Gleda li ko od vas anime? HotTip Blue Lock je novi izuzetno dobar anime, sto bi rekli next big thing. Ako ste gledali koje druge volio bih znati posto sam ja cijelog zivota u tome i znao bih sta preporuciti.
Nisam baš fan sportskih varijacija ala taj Blue Lock, Hajime no Ippo, Tsubasa i slični. Kužim da su dobri, ali isto tako je A Space Odyssey odličan film, ali meni nije nešt jer ne volim Sci-Fi
Odraso sam na Berserku, Evangelionu, Cowboy Bebopu, Samurai Champolu, Full Metal Alchemistu, Claymore, Escaflowne i tak tima, uz pokoji Death Note ili Afro Samurai, pa više gravitiram prema tom stilu, no materijal poput toga je sve teže i teže za pronać. Tako da ako i sjednem nešto pogledat, najčešće izvućem iz guzice neki stariji anime iz te generacije kojeg nisam još pogledao, tipa Last Exile iz 2003 mi je bio odličan, Baccano! je isto neki mindfuck. Jedini neki "noviji" koji mi se bio svidio, pri tome mislim na kreacije nakon 2010, je bio Rage of Bahamut, kao i Attack on Titan.
Ali dosta toga ignoriram, tipa pogledam prve dvije epizode i shvatim da se sve vrti oko fanservisiranja, cica i lošeg CGI-a, pa sam pogasim.