Pages:
Author

Topic: Kripto Para Milyonerleri Singapur’da Gizlice Buluştular - page 6. (Read 626 times)

member
Activity: 406
Merit: 14
Tabi bizim fotoğrafımız olacak değil ya adamlarda para var para parayı çekiyor her zamanki. Balina dediklerimizde bunlar oluyor. Belki bir gün bizde de bu paralar olur. Umut fakirin ekmeği.
member
Activity: 224
Merit: 10
Kimler inaniyor acaba bu tur haberlere. Hersey o kadar belli ki. Asparagas haber yani.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Sirf tiklanma kazanmak icin yapilmis bir haber. Girenler eminim ilk goruste anliyordur yalan haber oldugunu.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Fotograf o kadar sacma duruyor ki apacik belli yalan haber oldugu. Inanmayin derim boyle haberlere.
newbie
Activity: 9
Merit: 0
Tamamen içerik oluşturmak,tıklama almak ve reklam için oluşturulmuş mesnetsiz bir haber
member
Activity: 448
Kripto para mllyonerleri singapurda toplanmış ta toplantının asıl amacaı bana göre yeni bahar dönemi takvimini oluşturmak içindir.Ellerinde piyasayı etkileyecek oranda kripto para mevcut nasıl olsa.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Ben pek milyoner göremedim, otel balkonunda içki yudumlayan birkaç kişiden ibaret bir fotoğraf var, çok daha farklı bir görüntü beklemiştim Cheesy üstlerinde milyonluk takımlar, spor arabalar, pahalı saatler falan (:
member
Activity: 196
Merit: 12
otisbey
Parası olan zengin adamlar iş gücü ve el birliği yapıp paralarına para katacaklar gibi sanırım Smiley Adalet bumu be parası olan zengin oluyor zügürtler hala zügürt nede olsa para para çeker abeyy Smiley Ülkeler arası iş toplantısı bile yaparlar Smiley
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Singapurda anlaşılan karışık işler olmuş acaba balinacıklar da varmıydı içinde önemli olan bu piyasaya neler olucak neler olmayacak veya ne hakim olacak hepsi merak konusu ya umarım düzelir.
member
Activity: 490
Elon musk'lı silikon vadisi partilerinden, bitcoin milyarderi partilerine geçiş yapmış gündem. Çok fazlasında gözüm yok açıkçası milyoner olayım vs. istemiyorum . Hobi olarak ilgilendiğimden ötürü olabilir. Bu işi profesyonel olarak yapıp birazda şanslı olan bir insanın 1 milyon görmesi çokta zor bir ihtimal değil.

Geçen seneki durumla bu seneki duruma bakıldığında doğru yatırım yapan kişilerin çoğu yüzdelik oranda binleri gördüler zaten.
newbie
Activity: 112
Demek bitcoin milyarderi de olsan haberin yokmuş gibi fotoğraf çekilmekten vazgeçemiyorsun. Şaka bir yana haber bana da inandırıcı gelmedi.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Burada oturup konuşuyorsak pek de gizli buluşmuşlar diyemeyiz aslında.
Yedikleri içtikleri kendilerinin olsun, ne diyelim  Wink
member
Activity: 448
Haber yalan bile olsa kripto para milyonerlerinin oturup birer çay içmelerinden doğal ne olabilir ki?
Emin olun sosyal medya grupları falan da vardır zaten. Bir bahaneyle buluşmuşlardır  Smiley
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Ortaya bir haber atmis adamlar. Biyerlerden fotograf bulup demisler kripto para milyonerleri bulustu. Bizimkilerde buna inanmis valla bravo.

Sen yolda ebeni tanımazsın bunlarımı tanıyacaksın  Kiss Kiss
member
Activity: 322
Ortaya bir haber atmis adamlar. Biyerlerden fotograf bulup demisler kripto para milyonerleri bulustu. Bizimkilerde buna inanmis valla bravo.
newbie
Activity: 182
Haberin gerceklik payinin oldugunu dusunmuyorum. Ne bir isim ne bir yuz var. Cekilen fotograf sanki googledan alinmis bir fotograf gibi.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
milyoner nerde .
tamamen takvim gazetesi tarzı haber olmuş.
adamların yüzleri yok isimleri yok nickleri yok ama araya  syntera kakalanmış bizde inandık.
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
Çok eski olupta ciddi paralar kazanamayanlar ya da yeni olupta çok iyi paralar kazanan insanlar mutalaka vardır. Şunun şurasında 2017 Hazirandan beri tüm curcuruna yaşanıyor. Ondan önceleri buralar hep dutluktu. Öyle x5 - x10lar havada uçuşmuyordu. Doğru zamanda gemide olanlar kazandı.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
Gencecik çocuklar. Belli ki eskiden fakir olup kafasını kullanarak bşeyler başarmışlar. Aramızda milyoner vardır elbette. Kimse çıkıp ben milyonerim demez. 2 3 yıldır piyasada işlem yapan kişiler elbet mal mülk ve hatrı sayılır bir nakit rezervi stoklamışlardır. Burada olup da kazanamayanlar gidip asgari ücretle yaşasınlar Cheesy
member
Activity: 210
Aşağıda gördüğünüz fotoğraf Singapur’un en lüks otellerinden birinde, kripto para yatırımıyla milyoner olmuş yatırımcıların buluşması sırasında çekildi. Yarasın tosunlarıma

https://koinbulteni.com/kripto-para-milyonerleri-singapurda-gizlice-bulustular-11326.html

Bu arada haberin içeriğine tıkladım tıklamaz olaydım Sad hocam google görsellerden aratarak bulunmuş fotoğrafla yapılan saçma sapan bir haber gibi geldi bana ama siz daha iyi bilirsiniz tabi
Pages:
Jump to: