Njegovi najpoznatiji filmovi su sjajni, ali ima i jako loših manje poznatih.
Ma Sly je faca, dovoljno je da nam je dao Rockya i Ramba, ne treba vise, a ima jos dobrih filmova. A smeca koja je snimio meni ne umanjuju njegovu velicinu.
Zadnji film koji sam pokušao pogledati je The Creator... po meni to je teško sranje i neka čudna AI robot propaganda, a i star sam ja više za ovakva sranja.
Ja sam to planirao pogledati u kinu jer mi se po traileru cinilo da je film vizualno jak, ali sam isto cuo od par pouzdanih frendova (koji su ga otisli gledati u kino) da je film tesko smece tako da sam ga srecom preskocio.
I sada se postavlja pitanja kako gluposti poput for all mankind dode do cak 4 sezone, a serija poput altered carbon koja je predobra ukinu nakon 2 sezone.
Altered Carbon je bazirana na knjigama, te dok je prva sezona bila odlicna te vizualno jedna od najimpresivnijih serija (mislim da je to prva 4k HDR serija koju sam gledao), druga sezona mi je bila tesko smece tako da me uopce ne cudi da nisu snimali dalje.
Dajem ruku u vatru da nitko ko je gledao FireFly nije odustao na pola sezone
Mogao bi ostati bez ruke.
Doduse, ja sam iz nekog razloga stao sa Firefly nakon ~2 epizode mislim i nikad nisam nastavio. Vec godinama ne frendovi dave da probam pogledati opet, morat cu i to odraditi jednom kad uhvatim vremena i kad bude manjak dorih aktualnih serija.