Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 21. (Read 63073 times)

sr. member
Activity: 729
Merit: 251
ayı sezonunda sermayemizi kediye yükledik resmen %70-80-90 sermayeyi tüketenler var çok zor durumlar, trade yapmaya çalışırken dahada eriyoruz, sadece beklemeye çalışacağım bundan sonra becerebilirsem.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Aylardır aşağı yönlü ve istifini bozmak gibi bir derdi yok sanırım. BTC sağlam bir pump yiyip 10k bandına sabitlenmedikçe altlar yeşillenmeyecektir bu gidişle. Ben bekleme moduna aldım kendimi bir işlem yapmıyroum
member
Activity: 294
Merit: 10
ben hala gerçek dibi gördüğümüzü düşünmüyorum. gerçek dibi görmeden de yükseleceğimizi sanmıyorum. yakın zamanda küçük boğalar görebiliriz ama henüz silkeleme bitmedi.
member
Activity: 504
Merit: 12
araştırmalarıma göre orta vadede bu seviyede işlemleri sürdürmeye devam edecektir ama uzun vadede yükselmesi olağan bir durum olabilir.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
İstikamet tamamen belirsiz nasıl 1 hafta önce ETF haberleriyle bir anda coştuysak yine öyle bir habere ihtiyacımız var. Düşüş mü olacak yükseliş mi olacak gelecek haberler belirleyecek.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Piyasada belirsizlik veya en ufak bir güvensizlik ortamında delicesine sarsılanlar ilk altcoinler oluyor. Yani kelimenin tam manasıyla kaybettiriyor, piyasanın aşağı yönde hareket etmesi beklenirken ya da çeşitli olumsuzluklar varken en güvenilen altlarda bile beklemek akıl işi değil bence. Zaten çoğumuz arada bu hataya düşüp kan ağladık.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
sevgili günlük
bugün yine çaktılar aşağıya, 200 milyarı zorluyorlar ancak patlama yaşanacağına dair sıkışma emareleri olarak algılıyorum bunları...özellikle ikinci para birimi olan ethereum'un satoshi olarak düşüşü, üstüne btc'nin dolar bazında düşüşü altcoinlere patlama yaşatabilecek mi göreceğiz. daha iyi günlerde yazmak dileğiyle
full member
Activity: 490
Merit: 193
durum yine aşağıya gidecek gibi gösteriyor ama bi düşüş daha kimilerimize ölümcül darbe gibi gelecektir eminim ben zaten yeterince erimiş durumdayım yaz sıcağındaki dondurmayı geçmiş durumdayım o konuda.geçmişte satsam güzel paralar kazanacağım tokenlerin şimdiki halini görünce kafayı yiyecek gibi oluyorum
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
evet hepimiz boğa bekliyouz, gelmeme ihtimali yok mu, tabi ki var, ama o gün bugün değil, hele hele piyasa emeklemekten yeni çıkmışken, çok daha büyük bir koşu göreceğiz jubileden önce.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Benim anladığım iyice bir süründürümeden yükseliş başlamayacak 4000 dolarları gösterecekler gibi geliyor bana
Sonrasında tekrar yukarı ivme başlayabilir
member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
Yön tekrar kısa vadede aşağıya doğru döndü. Altcoinlerde durum vahim, son zamanlarda benim tuttuklarımdan iota da acayip bir düşüş oldu. Kısacası paramız pul oldu
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Az kaldı bence çok yakında yükseliş başlayacak.Piyasaya yeni yatırımcıların girmesi şart.Geleceğin teknolojisinden bahsediyoruz.
full member
Activity: 616
Merit: 100
kripto  piyasası düşebileceği en alt seviyeye düştü. Artık yükselmenin vakti gelmedi mi. İşin peşini bırakmayan kazanacak. Pes edenler kaybedecek durum onu gösteriyor.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
2017'de ethereum 15 dolar'lardayken aldım, 90 doları gördü, sattım birkaç hafta sonra 450 dolar oldu, sonra geri çekildi, 250-300 takıldı bir süre...sene sonu 1450 dolar oldu.

geçen yıl yapılan algı "blockchain projelerinin aslında tahminimizden değerli" olduğuydu, bu yıl yapılan da "1 ethereum'a 1000 dolar 500 dolar verilir mi" algısı..
ya geçen yıl yalandı ya bu yıl yapılan yalan ancak algı çalışmaları son sürat devam ederken ipin ucunu fazla kaçırıyorlar, burası bir gerçek! eğer kripto paralar tekrar değerlenecekse, bu yıl inşa ettikleri o "değersiz" algısını ezerek yıkıp geçmeleri gerekiyor yoksa kimse bulaşmaz, bu btc dahil tüm kriptolar için geçerli. dolayısıyla restinize rest, gücüm yettiğince dayanacağım.
hero member
Activity: 1071
Merit: 500
Sermayeyi tümüyle tüketip oyun dışı kalmadıkça bu piyasadan uzun vadede kazanç alacağıma eminim, kârımı almadan ayrılmam oyun büyük evet.
hero member
Activity: 678
Merit: 1000
bir aşağı bir yukarı ne olduğu belli olmayan günlerdeyiz bu da stratejiyi kötü yönde etkilemekten başka bir işe yaramıyor maalesef. ama tabii ki elbet bir gün istikamet yukarı olacak.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
SEC ETF kakarını 2019 yılının ortalarına bıraktı. ETF beklentisi ile yükselttikleri borsaları açmazla karşı karşıya bıraktılar. Oyunlar daima büyük oynanıyor kripto para piyasası içinde. Düzelmenin gelmesi 2019 yılına sarkmış vaziyette.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
SEC yine beklenilen cevabı vermedi. Bir kez daha ertelendi sanırım ki bu düşüş ondan kaynaklı olabilir. SEC'e çok entegre şu anda piyasa. oradan olumlu bir karar çıkmadan da zor yükselecek gibi geliyor.
member
Activity: 504
Merit: 12
şimdilik dünya çapında gelen olumsuz düşünceli haberler nedeniyle düşüş yaşamaya devam edecek diye tahmin ediyorum araştırmalarıma göre yükseliş yakın bir zamanda gerçekleşecektir.
newbie
Activity: 179
Merit: 0
Özellikle 2018 baslarinda girenlerin cok buyuk miktarda zarari var. Piyasa sene basindan bu yana neredeyse 10 15 kat düştü. Umarım kisa surede beklenen çıkışı yakalar. Ama uzun vadede ben zaten cok iyi yerlere geleceğine inaniyorum
Pages:
Jump to: