Ne mogu reć da je u rangu "najboljih filmova", ali je fun watch, pogotovo ako ste s ekipom i tražite nešto "na brzaka" za pogledat. Ne treba ti kojekakav mozak za pratit priču, a ima fun scena
Sto se tice filmova pogledao sam ovog novog Avatara i nazalost nije dobar. Dok je prvi bio zanimljiv zbog izvedbe i jer je bio nesto novo, ovdje nemamo vise ni to te je samo ostala jednostavna i banalna prica te hrpa animacije a ja i nisam bas fan animiranih filmova.
Od serija, The Last of Us sam pogledao prve 3 epizode i za sada izgleda kao jedna od najboljih novih serija, a odgledao sam i 2 SW serije: Andor- smjestena u vrijeme između episode 3 i 4, imao sam mala ocekivanja jer se glavni lik pojavljuje tek u onom Rogue One filmu, ali se na kraju pokazala kao dobra serija te cu radi pogledati i drugu sezonu kad izadje. Druga SW serija je Obi-Wan Kenobi- smjestena par godina nakon Episode 6 ok koje sam imao velika ocekivanja s obzirom da se radi od jednom od najpopularnijih likova u SW univerzumu a jos imaju i dobrog glumca (Ewan Mcgregor) na raspolaganju. Ali Djaba sve to kad je scenarij los. Srecom ima samo 6 epizoda te nece biti druge sezone tako da ako nista nisam potrosio hrpu vremena na to.