Pages:
Author

Topic: KUCOIN SHARES - page 12. (Read 3934 times)

sr. member
Activity: 728
Merit: 263
February 20, 2018, 05:40:53 PM
1 dolar seviyelerindeyken kuco sempatizanıydım.6 dolardan çıktım sonra 20 dolara kadar fırladı ama hiç oralı olmadım.şimdi tekrar rasyonel şekilde değerlendirmek istiyorum.kuco borsası güzel ama kendisi çöp.tasarım oalrak güzel bir site işlem hacmi olarak yükselirken dahada yükselir diye bekliyorduk fakat hiç bir değer katmadılar.nerede adı sanı duyulmamış proje varsa borsaya eklediler bir yarışma düzenle milyonlarca dolar toplayan projeler değerine değer kattı dibin dibini gördü.çünkü bu yarışmalarda büyük yatırımcı her zaman istediği gibi yön verebildi.kcs ikili işlemlerini ilerletmedi, işlem hacmi düştükce kcs gelirleride inanılmaz düştü bu kcsnin değerin inanılmaz kırdı.aynı dönemlerde değil daha sonra piyasaya çıkan bix bile daha büyük işlem hacmine ulaştı ve çoğu proje elle tutulur projeler.kuco resmen çöplüğe döndü umarım eklemlerde daha seçici olurlar ve piyasanın ana coinlerini eklerler artık.6.5 dolar seviyelerinde tekrar girdim ama bir gün bile yerinde saymadı hep adımlar geri.

adı sanı duyulmamış coin derken sanırım senin adını sanını duymadığın coinler.

çünkü eklediği her coin mutlaka harcap yapmış oluyor.
member
Activity: 476
Merit: 75
February 20, 2018, 05:24:17 PM
Binance'ye olan benzerliği aynı etkiyi yapabilir diye bende sempati ile yaklaşıyordum. Ama bir önceki yorumda yazıldığı gibi beklenen gelişmeyi göstermiyorlar. Bu yüzden dikkatli davranmak lazım. BNB ile aynı kefede değil kendi tokenide.
full member
Activity: 1019
Merit: 146
February 20, 2018, 03:05:28 PM
1 dolar seviyelerindeyken kuco sempatizanıydım.6 dolardan çıktım sonra 20 dolara kadar fırladı ama hiç oralı olmadım.şimdi tekrar rasyonel şekilde değerlendirmek istiyorum.kuco borsası güzel ama kendisi çöp.tasarım oalrak güzel bir site işlem hacmi olarak yükselirken dahada yükselir diye bekliyorduk fakat hiç bir değer katmadılar.nerede adı sanı duyulmamış proje varsa borsaya eklediler bir yarışma düzenle milyonlarca dolar toplayan projeler değerine değer kattı dibin dibini gördü.çünkü bu yarışmalarda büyük yatırımcı her zaman istediği gibi yön verebildi.kcs ikili işlemlerini ilerletmedi, işlem hacmi düştükce kcs gelirleride inanılmaz düştü bu kcsnin değerin inanılmaz kırdı.aynı dönemlerde değil daha sonra piyasaya çıkan bix bile daha büyük işlem hacmine ulaştı ve çoğu proje elle tutulur projeler.kuco resmen çöplüğe döndü umarım eklemlerde daha seçici olurlar ve piyasanın ana coinlerini eklerler artık.6.5 dolar seviyelerinde tekrar girdim ama bir gün bile yerinde saymadı hep adımlar geri.
member
Activity: 336
Merit: 10
February 20, 2018, 02:05:57 AM
KUCOİN; BİNANCE BİTREX GİBİ ESKİ DEĞİL . KOMİSYONLARI DAHA AZ VE İLERDE ONUNDA BİR SÜRE SONRA KOMİSYONALRI ARTIRABİLİR HACİMLERİ DİĞER BORSALAR KADAR ARTARSA ŞİMDİLİK EN AZ KOMİSYON VE TEŞVİK ETMEK İÇİN BONUSLARDA VERİYOR KENDİNE GELEN KOMİSYONLARDAN ŞİMSİLİK ÇALIŞILIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
February 20, 2018, 01:19:57 AM
bir miktar tutuyorum borsada akmasa da damlıyor hesabı. işin güzel yanı 5-6 gün beklediğimde yeniden yatırım yapacak para oluyor elimde. daha güzel kazandırıyordu kucoin fakat piyasanın son serilişinden sonra kar ciddi geriledi.
full member
Activity: 350
Merit: 171
February 20, 2018, 12:46:22 AM
Kucoin şu sıra en çok işlem yaptığım borsa desem yeridir.birçok projeyi ilk listeleyen borsa oluyor genelde, üstelik dandik projelerde değil mercatoxtaki gibi.geneli hardcap yapan projeler yer buluyor kendine ve arayüzüde güzel sade kullanışlı.o yüzden tavsiye ederim.en çok sevdiğim yanıda hem neo hemde eth transferinde withdraw işlemleri gerçekten çok hızlı

Hocam aynı binance'in birkaç ay önceki hali gibi işte. Borsalar belli başarı yakalayınca fiyat mı yükseltiyorlar, başka bi tribe mi giriyorlar anlamadım. İyi denen borsa bırakıyor token eklemeyi Smiley
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
February 19, 2018, 07:00:41 PM
Kucoin şu sıra en çok işlem yaptığım borsa desem yeridir.birçok projeyi ilk listeleyen borsa oluyor genelde, üstelik dandik projelerde değil mercatoxtaki gibi.geneli hardcap yapan projeler yer buluyor kendine ve arayüzüde güzel sade kullanışlı.o yüzden tavsiye ederim.en çok sevdiğim yanıda hem neo hemde eth transferinde withdraw işlemleri gerçekten çok hızlı
hero member
Activity: 678
Merit: 1000
February 19, 2018, 04:35:57 PM
Kucoin shares düşüyor ama kucoin borsasinin hacmi aynı nerdeyse. Token eklendikçe de artacaktır. Düştükçe toplamakta fayda var.
member
Activity: 742
Merit: 19
February 19, 2018, 04:44:38 PM
Kucoin ileriye dönük uzun vadede iş ytapar gibi duruyor.ALıp unutulacak bir coin.Düşmesine üzülmemek lazım düştükçe toplanıp biriktirilmeli.Bu tarz tutan borsaların coini er yada geç değerlenecektir.
full member
Activity: 602
Merit: 118
February 19, 2018, 03:26:55 PM
daha önce bende kucoin le ilgili başlık açmıştım. tabi o zamanlar acemilik vardı. baktım 2-3 gün sonra başlık kaybolmuş. meğersem ben ref linki verdiğim için silinmiş. kardeş sen şimdi ref link isteyene özelden mesaj atsın demişsin. insanlar neden öyle bir şey yapsın. bu yazdıkların da kopyala yapıştır havası var onu da belirteyim...
member
Activity: 532
Merit: 12
February 19, 2018, 02:52:50 PM
birincisi o gelecek olan miktar deve de kulak ikincisi bu yazıları kendin yazmamışsın kopyala yapıştır. daha önce bu konu silindi. forumda referans olayı istenmiyor. ben kendi arkadaşlarıma baya bi üyelik açtım ama gelen ler hikaye kaldı ki bu vakte kadar baya bi üye olan oldu. çoğu twitterda ki takipçisi çok olan lar yaptı sana bişey kalmaz. yine de bol şans
member
Activity: 266
Merit: 10
February 19, 2018, 02:40:46 PM
Tamam da yarın aynısı kcs'ye olursa nolur, ki olmayacağının garantisi mi var? Sistemsel aksaklık her zaman olur, binance sağlamlık yönünden kat kat daha iyidir kcs ye göre. Bu coini birileri çok pis pumpladı ve 150k yı dahi gördü, hacim olarak binance onlarca kat daha yüksekti kucoine göre ama kcsnin değeri bnb den daha fazlaydı. Burda bişeylerin anormal olduğu belliydi zaten. Oyüzden de düşüyor fiyat hala.
member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
February 19, 2018, 01:37:00 PM
Düşüşünden şikayet etmeyin, elinizdeki toplam KCS Token sayısını artırmaya bakın. Kar payı dağıtmasıyla küçük miktarda da olsa ROI yaparsınız. Hacmi gittikçe arttığı için KCS'ye olan talep de artacak ve fiyatı toparlanacaktır. Zararda olanlar maliyet düşürüp alım yapabilirler.
bugün bi miktar alım yaparak ortalamayı aşagı cektım koindir kendisi. BNB ve KCS kıyaslaması bana oldukça saçma geliyor. Hatta KCS'ye BNB'nin kopyası demekte bence bu tokene biraz haksızlık olur.Olaya şu açıdan bakmak lazım diye düşünüyorum. Kısa vade al satcılar için BNB mantıklı cünkü %50 fee karınız olur. Ama uzun vadeli hodlcular için kesinlikle KCS derim.Neden gözden kacırılır bilmem ama binance 10 gün evvel ansızın kapanıp tweetlerde ''kapandı mı patladı mı çöktü mü'' eyyamcıları ortalıgı yıkıp gecerken KCS borsası mütevazi bir şekilde kar payını dagıtmaya devam etmiyor muydu? Ya da Binance Bittrex '' müşteriye doyduk istediğimiz zaman yeni alım yaparız '' derken yine KCS koşulsuz şartsız üye alımına devam etmiyor muydu? Binance ref'li alım yapmadı mı ilk zamanlar? Vs vs vs... Velhasılı kelam ben Cryptopia Bittrex ve binance'yi aktif şekilde kullanan biriyim. Ve 3'ünü de keyfimden değil ihtiyacım oldugu için kullandıgım da bir gercek. Özellikle 20 dolardan KCS alan arkadaşlarım için bu günler bence bir fırsat dönemi.Şahsi görüşüm şu ki KCS ilerde hacimlendikçe tokeninin fiyatı illaki artacaktır. Sen 20 doları bekleyip amati etmek yerine şu günlerde biraz alttan toplayıp 20 yerine 12-13 doları bekleyebilirsin. Artı içerde tuttugun token kadarda onlarca coin'den teker teker kar payı almanda cabası.Örnek vermek gerekirse TELcoin almadım ben ama 1 ay içerisinde hesabıma gelen kar payı ile 5 adet TELcoinim olmuş. Bu v e bunun gibi bir cok coin durduk yerde hesabıma kar payı olarak geliyor. Biraz iddialı olacak ama kripto borsalarının şımarıkca davrandıgı su günlerde bende Kucoin borsası ve tokeni oldukca saglam duruş sergiliyor.Umarım bu piyasada tecrübeli arkadaşlarım beni daha iyi anlamışlardır..
member
Activity: 336
Merit: 11
February 19, 2018, 12:03:18 PM
20 dolar seviyelerinden sistemli bir şekilde aşağı yönde devam etti. Son 2 haftadır sabit bir şekilde devam ediyor, ben patlama yapacağını düşünüyorum. ytd.
newbie
Activity: 37
Merit: 0
February 19, 2018, 11:56:35 AM
Bende 15 dolar kusurden aldım şu an baya zarardayım bnb ile kucoin arasında kalmıştım kucoin almıştım..
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
February 19, 2018, 11:38:48 AM
Düşüşünden şikayet etmeyin, elinizdeki toplam KCS Token sayısını artırmaya bakın. Kar payı dağıtmasıyla küçük miktarda da olsa ROI yaparsınız. Hacmi gittikçe arttığı için KCS'ye olan talep de artacak ve fiyatı toparlanacaktır. Zararda olanlar maliyet düşürüp alım yapabilirler.
newbie
Activity: 154
February 19, 2018, 11:38:21 AM
Valla ben geleceği olduğunu düşünmüyorum bu kucoin borsasının ama ona rağmen oldukça revaçta
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
February 19, 2018, 11:11:35 AM
şuanki kcs durumu bizim zarar ettiğimizin gösergesidir çünkü wawesin önündeyken şimdi 17 sıra gerilemiş durumda malesef
member
Activity: 504
Merit: 12
February 19, 2018, 11:05:05 AM
eywallah da bu coin biz çok üzdü yaw gittikçe piyasadaki hacmi azalıyor bu nedenle yatırımıcılar kaçtıkça kaçıyor değeri düşüyor
newbie
Activity: 168
February 19, 2018, 09:41:56 AM
bence bunlar neo tokenleri ile anlaşmalı ... çümki neodan cıkanlar buraya giriyor ve uçuyor.. binancenin yoklugunda alternatif olarak herkes burayı bildi ama birçok exc geliyor rekabet için güzel olacaktır
Pages:
Jump to: