Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 23. (Read 63073 times)

sr. member
Activity: 509
Merit: 253
Yeniden yeşillendi fındık dalları demeyi özledik valla billa. ne oluyor anlamak imkansız. niye düştüğünü çözemeden pazar düzeltme yedi bitcoin 7k altına inerek moralimi bozdu. istikamet yukarı göstersin lütfen.
full member
Activity: 630
Merit: 104
2 ileri 1 geri yapıyoruz bazen ama son 6 aydır 2 geri 1 ileri yapıyoruz böyle giderse bi cok yatırımcı kalpten gider arkadas hergün kırmızı yiyoruz allah sabır versin.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
şu ticaret savaşları iyice kızışırsa kripto paralar üzerinde etkisi olabilir. ticari savaşta geriye düşen örneğin: çin ya da rusya bu alanda hakimiyet kurmak isteyebilir. adamlarda kayıt dışı bok gibi para var, illegal zenginliklerinin ufak bir kısmını bile buraya aktarsalar müthiş bir yükseliş görebiliriz. bunu gören batı bloğu da pozisyon arttırabilir, iki tarafın çatışmasından belki biz kazançlı çıkarız Wink
full member
Activity: 672
Merit: 100
yönünü bir türlü bulduramadık maalesef btcnin. ne yaptığı belli değil son bir aydır. ne güzel yukarı çıktı yine düştü. arada dolanıp duruyor. sürekli spekülasyonlar. düşecekmi çıkacak mı belli değil.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
yılıp gitmek istemiyorum ama stabil bir şekilde uzun süre yol alacağını düşünenlerdenim ben. umarım yakın zamanda en azından boğamsı bir şey yaşarız.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
istikamet belirli bir seviyede uzun süre devam edeceği, yıl sonuna doğru 10 bin bandına gelip 2019'Da onu geçeceğini gösteriyor.
member
Activity: 742
Merit: 19
Ağustos ayı toparlanma eylül ayıda çıkış olur gibi duruyor.Btc'den sonra altcoinlerden de bir çıkış bekliyorum.Kripto piyasasının toparlanması için bu artışların olması gerekir.Yoksa piyasa kriz ortamından kurtulamaz.
newbie
Activity: 85
Merit: 0
Hafif canlanma görüyorum yanılmakta istemiyorum fakat bekleye bekleye elde avuçta birşey kalmadı .Sabır diye diye erimek bilir misiniz?
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
İstikamet ne zaman yukarı yönelmeye kalksa kelimenin tam manasıyla piyasanın kafasına vuruyorlar. Senenin başından beri bir ileri iki geri tekniği ile kimsenin elinde avucunda bir şey kalmadı. Haliyle artık bizlerde denge de kalmıyor.
newbie
Activity: 179
Merit: 0
Epeydir zor gunlerden geciyoruz. Halen yönünü netlestiremedi btc. Altlar sert hareketlerde zarar goruyor. Ne olacagi net degil ama guvendiginiz altlar, btc ve usdt arasında bir oranlama yapip bekleyin. Biraz tatil yapin
member
Activity: 336
Merit: 10
Aşağı kardeş piyasada istikamet aşağı. Yukarı , raise, up, boğa bu kelimeleri unuttuk ne zaman hatırlayacağız bilmiyorum. Umutsuzlaşmaya başladım
full member
3.5 trilyon dolar gibi büyük piyasanın SEC den onay alarak kripto para ticaret sektörüne giriş yapacağı müjdesi beni umutlandırdı. Ben hep pazarın geleceği adına umutlu oldum. Geleceğin ekonomisini kripto dünyasında ayrı tutmuyorum.
member
Activity: 560
Merit: 11
kesinlikle yukarı. sec tarafından gelen son haber şu
"SEC Komisyon Üyesi: Bitcoin ETF’sinin Onaylanmaması İçin ‘Hiçbir Sebep Yok’"

yani 3.5 trilyon dolarlık market hacmine sahip etf işlemleri için bitcoinde geri sayım başladı gibi. yani %99 olarak görüyorum artık bu haberden sonra. umarım troll değildir. yapılan toplantılar sonuç vermişe benziyor.
member
Metahash
Özellikle altcoinler iflah olayacak ve düşüşleri devam edecek gibi duruyor. Son 3 ayda bitcoin cinsinden bile 2/3 oranında zarar ettim ve bıraktım artık kontrol etmeyi.
member
Activity: 504
Çok güvendiğim bazı coinler bile perişan duruma geldi, tekrar eski ico fiyatlarına çıkarlarmı o bile şüpheli. Artık ekranları kapatarak 1 yıl bakmamam gerektiğini düşünüyorum.
full member
evet hocam yani sürekli bir aşağı yukarı dalgası var ama genel mana da yukarı yönlü diye düşünüyorum ben de
full member
Activity: 378
Merit: 102
Bugün yukarı gösterse nolcak yarın yine düşücek 3-5 günlük geçici şeylerin hiçbir önemi yok, piyasaya para girmedikçe popülerliği yıl başındaki gibi olmadıkça bitcoinden veya altocinlerden bişey beklememek lazım.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Okex bugün attığı twittle 2500 btc alacağını duyurdu.Balinanın biri 420 milyon dolar kaybetmiş kaldıraçlı işlemde.Bunu karşılamak için 2500 btc alacaklarını duyurdular.BTC'ye şu an bir pump bekleniyor bu alımlar başladığında.Bugün yukarı gösteriyor oklar.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
BEn istikametin yukarı olduğunu düşünenlerdenim şu anki düşüş hem bir önceki sert çıkışın düzeltmesi hem de ETF onaylanacak diye düşünen büyüklerin düşükten toplamak için fiyatı baskılaması.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Yükselmeye izin yok halen, istikamet bugünde aşağı görüntü veriyor. Alışmış olmamız lazım yarın da yukarı gider fiyat yerine gelir hep böyle bu işler.
Pages:
Jump to: