyi görüşmüştür. Emin olun pek çok ihtimali çoktan değerlendirdiler.
newbie
Activity: 28
Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış hesabı allah başkalarının çenesini yorcak mal nasip etsin herkese  Smiley
member
Activity: 164
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Haberi yapan kişi de 'sözde milyoner' olan kişilerin yakın arkadaşı galiba, gizli çekim yapmış havası vermeye çalışmış kendi arkadaşlarını arkalarından çekerek.
newbie
Activity: 126
Parayı kazanlar onlar gezip tozan harcayanlar onlar biz burada onların dedikodusunu yapıyoruz, tam bizim millete göre bir durum olmuş. Aman geri kalmayalım Grin
newbie
Activity: 182
Haberi okuyunca ve resme de bakınca laf olsun torba dolsun diye yapılmış bir haber gibi geldi bana bunu buraya taşımanın da pek bir anlamı yok bence.
member
Activity: 266
Sizde o kadr para kazansanız gidip bir yerde kutlamak istemez misiniz? Adamlar gayet normal bir şey yapmışlar bunu haber yapanların amacı başka bence.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Dördü de milyoner mi Smiley Birinden emin olamadım umarım o da milyonerdir. Haketmişler bence şans da diyen olur ya da doğru zamanda doğru yerde olmak da.
sr. member
Activity: 642
Merit: 259
Haber çok acayip biraz haber olsun diye yapılmış gibi,  emsal bir foto çok komik hiçdeğilse günbatımı falan koysaydın keske otel falan verseydin ismi daha inandiriciolurdu:D. hikayesi falan giriş gelişme çok iyi:D koinbulteni ne derse inanmayın:D
hero member
Activity: 1532
Merit: 560
Bunların arasında ben de olabilirdim  Grin Hatun da fenaymış Smiley Maldivlerde Malibu yudumlamak varken Hattuşa kaplıcalarında çay içeriz ancak bu kafa ile Smiley
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Yani gerçekten ciddi ciddi bu resimde bunu mu pazarladınız.  3 erkek ve seksi bir kadın içkisini yudumluyor. Ama başlık tabi ki bu forumu da ilgilendiriyor. Bırakın şu tür haberlere prim vermeyi, Bu şekilde başlık falan açılmaz. İçi dolu bir tek bilgi yok.  Onu geçtim resim var ve demek ki çokta gizli değilmiş bu buluşma.
member
Activity: 308
Buluşmuşlar da bu buluşma ya gizli bir buluşma değil ve ya bu buluşma o buluşma değil  Grin
zamanında kafaları çalışmış daha kimsenin haberi bile yokken girmişler sonra paralarını katlamışlar.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Gizli buluşma konusu çokta gizli olmadığını gösteriyor sanki ayarlanmış gibi. Ama para kazanma konusuna gelince onlar gibi henüz başarılı olamadım ama elbet birgün olacak.
member
Activity: 308
adamları tebrik etmek lazım çalışıp kazanmışlar ve haklı olarakta kazandıklarını keyifle harcıyorlar. bende öyle kazanç elde etsem yakın arkadaşlarımla beraber kutlardım.
newbie
Activity: 196
gönül isterdi ki bitcoin milyoneri olmak ama singapur'da bunlarla buluşmamak Cheesy o kadar param olsa kimseyle uğraşmam arkadaş Cheesy
member
Activity: 574
Merit: 14
emin olduğum bir şey varsa zengin olan fazlası ile zengin olmak isteyebilir. piyasayı hareketlendiren zaten balinalar ve toplantı sonucunda ne derlerse o olacak. bunların hacker kiraladıklarını bile düşünüyorum. sırf fiyatları iyice ucuzlatması için. bitcoini yoksa tethere geçmişse bunları ne etkileyebilir ki.
newbie
Activity: 224
ne için buluşmuşlar acaba, beyler siz hangisine yatırdınız ben şuna yatırıyorum, şuna mı yatırsak diye mi konuştular acaba  Grin
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
Haber olduklarina gore fazla gizli bulusma olmamis yarasin balinalarimiza silkeleyip silkeyip gitmisler dogru zamanda dogru yerde olmuslar paranin altinda kalmislar:)
newbie
Activity: 28
Başlıkta başlıkmış yani.. Fotoğraf çekildiğine göre çokta gizli değilmiş demek ki. Ayrıca bu kadar altı boş bir konunun ekonomi de ne işi var onuda çözmüş değilim. Hadi diyelim mi bunlar kripto milyoneri, bize ne bundan... Bu tip konuları konu dışına açarsanız daha iyi olur. Ayrıca konuyu yazarken sadece link paylaşıp açmayın. konuyla alakalı söylenecek bir kaç bir şey de olsun.

çok haklısınız efendim yani konu bize ulaşmış ise demekki çok da gizli değildir
Pages:
Jump to: