Pages:
Author

Topic: Kripto Para Milyonerleri Singapur’da Gizlice Buluştular - page 7. (Read 626 times)

full member
Activity: 602
Merit: 122
Bu habere konu olan şahısların milyoner olduğunun kanıtı nerede? Ben de bir foto atıp altına kripto trilyonerleri toplandı yazsam kim aksini iddia edebilir?
member
Activity: 210
Merit: 10
Arkadaşa katılıyorum.bu forumda hatta türkçe bölümünde bile milyonerler var.
Bu arkadaşlara katılmakta bizim elimizde
Sakin ve mantıklı hamleler yapmak önemli olan.

Milyoner arkadaşlar biraz kendi tecrubelerinden aktarsalar dedikleriniz gercekleşir.
En büyük avantajları buğdaylar baş vermeden keşfetmiş olmaları, eski oldukları için iyi paralar kazandılar 3 ayda milyoner olan bir babayiğit varsa onu bilemem tabi
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
bu resimde yer almak izlerinde elinde fakat doğru coinlere zamanında giriş yapıp zamanında satmak şartıyla. dilerim hepimiz bu resim gibi başka resimlerde yer alırız.
member
Activity: 728
Trphy.io
Bu kervana dilerim aramızdan da katılanlar olur. Bu paraları fiata dönüştürmek de gerçekten zor bir kısım.
Tecrübelerini birbirleriyle paylaşmışlardır diye düşünüyorum umarım balinacılık oynamamışlardır  Smiley
full member
Activity: 406
Merit: 104
Valla iyi ki türkiyede toplanmamışlar oraya hemen işgüzar bir savcı falan operasyon düzenlerdi, ne var ne yok el koyarlardı sonra 1-2 sene sonra aaa pardon yanlış olmuş derlerdi, işler çok karışık valla, dünya da da farklı değil dünya da da ortalık karışık
full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution

Milyoner arkadaşlar biraz kendi tecrubelerinden aktarsalar dedikleriniz gercekleşir.

Sen olsan aktarırmısın ? Şahsen ben aktarmam herkez zengin olursa paranın ve mülkün bir anlamı kalmaz çünkü herkesin parası var ve satın alabiliyor.
member
Activity: 154
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
milyonerlere katılmak bizim için de mümkün olabilir fakat şu an ki milyonerlerin olduğu kadar çabuk olması zor olsa gerek
newbie
Activity: 210
Merit: 0

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
full member
Activity: 742
Merit: 112
bu forumda milyonerler var. kriptolardan akıllıca taktikler ile milyoner olunabilir bu olasılık mevcut. eksiklik o paranın nakite dönüştürülmesinde dikkat çekici hareketler yapıldığında şüpheli duruma düşebiliyorsunuz. bu nedenle kriptolara karışmayacak ülkelere hucüm ve yatırım yapılması gayet mantıklı hareket olsa gerek.
member
Activity: 98
Merit: 21
Aşağıda gördüğünüz fotoğraf Singapur’un en lüks otellerinden birinde, kripto para yatırımıyla milyoner olmuş yatırımcıların buluşması sırasında çekildi. Yarasın tosunlarıma

https://koinbulteni.com/kripto-para-milyonerleri-singapurda-gizlice-bulustular-11326.html
Pages:
Jump to: