Pages:
Author

Topic: Kripto Para Milyonerleri Singapur’da Gizlice Buluştular - page 4. (Read 626 times)

hero member
Activity: 756
Merit: 505
Başlıkta başlıkmış yani.. Fotoğraf çekildiğine göre çokta gizli değilmiş demek ki. Ayrıca bu kadar altı boş bir konunun ekonomi de ne işi var onuda çözmüş değilim. Hadi diyelim mi bunlar kripto milyoneri, bize ne bundan... Bu tip konuları konu dışına açarsanız daha iyi olur. Ayrıca konuyu yazarken sadece link paylaşıp açmayın. konuyla alakalı söylenecek bir kaç bir şey de olsun.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Kripto para milyonerlerinin her gittiği yeri kamuya açıklamalarını beklemiyorum o kadar para bende olsa ortalığa yaymam gittiğim yerleri,  toplantının amacını bilmek gerekli eğlence herhalde.
newbie
Activity: 94
Merit: 0
singapur sadece kripto milyonerlerinin değil dünyanın değişik yerlerindeki milyonerlerin buluştuğu bir mekan asyanın finans ve ticaret merkezidir
full member
Activity: 1358
Merit: 193
buluşma haberi buralara bir internet forumuna bile düştüğüne göre bence kripto para milyonerleri singapur da o kadarda gizli buluşamamışlar malesef Smiley
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Piyasadaki hamsileri daha iyi nasıl sikeriz diye düşünüyor üstadlar Smiley Şaka bir yana piyasa artık iyice magazine döndü. Ne geçen yılki hava var nede başka birşey. Bu sene gerçekten çok farklı olacak.
member
Activity: 476
Merit: 75
Gizli falan değildir diye düşünüyorum. Ama bitcoin yeniden ulusal gündemlere düşebilir pump sezonları artık daha sansasyonel yaşanır diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Bir de gizlice buluşmasalar ne olacaktı acaba. Ortada bir gizlilik olmadığı gibi adamlar afişe olmaya çalışmışlar gibi. Valla böyle uydurma haberleri kim, neden yapar anlamak zor, tam bi saçmalık.
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
Gizlice buluştular ama dışarı foto sızdı, ilginç. Elemanlarda haberleri yokmuş gibi çekilmişler fotoğrafı. Buluştular, iki üç hatun pompaladılar, dağıldılar.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Inanmayin su yalan haberlere. Hayir nerden haberiniz oluyor bitcoin zengini olduklarindan. Adamlar belli ki tiklanma kasma pesinde.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Tam bir aspagaras haber arkadaslar bence sayfaya girip bosuna adamlara para kazandirmayin. Fotograftan hersey apacik ortada.
jr. member
Activity: 372
Merit: 1
Her yerde milyonerler var ama biz zararı kurtarmak için cebelleşiyoruz. Çok zamansız kripto dünyasına girdik ama henüz geç olmadığını umuyorum.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Kripto para milyonerleri Singapur’da buluşmuş. Peki bu haberde bizi ilgilendiren durum nedir? Bu buluşmanın kripto para piyasasını etkileyecek bir haber içeriği yok anladığım kadarıyla. Sırf laf olsun diye haber yapılmış.
newbie
Activity: 154
Kripto paralar ekonomik düzeni değiştirmekle kalmayacak var olan zenginleri de değiştirecek. Bu resim deki kişiler de bunun en canlı örneği. Yakında başka zenginlerde çıkacaktır ortaya.
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
cok gizlice durmuyor Smiley
member
Activity: 336
Merit: 11
Bos bir haber hocam tamamen yalan. Fotografa bakinca bile belli oluyor.
newbie
Activity: 168
beni davet etmeyi unutmuşlar nekadar da ayıp değilmi ama buluşuyorsunuz bana neden haber vermiyorsunuz (bende sizden biri olucam yakında inşallah  Grin Grin )

Yani insan düşük miktarlı yatırım yapan insanların da fikrini alır, kendine piyasayı silkeleme için bir strateji geliştiri değil mi aaa hiç olmamış. Bu adamlar nerden birbirlerini buldu da buluştu acaba bence sansasyonel bir haber
full member
Activity: 616
Merit: 100
Geniş bir havuz yok muymuş hotelde balinalar bi coburdalsalarmış Smiley Kim bilir ne konuştular ne kararlar aldılar. Kripto paralarla alakalı etkinlik de düzenleniyor şu bir kaç gün, piyasaya yansımasını hep birlikte göreceğiz.
jr. member
Activity: 139
Merit: 1
beni davet etmeyi unutmuşlar nekadar da ayıp değilmi ama buluşuyorsunuz bana neden haber vermiyorsunuz (bende sizden biri olucam yakında inşallah  Grin Grin )
full member
Activity: 294
Merit: 101
Kimbilir gizlice daha neler yapıyorlarda sadece işine gelenleri söylüyorlar biz bir ahmak onların sadece yaptıklarını konusuyoruz neyse ya zenginin malı  işte her zamanki gibi bizi yoruyor.
member
Activity: 189
Merit: 10
Gizlice buluşmuşlar derken  Cheesy Bu tarz insanlar bir araya gelince piyasadan başka ortak bir yön bulabiliyorlar mı acaba merak ediyorum  Grin
Pages:
Jump to: