Pages:
Author

Topic: Kripto Para Milyonerleri Singapur’da Gizlice Buluştular - page 5. (Read 626 times)

sr. member
Activity: 548
Merit: 251
Milyoner olduktan sonra bunların arasında yer almak istemem açıkça söylüyorum burada , çünkü para bunların muhtemelen damarlarına işlemiştir yatıp kalkıp para konuşurlar, ben daha felsefi edebi bir hayat sürmek isterim.
member
Activity: 546
Merit: 10
singapur dolar karşısında ezilen ülke. tether veya diğer coinleri istediğin yere rahatlıkla taşırsın kimse izini bile bulamaz. orada en lüks villa amerikanın kimbilir kaç kat daha ucuzuna denk geliyor. kısacası zengin olsalar da rahat yaşam kurmak için fakir ülkeleri tercih ediyorlar.
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
Burada oturup konuşuyorsak pek de gizli buluşmuşlar diyemeyiz aslında.
Yedikleri içtikleri kendilerinin olsun, ne diyelim  Wink
aynen hocam farklı algı yaratmak için paylaşılmıştır. her dilde şimdi konu başlığı vardır. Smiley kim bilir yabancılar neler diyordur , bizim kadar yaratıcı olamazlar ama.

güzzel bir pumping yapsınlarda bari işe yarasın.

coininiz bol olsun. Smiley
member
Activity: 448
Adamlar kripto para milyonerleri piyasaya yön vermek için plan program yapmak ve alt coinlerin çıkış rakamlarını ve kaç kat yapıp ne zaman tekrar düşürüleceğini konuşmak için bir araya gelmişlerdir.
sr. member
Activity: 484
HubrisOne
 belki ileride bir günde biz de kripto para ticareti sayesinde elitler grubuna girebiliriz, bu ihtimali her zaman aklımda tutuyorum. kripto para milyonerleri singapurda gizlice buluşarak hangi konulara açıklık getirdiler diye merak etmemek elde değil.
full member
Activity: 630
Merit: 101
Manipülasyon zaten bu piyasanın bel kemiği yine ona yönelik bir haber olabilir ancak hepten de sahte hiç gerçek olma ihtimali yok diye bir şey de yok tabi.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
singapur deyince bizim milletin aklına nedense fakir asya ülkesi geliyor, tam tersi, singapur türkiyeden çok daha gelişmiş üstüne üstlük, yani önümüzdeki 10-15 yılda türkiyeye fark atacak bir ülke
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
 Bir kaç yıl evvel kripto paralarla tanışmış ve yatırım yapmış olanlar içinde az ya da çok parasını katlamamış birileri var mıdır sanmıyorum. Günümüzde ise daha fazla insanın keşfetmesi ve piyasayı dalgalandıracak kadar parası olan açgözlülerin de piyasaya katılmasıyla kazanmanın epey sabır gerektirdiği bir süreç yaşıyoruz.
member
Activity: 336
Metahash
Bu adamlar bu ise girmeden oncede milyonerdi yada taaa 2010 larda satin alan adamlardir. Bizim onlar gibi olmamiz bu asamada cok soz konusu degil fakat hayat insana ne zaman firsatlar verir bilinmez. Arastirmaya devam
member
Activity: 448
Merit: 11
ya arkadaşlar ne diyelimki kripto para candır onu çok seviyorum seviyoruz ama şu son 3 günde biraz canlanma var sizce piyasa kendine geliyormu yoksa fırtına öncesi sessizlik mi
sr. member
Activity: 434
Tamamen reklam içerikli bir makale yani muhtemelen coin tarafından ücreti bir şekilde yayınlanmış.. böyle bir buluşma olduğu bile gerçek olmayabilir.
member
Activity: 179
Bana saçma geldi bu buluşma adamlar yüzleri görünmeyecek şekilde fotograf çektirmiş gerçi kimliklerini gizlemek istemeleri normal belkide yukarı bakmaları bize bir sinyal btc yukarı gidicek yönünde..
full member
Activity: 196
Merit: 100
Ulan arkadaş yıllar önce yapacağımız ufak bir yatırım bizi şu an o adamların arasında olabilirdik. Fakat hala geç değil milyoner olmasakta çorba kaynar her halde. Artık milyoner olmak gibi bir hayalim yok.
sr. member
Activity: 392
Gün geçtikçe haberlerin doğruluğu daha da tartışmalı bir hal alırken bitcoin milyonerlerinin bir arada toplanması ve gizlice bulustuktan sobra resimde yer almasi bana  şüpheli geliyor , siz Bitcoin milyoneri olsanız böyle bir karede yer almak ister misiniz?
valla olabilir aslında o kadar milyon dolarlık servetim olsa. farklı stratejileri vardır. patron onlar sonuçta. ama buluşmalar olduğuna göre yeni bir boğa piyasası planlamışlardır. Smiley

coininiz bol olsun. :)
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Tık almak için hazırlanan uydurma bir haber gibi geldi.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Gün geçtikçe haberlerin doğruluğu daha da tartışmalı bir hal alırken bitcoin milyonerlerinin bir arada toplanması ve gizlice bulustuktan sobra resimde yer almasi bana  şüpheli geliyor , siz Bitcoin milyoneri olsanız böyle bir karede yer almak ister misiniz?
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Haberin doğruluğu tartışılır, kripto para zenginleri Singapurda  buluşsa dahi niye gizli gizli buluşsunlar ki. Her şeye anlam yükleme çabası, muhtemelen haber değeri yok normal şartlarda.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Haber gerçekmi bilmiyorum ama fotoğrafın gerçeği yansıttığını düşünmüyorum.
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Demek bitcoin milyarderi de olsan haberin yokmuş gibi fotoğraf çekilmekten vazgeçemiyorsun. Şaka bir yana haber bana da inandırıcı gelmedi.
Hocam yalnız şaka bir yana derken gerçekten şaka bir yana olmuş hani posta şaka kalmamış başka bir yana koydunuz herhalde şakayı.
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Bu başlığı önceden görmüstüm tekrar yukarılara çıkması üzücü olmuş ancak forumda herkesin her şeyi yaktığı bugünler de açıkcası çok iyi bir motivasyon başlığı da olabilir bilemedim
Pages:
Jump to: