Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 22. (Read 63073 times)

member
Activity: 294
Merit: 10
Kripto markette bir istikrardan soz etmek mumkun gorunmuyor. Bu sekilde olmasi da bir bakima dogal. Uzun vade de yatirim yapanlari cok etkilemese de kisa vade de alim satim yapanlar pozitif veya negatif olarak bu durumdan etkilenebiliyorlar. Umarim bu son bir gundeki dusus, yeni bir yukselis trendinin baslangici olacaktir.
full member
Activity: 770
Merit: 103
ben daha önce konuşulduğu üzere btc nin 5000 i göreceğini fakat 5000 i gördükten sonra istikameti yukarı kaydıracağını düşünüyorum ki bu aşamadan sonra zaten boğa başlamış olur. Bu aşamalarda takibimi daha detayulı yapıp ona göre konum alacam.
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Yüksek fiyattan girdiğim için şuanda dibin dibindeyim, eridim resmen, umarım bir kaç güzel haber gelirde istikamet yukarı olur, hiç olmazsa yatırdığımız parayı alırız, karsız Smiley
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
bugün bazı altcoinlerde güzel hareketler oldu ama devamıda gelir inşallah.token sayısı çok çok fazla artmış durumda aralarında çürük elma çok.sayı çokluğundan malesef çok hacimde olmuyor eskidentüm para 500 600 tcoin tokende dönüyorken şimdiyse 2k token var nerdeyse para bölündükçe hacim azaldı.çok güvendiğim projeler hariç altlardan çıkcam sanırım yavaş yavaş
full member
Activity: 336
market düştü yine 250'ye, buradan çok fazla geri çekilme yaşanacağını sanmıyorum. en fazla %20 daha çekilir, az birşey daha btc'den biraz da altlar satoshiden kırpılırsa kırpılır, sonra istikamet yukarısıdır diye düşünüyorum. sata sata doyamadılar, bir yerden dönecek el mecbur!

ben de öyle düşünüyorum hocam, marketin de bir alt limiti var sonuçta diye düşünüyorum
member
Activity: 231
Merit: 10
ben yukarı yönlü diye düşünüyorum hocam, neden derseniz kripto piyasasında bir hareketlilik seziyorum
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
market düştü yine 250'ye, buradan çok fazla geri çekilme yaşanacağını sanmıyorum. en fazla %20 daha çekilir, az birşey daha btc'den biraz da altlar satoshiden kırpılırsa kırpılır, sonra istikamet yukarısıdır diye düşünüyorum. sata sata doyamadılar, bir yerden dönecek el mecbur!
full member
Activity: 854
Merit: 113
Etf olayından sonra bitcoin ve diğer altcoinlerde yaşanan düşüşler kripto para piyasası açısından işlerin hiç olumlu gitmediğine bir işaret niteliği taşıyor.Umarım yakın zamanda bir kaç olumlu gelişme sayesinde piyasa toparlanmaya başlar.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Kripto piyasasını geçtim daha ülke piyasasında istikameti kestiremiyoruz. Öyle saçma bir dönemdeyiz maalesef. Detaylar ve negatif düşüncelerle kafamı karıştırıp kriptodan soğumaya gerek olmadığını düşünüyorum. Arkasında güzel fikirler olan ve teknolojiye dayalı bir sistem bu. Saman alevi gibi sönüp tamamen yok olması mümkün değil. Doğru zaman geldiğinde piyasadaki büyümenin gelişmenin faydasını hep birlikte göreceğiz Smiley
full member
Activity: 322
Yukarı gitmesini bekliyoruz ama sadece bekliyoruz şu an bakalım neler olacak ama artık yavaş yavaş yukarı doğru hareketlenmesi lazım gözüküyor ufukta.
newbie
Activity: 274
Merit: 0
Kısa vadede daha aşağı görünüyor fakat 2018 sonu-2019 başı şu anki seviyesinden yüksek olması çok daha muhtemel.
member
Activity: 490
Merit: 16
gidişat hala ve hala aşağı maalesef. korkmadan yılmadan piyasa silinecek denilmeden yine ve yine aşağı, yeni dip rekor denemelerine devam. icoya girmek artık akıl kar işi değil icoları bitirmek için oluşan bir sistem gibi sistematik isyan ettirecek hareketler. icodropsa gir ico statsa bak çoğu coin yada token 0.20-0.40 aralığında yığılmış vaziyette yani icodan yüzde 60-80 zararla satıştalar.
full member
Activity: 387
Merit: 186
Yukarı yönlü olmasını beklerken ara ara düşmeler olarak morallerimizi diri tutmamızı zorlaştırıyor. İstikamet aşağı yönü durduğu sürece yatırım yapan insan sayısının azalması beklenir. Yukarı dalga ne zaman gelecek bilemiyorum.
full member
Activity: 336
bence yukarı yönlü ama bir türlü artış sağlanmadı hocam, yani yükselmedi bir türlü piyasa nedense
full member
Activity: 353
btc nereye giderse altlar takip ediyor bazen düşünüyorum bitcoin olmadan piyasa nasıl olurdu, bu dominasyon oranı ile bağımsız hareket edebilecek altkoin piyasası olmaz. en büyük sorun btc dominasyonunun düşmemesidir.
hero member
Activity: 1071
Merit: 500
İstikamet şu gün itibariyle halen aşağı bitcoinde, bu da tüm marketi etkiliyor doğal olarak. Piyasaya müthiş moral verecek büyük haberler gelirse yön değişecek.
sr. member
Activity: 588
Çöküş falan diyoruzda, geçen sene 2400$ dı şuanda 7000$ 1 yıl içinde bu kadar yükselmiş. 2400$ dan girenler hala karda tabii. Sabretmekten başka çaremiz kalmadı artık
member
Activity: 588
Merit: 22
Sanırım artık yön aşağı.Tam yukarı döndü bitcoin derken bugün bakıyorum 6900 lerde,yarın öbürgün 4000 ler,sonra 1000 le ve sonra yok oluş olur.Üzülerek söylüyorumki durum şu an bu..Allah sonumuzu hayr etsin inşallah..
sr. member
Activity: 542
Her ne olacaksa olacak beklemek ve görmek lazım, bu eft olayı sonlansın her şey ortaya çıkar, o zamana kadar olan hareketler ortalığı bulandırmak için.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Eft onaylanacak diyorlar 20-30k'lar havada uçuşuyor.Öbürü diyor onaylanmayacak 4-5k'ya gelecek diyor.Kimin ne dediği belli değil.Bitcoin bile yolunu şaşırdı bir çıkıyor bir iniyor.En sonunda yeter lan deyip tokadı basacak hergele. Grin Grin Grin
Pages:
Jump to: